Podařilo se Vám najít pomocí seznamky na Fauně partnera?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.5.2015 17:40
Claudie

XXX.XXX.208.138

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, jestli se někomu z Vás podařilo pomocí této seznamky na Fauně najít partnera, se kterým jste byli, nebo stále jste šťastní.

Každý zajímavý příběh, zkušenost nebo rande atd. je vítán

Občas se tu objevují inzeráty od stejných lidí, kteří už v minulosti inzerovali. Možná jen neměli štěstí na toho pravého /tu pravou...

kacka6272

10.5.2015 15:22
kacka6272

XXX.XXX.144.111

Zatím, se mi to nepodařilo, už to tu zkouším skoro 2 roky, je pravdou, že se tu objevují stejní lidé.

10.5.2015 15:46
miskodeak

XXX.XXX.50.206

Ja se volám Péťa a sem ze slovenska mam 24let a chovam kachny pižmovky a pekinskeho káčera, mam 5slepic nosnic,1macku a dva kocouri žiju na južnem sloviensku ale trv.pobyt mam v bratislavie petržalce :D muj email 1koullenellzou1@azet.sk hledam si divku do 26let nejlepe sloviensko nebo moraváčku nutnost mit rada mačky česky kočky :D jsem začinajici rybar no mam hodne zajmu. péťa

10.5.2015 17:13
victorie

XXX.XXX.2.217

Najít někoho, s kým to opravdu klapne, je problém. Jde o souzvuk duší a trochu i to fyzično musí ladit, podobné hodnoty a záměry a taky, aby nebyl příliš daleko... je to takový malý zázrak, když se zadaří já zatím nic.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.5.2015 19:32

Tady je bída ohledně zlínaček.To jsou jenom pisalky, lhářky, podvodnice.Jak chcete ale píšu jen o zlínačkach ne u cele republiky.

16.5.2015 19:57
vobler59

XXX.XXX.200.131

Souhlas s hospodr11-! na zlínsku je to jen bída zpanštělá, jen vylehávat u moříčka, welnes víkendy s vířivkou a vyhřívat zádíčka, být hýčkána a rozmazlována a nic jiného od ženských ze zlínska neuslyšíte, ale na barák nebo byť jen hobby chov pro radost či malý užitek bez nějaké dřiny či hektarů polí, ale i to je práce a na zlínsku se to už nenosí tady skoro každou babu - bolí hlavně prácesmajlík pak hlava.Požadují po chlapovi nevím co jak královny ze Sávy ale sami krom lety sešlé a mnohy rachytické schránky nemají co.. Škoda mluvit snažím se tu už leta ale krom povrchnosti, bezostyšné vypočítavosti a doslova vyčuransti tu na zlínsku ! o nic kloudnýho pro spořádaný život chlap nezavadí.

16.5.2015 20:13

Vobler59 souhlas ale ja mam spis problem v tom ze holka ze zlinska co jeste chodi do skoly tak chce vztah a kdyz se sni pokousi nekdo domluvit schuzku tak si ta dotycna uvedomi ze nema cas skrz skolu a kamaradky a je vyresene a zjebat je malo.

17.5.2015 05:51
vobler59

XXX.XXX.200.131

Hospoddar11 - jsi sic jiná věková ketagorie ale jak vidno na zlínsku to platí jak u mladých tak u těch kterým jei padesát. Pokud se zde mihne rozumná Fauňácky myslící a žijící ženská tak je to vždycky z Čech.Ale třeba se nám někdy přeci zadaří tak hodně štěstí.

17.5.2015 12:00
peggi16

XXX.XXX.33.240

Pánové hospodar11 a vobler59...teda trochu jste mi hnuli žlučí...vidíte jen, že jsou špatné ženské, že jsou takové nebo onaké, asi lovíte ve špatných vodách. Já jsem taky nezadaná, chovatelka koz, mám taky kočky (ne čistokrevné, ale nalezence) práci okolo baráku znám taky dobře a rozhodně nejsem taková, jak píšete, i když jsem ze ZL kraje. A to vymlouvání ohledně rande, tak to jsem zažila zas já u chlapa, tak nevím. Ale musím říct, že jste pěkně nepsali a házet všechny do jednoho koše taky není asi nej. Jinak další chlap, ten si zas hledal přítelkyni, i když měl u sebe nastěhovanou bývalku, které se prý nemohl zbavit, i když barák byl jen jeho...tak co si myslet o tomhle?

17.5.2015 15:04
victorie

XXX.XXX.2.217

A z Valašska je tu nějaký farmář? Mezi 38-50?

17.5.2015 20:23
vobler59

XXX.XXX.200.131

Peggi16 - mám pocit že jste tu není tak dlouho...ale možná se pletu! hledala někoho jen na pokec prostě jste se jak jste uvedla ještě necítila vyzrálá pro další vztah po tom co předcházelo.. Pár vzájemných emailů z nějakým chlapce co má rád kozy a nějaké koně jste si tu jen vi dva vyměnili ale to jste jako jediní přispívající ukončili asi o čtrnácti dnů později s tím že zde pan psal že má už nějakou velkou lásku... jestli se mýlím omlouvám se, ale pokud se paměti na detaily týče tu mám mnohdy jako ten slon. ! Nevím proč ale dnes se ozýváte či reagujete na naše příspěvký týkající se žen v ZK kraji pro pevný nový vztah ! A NE DOPISOVÁNÍ O KOZÍM SVĚTĚ, PŘI TOM PROTI CHOVU KOZ NIC NEMÁM, ! když jste sama psala že vztah nehledáte!. Mi s hospodářem hledáme ženu pro život a ne pro nekonečné vypisování bez konce i cíle život lze žít na plno a ne si vypisovat sny a legendy které nikdy nedojdou cíle,.kdo si chce dopisovat o hobby chovu koz a nevím čeho - prosím- ale nechť s tímto úmyslem nechodí na seznamku lidí. Já nehledám kozu ale ženu s lidským a ne už jen kozím myšlením, Kdo snížil v sobě citovou stránku i lásku člověka ku člověku na lásku člověka ke zvířeti stanul sám na prahu sodomie" Seneca. Chlap patří k ženě a žena k muži a žádná koza, kůň, pes či jiný živočich to u normálně myslících a žijících lidí nahradit nedokáže a pokud ano je takovýto člověk jen genetickou abnormalitou která na klasickou seznamu už nepatří.Omlouvám se za naprostou otevřenost.

kacka6272

17.5.2015 20:25
kacka6272

XXX.XXX.144.111

Hledám také z Královehradecka - Východní Čechy věk 50 + Díky
Také mám zvířata a zahradu, starám se sama a vy muži jste opravdu nepsali hezky, nejsou všechny ženy stejné jako muži.

17.5.2015 20:31

Vobler59 ja se pripojim jeste pro peggi16.JA tu nasel fajn holku bylo 10meilu a pak nic a kdyz jsem ji uz nastvane napsal tak ma pry moc prace ze neco nacvicuje s konem a to byla 7km odeme a n emohla to rict ze bylo bylo nejaka prvni schuzka takze jsem dostal zjebane ja ze jsem po ni uz nastvaně psal a nebylo to poprve co se mi to tu stalo.Tak kdo je potom jen vypisujicí.

kacka6272

17.5.2015 21:28
kacka6272

XXX.XXX.144.111

Já se také připojím, podala jsem si zde dvakrát inzerát, měla jsem 750 shlédnutí a pouze jedna odpověd a to ještě od mého bydliště 250 km, což asi pro vztah není ideální.?

17.5.2015 22:30
peggi16

XXX.XXX.33.240

vobler59 napsal(a):
Peggi16 - mám pocit že jste tu není tak dlouho...ale možná se pletu! hledala někoho jen na pokec prostě jste se jak jste uvedla ještě necítila vyzrálá pro další vztah po tom co předcházelo.. Pár vzájemných emailů z nějakým chlapce co má rád kozy a nějaké koně jste si tu jen vi dva vyměnili ale to jste jako jediní přispívající ukončili asi o čtrnácti dnů později s tím že zde pan psal že má už nějakou velkou lásku... jestli se mýlím omlouvám se, ale pokud se paměti na detaily týče tu mám mnohdy jako ten slon. ! Nevím proč ale dnes se ozýváte či reagujete na naše příspěvký týkající se žen v ZK kraji pro pevný nový vztah ! A NE DOPISOVÁNÍ O KOZÍM SVĚTĚ, PŘI TOM PROTI CHOVU KOZ NIC NEMÁM, ! když jste sama psala že vztah nehledáte!. Mi s hospodářem hledáme ženu pro život a ne pro nekonečné vypisování bez konce i cíle život lze žít na plno a ne si vypisovat sny a legendy které nikdy nedojdou cíle,.kdo si chce dopisovat o hobby chovu koz a nevím čeho - prosím- ale nechť s tímto úmyslem nechodí na seznamku lidí. Já nehledám kozu ale ženu s lidským a ne už jen kozím myšlením, Kdo snížil v sobě citovou stránku i lásku člověka ku člověku na lásku člověka ke zvířeti stanul sám na prahu sodomie" Seneca. Chlap patří k ženě a žena k muži a žádná koza, kůň, pes či jiný živočich to u normálně myslících a žijících lidí nahradit nedokáže a pokud ano je takovýto člověk jen genetickou abnormalitou která na klasickou seznamu už nepatří.Omlouvám se za naprostou otevřenost.

Tak jsem ten Váš výlev přelouskala, už hned v první větě hledím, co tím básník míní..."že jste tu není tak dlouho", no to je jedno. S tou "zralostí" jsem to já nebyla, to byla snad zadavatelka, ale já určitě ne. Mimochodem, jednalo se o téma Někdo na pokec (ne o seznámení), myslím, že Vám může být srdečně jedno, o čem jsem si s někým psala, cenzuru mi dělat nemusíte. S tím dotyčným jsem si psala hlavně proto, že jsem měla problém s jednou kozou, koneckonců, číst jste to nemusel, nikdo Vás nenutil. Nepsala jsem si s ním proto, že bych ho chtěla za přítele, už jen proto, že je poměrně zdaleka. Tak nevím, proč narážíte na to, že potkal nějakou lásku...já mu to jen a jen přeju, nemám důvod mu to nepřát nebo závidět. Na rozdíl od jiných.
Co hledáte Vy, je mi srdečně jedno a pokud se Vám nelíbí ženské ve ZL kraji, asi bude nejlepší se přestěhovat někam jinam a ne si neustále stěžovat na ifauně.
A ty Vaše nejapné poznámky o sodomii jsou víc než nemístné, ukazuje to Vaši úroveň a od takových, co za každou blbostí vidí sodomii, opravdu dál. Je to nechutné.
Když otevřeně, tak otevřeně.

17.5.2015 22:34
peggi16

XXX.XXX.33.240

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Vobler59 ja se pripojim jeste pro peggi16.JA tu nasel fajn holku bylo 10meilu a pak nic a kdyz jsem ji uz nastvane napsal tak ma pry moc prace ze neco nacvicuje s konem a to byla 7km odeme a n emohla to rict ze bylo bylo nejaka prvni schuzka takze jsem dostal zjebane ja ze jsem po ni uz nastvaně psal a nebylo to poprve co se mi to tu stalo.Tak kdo je potom jen vypisujicí.

A co s tím jako já? Holt tady asi tu pravou nenajdete...
Fajn může být tak někdo po 10 pivech a ne po 10 mailech. A pokud budete někomu naštvaně psát, tak nevím, co pak od dotyčné čekáte.

17.5.2015 23:11

Ano za vse muzem my ale jak na vas kdyz nekdy holt holky lžete nebo se vymluvate jako kdyz nekoho nechci tak to reknu rovnou a nevymyslim si jednu hovadinu za druhou.

18.5.2015 12:37
peggi16

XXX.XXX.33.240

Ano za vse muzem my ale jak na vas kdyz nekdy holt holky lžete nebo se vymluvate jako kdyz nekoho nechci tak to reknu rovnou a nevymyslim si jednu hovadinu za druhou.

No, monopol na lhaní nemá žádné pohlaví, lžou jak ženské, tak i chlapi. Takový je život a nejen ve vztazích, lže se všude. Hezké to není.
Já osobně nevěřím na vztahy přes net, neznám nikoho, kdo by se takhle seznámil, není nad osobní setkání, někde náhodně. Navíc jak se říká, papír snese všechno. Člověk v reálu je pak jiný, než přes mail, a pak je druhý zklamaný.
V každém případě by člověk měl jednat narovinu a ne si vymýšlet kraviny.

18.5.2015 18:15

peggi16 napsal(a):
No, monopol na lhaní nemá žádné pohlaví, lžou jak ženské, tak i chlapi. Takový je život a nejen ve vztazích, lže se všude. Hezké to není.
Já osobně nevěřím na vztahy přes net, neznám nikoho, kdo by se takhle seznámil, není nad osobní setkání, někde náhodně. Navíc jak se říká, papír snese všechno. Člověk v reálu je pak jiný, než přes mail, a pak je druhý zklamaný.
V každém případě by člověk měl jednat narovinu a ne si vymýšlet kraviny.

Jasně chci vas videt jak oslovite nejake chlapa nekde ve meste ze chce snim vztah a rodinu.

kacka6272

18.5.2015 19:39
kacka6272

XXX.XXX.144.111

Tak nevím, zda to tu je seznamka, nebo vlastně o urážkách.

Nezdá se mi tedy moc psaní p.Voblera59 a hospodář11, zdá se mi že jste nějací zatvrzelí
a rozmrzelí...a tak si asi přítelkyni nenaleznete, spíše odradíte.

Tuto diskuzi bych asi tím uzavřela. Kačka.

18.5.2015 19:43

Dalsi chytračka prišla taky dobry.

kacka6272

18.5.2015 20:33
kacka6272

XXX.XXX.144.111

Koukám p. hospodáři že nemá význam reagovat na Vaše názory.
Dokážete jen asi urážet, a za to mi takový lidé nestojí, jim odpovídat.
S touto vaší diskuzí končím, pište si dál Vaše příspěvky.

18.5.2015 21:08

Nikdo ti prece nerikal ze tu mas jit

kacka6272

19.5.2015 15:39
kacka6272

XXX.XXX.144.111

Trapné a urážlivé a husy jsme spolu nepásli, jak se říká, to je vidět Vaše inteligence.

19.5.2015 17:00
peggi16

XXX.XXX.33.240

Jasně chci vas videt jak oslovite nejake chlapa nekde ve meste ze chce snim vztah a rodinu.

Proč bych jako měla oslovovat chlapa ve městě, jestli chce se mnou vztah? Za prvé, nevypadám ale vůbec špatně, o chlapy jsem nouzi nikdy neměla, za druhé by si oslovený asi myslel něco ve smyslu, že to v hlavě nemám v pořádku (ale zřejmě mám, jinak bych nevystudovala jednu z nejtěžších vysokých škol). Mluvila jsem spíš, resp. psala, o nějaké náhodě, náhodném setkání, kdekoliv. Kdysi internet nebyl a lidi se dávali taky dohromady, ne? A určitě nechodili po městě, ve smyslu Chcete mě?

kacka6272

19.5.2015 18:29
kacka6272

XXX.XXX.144.111

Peggi 16, pěkně jste mu odpověděla, myslím že s tímto typem lidí nemá cenu diskutovat, dokáží
akorát urážet druhého, a stejně si myslí že má pravdu.
Věřte tomu, že Vás ještě osočí že máte vysokou školu.
Přeji Vám hezký zbytek dne a raději mu už neodpovídat.

19.5.2015 23:07
vobler59

XXX.XXX.200.131

Peggi - na nic jsem nenarážel než na skutečnost že jste jako první hrdě reagoval na na můj příspěvek, hospodáře11- zastala jste neochvějně žen ze ZL kraje a přitom v zápětí vystupujete jako že to ani nečtete nebo seznamka se vás netýká, jako by jste zde ani nikdy nepsala... Moje zpětné zamyšlení nebylo o tom někomu, něco dokazovat nebo vzpomínazt co, kdo či kde ale prostě si to pamatuji co za konverzaci jste zde vedli. Spíše mně zaráží že proč inteligentní žena hledá na seznamce pro lidi radu na problém s kozou! to hovoří za vše i o vaší inteligenci.Přesto vám přeji hodně š těstí- i vašim kozám. \v..

21.5.2015 12:37
peggi16

XXX.XXX.33.240

kacka6272 napsal(a):
Peggi 16, pěkně jste mu odpověděla, myslím že s tímto typem lidí nemá cenu diskutovat, dokáží
akorát urážet druhého, a stejně si myslí že má pravdu.
Věřte tomu, že Vás ještě osočí že máte vysokou školu.
Přeji Vám hezký zbytek dne a raději mu už neodpovídat.

Máte naprostou pravdu. Vůbec se nedivím, že takový pan vobler stárne sám. A hází vinu na ženské z kraje. Je to ubohé.
S tím osočením jste měla taky pravdu...holt asi závist.
Také Vám přeji hezký den a hlavně co nejmíň srážek s blbci .

21.5.2015 12:44
peggi16

XXX.XXX.33.240

vobler59 napsal(a):
Peggi - na nic jsem nenarážel než na skutečnost že jste jako první hrdě reagoval na na můj příspěvek, hospodáře11- zastala jste neochvějně žen ze ZL kraje a přitom v zápětí vystupujete jako že to ani nečtete nebo seznamka se vás netýká, jako by jste zde ani nikdy nepsala... Moje zpětné zamyšlení nebylo o tom někomu, něco dokazovat nebo vzpomínazt co, kdo či kde ale prostě si to pamatuji co za konverzaci jste zde vedli. Spíše mně zaráží že proč inteligentní žena hledá na seznamce pro lidi radu na problém s kozou! to hovoří za vše i o vaší inteligenci.Přesto vám přeji hodně š těstí- i vašim kozám. \v..

Už jsem Vám jednou odpověděla a řešit to dál nebudu. Vaše příspěvky se nedají číst, nemají hlavu ani patu.
Psát si tu můžu co chci, nikoho tu nehodlám urážet, napadat jako Vy.
A na co jsem se tady ptala jednoho pána ohledně koz, to Vám může být snad srdečně jedno. Jinak nepsali jsme si jen o kozách, ale i o životě a tak.
O Vaší inteligenci hovoří už jen Vaše názory a texty, na které aby měl člověk Enigmu. Moji inteligenci laskavě neurážejte.
Doufám, že už mi psát nebudete, opravdu o to nestojím. Sbohem.

21.5.2015 17:38
KLR

XXX.XXX.159.151

Claudie napsal(a):
Dobrý den,

ráda bych se zeptala, jestli se někomu z Vás podařilo pomocí této seznamky na Fauně najít partnera, se kterým jste byli, nebo stále jste šťastní.

Každý zajímavý příběh, zkušenost nebo rande atd. je vítán

Občas se tu objevují inzeráty od stejných lidí, kteří už v minulosti inzerovali. Možná jen neměli štěstí na toho pravého /tu pravou...

Choťte ven i ostatní u PC máš 92 % šanci na seznámení a to ani nemluvím o fotkách které jsou například jiné než reálné, či i povaha a zájem o chov zvířat, nedej bože o podvodnici nebo podvodníka. Chodit ven.......

31.5.2015 22:22
jirkaekosedlák

XXX.XXX.94.175

Hezký večer Viktorie,
děkuji za optání, ale odpověď asi znáte sama smajlík Nejsem vegetarián a přitom ani extrémní masožravec, jenže ženy rozlišují jen bílou a černou. Buď synek má koně, nebo pro ně není zajímavý - kravky se dnes nenosí...nedá se na nich bezstarostně porajtovat smajlík Měl jsme zde inzerát na seznámení již několikrát a "ryby prostě neberou". Nejspíš na tom nic moc nezmění ani dodatek, že od podzimu jezdím při sedlačině i do práce - pravidelný příjem a nakrmení všech státních parazitů je nutné. Pak jde romantika stranou, člověku se hezky sní ale záleží také hodně na tom, nakolik se dokáže přizpůsobit tomu druhému. Našel jsem zde kdesi zmínku o tom, že fyzično (není podle mého - možná staromódního ale přesto názoru - asi nejideálnější začínat zrovna z opačného konce), či chemie musí fungovat - a kdo by s někým chodil jen z nějaké, neuražte se, "povinnosti", pokud cítí, že to není ten pravý ? smajlík Ono se to taky hezky píše o chemii - pokud se ale dotyčná "cpe hormony", tak pak podle posledních výzkumů ani ty feromony nemá šanci správně rozlišit a vyhodnotit... smajlík Výměna zkušeností se seznamováním je hezká, ale pokud nevede k seznámení, tak z toho časem člověka chytají jen další rozlady. Dalším problémem při seznamování je věkový strop, po 40. si prostě člověk sice rozumí nejlépe se svými vrstevnicemi - zažily starou dobu - jenže v tomto věku již žádná povětšinou další děti mít nechce - nebo snad zcela pravdivě a upřímně sdělí, že ani nemůže, z čehož je člověku často velice smutno... smajlík A ty mladší, pominu-li divokou dobu po převratu, v níž dospívaly, jsou povětšinou plné záhad, všemožných prapodivných směrů a neuražte se se, milé slečny - často se mi za tu dobu již zdálo, že ani pořádně nevědí, co chtějí - jen tak bloudí ve svých nenaplnitelných snech - třeba o životě v zemljance někde v lese...podle všeho v názorovém zajetí nějaké sekty - jak se mi to pak jevilo...tak to prostě vnímám po těch pár pětiletkách...a to jsem v seznamovacích možnostech již vyzkoušel opravdu kde co a pokud to takhle píši, tak si ani v nejmenším nevymýšlím smajlík Chápu, že ženy ledaco vidí a chápou jinak - ale extrém je extrém... smajlík Dalším a dost velkým problémem je to, pokud je člověk věřící - takový člověk je v očím žen jakési podivné nerudné individuum - a pro řadu extrémních katoliček je zase nedostatečně věřícím, pokud denně netráví několik hodin modlitbou - že jde o to, jak to člověk cítí sám osobně, ve svém srdci, pro ně není žádným argumentem... Že by mohl být člověk i reformního smýšlení, je ani v nejmenším nenapadne - reakce je většinou blesková a z jejich pohledu jediná možná a nanejvýše efektivní smajlík Prostě každý krajní extrém je v životě lidském spíše ku škodě nežli ku prospěchu. Prostě normální děvčata jsou dávno šťastně či nešťastně zadána a ta druhá se sice třeba v hloubi duše chtějí seznámit, ale vyjít vstříc moc nechtějí či někdy ani nedokáží - ač si to samy nedovedou samy přiznat. Podle oběžníku jedné křesťanské seznamky nás prý, pokus se nebudeme "více snažit", populačně "převálcují" islamisté - v čase, kdy jsem to tehdy četl, jsem nad tím jen pobaveně kroutil hlavou - ale po letech se tomu již tak nedivím... smajlík Ale podle jedné dávné bezva kamarádky - kuchařky prý na každý hrnec se časem může najít ta správná poklička - tak přeji všem hodně štěstí smajlík

1.6.2015 21:42
victorie

XXX.XXX.2.217

Milý Jirko, svět je svět, ne ráj, jak zpívá Gott. Někdy lépe samému, než blbě ve dvou Každopádně ti držím palec, ať se ti podaří zahnízdit.

holešovsko

2.6.2015 09:29
holešovsko

XXX.XXX.207.79

Koukám a nestačím se divit Nu, co tu píšou?
Jsem Zlíňačka, a jsem na to náležitě hrdá. Do posud jsem potkala zrovna takové
muže co se tady vypisuje o Zlínských ženách...Názor ať si utvoří každý sám,
ale nespíš tu o nás farmářkách píší zakomplexovaní životem navení, .

2.6.2015 17:14
jirkaekosedlák

XXX.XXX.94.175

Nešťastná Holešovačko, těžko posuzovat lidi takto zdáli. Vycházím z toho, s čím se se skutečně na své letité seznamovací pouti setkal - ne že bych absolvoval schůzky jako "na běžícím páse...to si sedlák časově moc nemůže dovolit. Ale - že bych byl zase až tak životem znavený si nepřipadám - a komplexy si člověk nemůže připouštět - přesně, jak to vyzpěvoval Miloš Kopecký coby Alfons Karásek "Neváhejte začít znova - nenechte se odradit - dejte prosím, na má slova - bez lásky se nedá žít !" smajlík smajlík Jenom to chce, pokud je člověk opravdu a upřímně nezadaný, najít odvahu, přemoci se a odepsat konstruktivně, a ne destruktivně - prostě vyměnit si trochu (nebo lépe o něco více smajlík ) informací a aspoň trochu vznikne jakási možnost - sejít se smajlík Často se člověk písemně vyjádří ne zrovna ideálně - a pak při setkání to z něj tak nějak "spadne", vlivem osobnosti toho druhého, kterého si třeba jen zbytečně vykresloval příliš černě smajlík

2.6.2015 17:20
jirkaekosedlák

XXX.XXX.94.175

Krásný den a k tomu přeji (jako nášup smajlík ) i trochu optimismu Victorie - na světě je hezky - a nic není v životě jen tak náhodou smajlík Víš, je to hezké, jak plna smutku radíš, býti raději sám - jenže nejednou jsem již měl možnost slyšet i takovou zkušenost, že se ženskou je těžko - a bez ní ještě hůře... smajlík Kocourek jest milé zvíře, ale partnera nenahradí smajlík

2.6.2015 17:29
jirkaekosedlák

XXX.XXX.94.175

Ad KLR (nevím, zda muž či žena) - když ony fotky dosti klamou, nejde tu jen o dobu, před kterou byla ta či ona pořízena, mnohdy stačí jinak načesat čupřinu, hodit jiný háv, jinak se zakřenit či přetočit - a kouká na Tebe někdo docela jiný... smajlík Fotka je fotka a reálný člověk - ať už muž či žena se svou "aurou a vyřídilkou", zase někdo jiný... smajlík Internet bych zase až tak nazatracoval - je to forma hledání, jako každá jiná - a někoho, kdo si potřebuje kvůli třeba jen zlobící polovičce jen občas poklábosit, najdeš kdekoli. Nejsmutnější, leč ne až tak řídká je i situace, kdy se dotyčná snažila vzbudit ve svém muži zájem či žárlivost - a hledající člověk slouží jen jako záminka - to už pak jen chybí, přihlásit se do výměny manželek - a je vymalováno smajlík

Neregistrovaný uživatel

5.7.2015 21:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

Holky škoda že jsem už zadany.Pro všechny damy

Neregistrovaný uživatel

5.7.2015 21:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

jirkaekosedlák napsal(a):
Hezký večer Viktorie,
děkuji za optání, ale odpověď asi znáte sama smajlík Nejsem vegetarián a přitom ani extrémní masožravec, jenže ženy rozlišují jen bílou a černou. Buď synek má koně, nebo pro ně není zajímavý - kravky se dnes nenosí...nedá se na nich bezstarostně porajtovat smajlík Měl jsme zde inzerát na seznámení již několikrát a "ryby prostě neberou". Nejspíš na tom nic moc nezmění ani dodatek, že od podzimu jezdím při sedlačině i do práce - pravidelný příjem a nakrmení všech státních parazitů je nutné. Pak jde romantika stranou, člověku se hezky sní ale záleží také hodně na tom, nakolik se dokáže přizpůsobit tomu druhému. Našel jsem zde kdesi zmínku o tom, že fyzično (není podle mého - možná staromódního ale přesto názoru - asi nejideálnější začínat zrovna z opačného konce), či chemie musí fungovat - a kdo by s někým chodil jen z nějaké, neuražte se, "povinnosti", pokud cítí, že to není ten pravý ? smajlík Ono se to taky hezky píše o chemii - pokud se ale dotyčná "cpe hormony", tak pak podle posledních výzkumů ani ty feromony nemá šanci správně rozlišit a vyhodnotit... smajlík Výměna zkušeností se seznamováním je hezká, ale pokud nevede k seznámení, tak z toho časem člověka chytají jen další rozlady. Dalším problémem při seznamování je věkový strop, po 40. si prostě člověk sice rozumí nejlépe se svými vrstevnicemi - zažily starou dobu - jenže v tomto věku již žádná povětšinou další děti mít nechce - nebo snad zcela pravdivě a upřímně sdělí, že ani nemůže, z čehož je člověku často velice smutno... smajlík A ty mladší, pominu-li divokou dobu po převratu, v níž dospívaly, jsou povětšinou plné záhad, všemožných prapodivných směrů a neuražte se se, milé slečny - často se mi za tu dobu již zdálo, že ani pořádně nevědí, co chtějí - jen tak bloudí ve svých nenaplnitelných snech - třeba o životě v zemljance někde v lese...podle všeho v názorovém zajetí nějaké sekty - jak se mi to pak jevilo...tak to prostě vnímám po těch pár pětiletkách...a to jsem v seznamovacích možnostech již vyzkoušel opravdu kde co a pokud to takhle píši, tak si ani v nejmenším nevymýšlím smajlík Chápu, že ženy ledaco vidí a chápou jinak - ale extrém je extrém... smajlík Dalším a dost velkým problémem je to, pokud je člověk věřící - takový člověk je v očím žen jakési podivné nerudné individuum - a pro řadu extrémních katoliček je zase nedostatečně věřícím, pokud denně netráví několik hodin modlitbou - že jde o to, jak to člověk cítí sám osobně, ve svém srdci, pro ně není žádným argumentem... Že by mohl být člověk i reformního smýšlení, je ani v nejmenším nenapadne - reakce je většinou blesková a z jejich pohledu jediná možná a nanejvýše efektivní smajlík Prostě každý krajní extrém je v životě lidském spíše ku škodě nežli ku prospěchu. Prostě normální děvčata jsou dávno šťastně či nešťastně zadána a ta druhá se sice třeba v hloubi duše chtějí seznámit, ale vyjít vstříc moc nechtějí či někdy ani nedokáží - ač si to samy nedovedou samy přiznat. Podle oběžníku jedné křesťanské seznamky nás prý, pokus se nebudeme "více snažit", populačně "převálcují" islamisté - v čase, kdy jsem to tehdy četl, jsem nad tím jen pobaveně kroutil hlavou - ale po letech se tomu již tak nedivím... smajlík Ale podle jedné dávné bezva kamarádky - kuchařky prý na každý hrnec se časem může najít ta správná poklička - tak přeji všem hodně štěstí smajlík

Myslím si, že ty si nikoho jen tak asi nenajdeš, jelikož jsi chlap jen papírově, sory ale pravda hold bolí.

6.7.2015 20:05
jirkaekosedlák

XXX.XXX.94.175

Chlape šťastná, ať už Jsi kdokoli, tak Ti gratuluji smajlík A ať Ti dobře dupou králíci smajlík

11.7.2015 18:49
chovat

XXX.XXX.110.77

Chlape šťastná, ať už Jsi kdokoli, tak Ti gratuluji smajlík A ať Ti dobře dupou králíci smajlík

Jirko, líbí se mi Vaše názory.
Chtěla jsem něco napsat tomu jardoginovi za jeho hnusotu, ale pak jsem si řekla, počkej, Jiří sem k tomu sám něco napíše.
Chlape šťastná, ať už Jsi kdokoli, tak Ti gratuluji A ať Ti dobře dupou králíci
Vaše odpověď daleko předčila věškerá moje očekávání.
Díky moc za to, že jste takový jaký jste.

18.7.2015 07:00
ovcezkopce

XXX.XXX.168.42

chovat napsal(a):
Chtěla jsem něco napsat tomu jardoginovi za jeho hnusotu, ale pak jsem si řekla, počkej, Jiří sem k tomu sám něco napíše.

Zkuste si v archivu TV Prima najít (a různé články jsou i leckde na netu) asi tak druhou řadu šílené šou Farmář hledá ženu. A pak si udělejte sama obrázek o Jirkovi a jeho filosofii a přímosti a "farmaření"
Normálně bych nereagovala, ale tohle se fakt nedalo Ale zase se Primě zvýšila sledovanost

Jardogin byl velmi, velmi taktní.

18.7.2015 19:52
chovat

XXX.XXX.110.77

Jsem v obraze a každý máme nárok mít na věc svůj názor.
TV pořad Farmář hledá ženu to byla, jak sama píšete šou a komu se podařilo zde se dobře seznámit, byl vyjímkou. A bylo to čím dál tím víc příšerné a komerční.
Ovšem právě proto zde Jirka se svojí filosofií, přímosti a silou své osobnosti působil jako sklenka pitné vody na ostrovu uprostřed močálu.
Co se líbí jednomu, nemusí se líbit druhému.

19.7.2015 00:37
jirkaekosedlák

XXX.XXX.94.175

Milá Ovce z kopce smajlík
První díl II. řady pořadu Farmář hledá ženu již nejde spustit - patrně vlivem časové podmínky licence Anglického formátu - jelikož je zároveň i posledním dílem I. řady. Možná nějaký "počítačový kouzelník" by to dokázal - a vůbec bych se něj nezlobil - vše podstatné je řečeno v úvodním představování smajlík Nemyslím, že je něco špatného na tom, chtít více než 2 děti, a hledat ženu, která by na sedláka nebyla vzteklá (tak 1 z 10), ani z něj nebyla nešťastná - "nechtěla jsem - musela jsem" - 1 ze 100 - mimochodem - skutečně neznáte ve svém okolí žádnou takovou či onakou dvojici ? smajlík ) - ale aby ji sedlačina jako taková bavila - tak asi s bídou 1 z 1 000 dívek. A vyjádřit nesmiřitelnost k "tabletkovému hromádkaření" - to hne žlučí nejednomu provizně zainteresovanému lékárníkovi či doktorovi smajlík
Bulvár se "vyřádil" - když chtěli rozhovor, tak jsem je po chvilce dohadování nakonec poslal "do někam" - načež dali své bujaré fantazii plný průchod. Někteří účastníci s žalobou na ně i údajně uspějí - jenže to v první fázi znamená dost nemalý výdaj za advokáta a spoustu času, stráveného u soudu. Jsem, co se týče dění vevnitř pořadu, vázán mlčenlivostí, takže o detailech se divák "zvenčí" nemá šanci dozvědět nic podrobnějšího - avšak brát si onen "bahenní" bulvár jako seriózní zdroj informací může jen idealista.
Navíc - pokud srovnám české řady se Slovenskou "akční" verzí - tak to zase až taková hrůza nebyla smajlík 100 lidí - 100 názorů - a také jak se praví : "není na světě člověk ten, jenž by se zavděčil lidem všem" - ale to by jinak ten náš svět byla jedna veliká nuda, kdybychom byli všichni stejní - jako podle pravítka - to s přímostí či nepřímostí příliš moc společného nemá smajlík
Prvotní na této show je divákova zábava - sledovanost - a někdy je ve střižně, kde 95 % natočeného materiálu odpadne, dost náročné skloubit vše dohromady tak "aby se koza nažrala a vlk zůstal celý" smajlík V Ozvěnách Farmáře všech řad, jež byly na konci IV. řady, byla i rozmluva s účastníky předchozích řad, také se mnou doma a v předchozí relaci také se všemi dohromady na ranči, hovořili po určitém čase ve VIP Zprávách - ale ani poté se nenašla žádná žena s odvahou, jež by se mi ne anonymně ozvala - co nadělám... smajlík
Nemyslím, že je něco špatného na tom, že pokud "ryby neberou" ve spoustě různých tištěných inzerátů kde tam, ani 2x po roce v rozhlasové Šanci pro lásku, tak zkusit i jiné médium. V Austrálii již v počátku našeho farmáře běžela již 7. řada - a mimochodem - Česká verze Farmáře - I. řada prý obdržela na mezinárodní přehlídce národních mutací pořadu čestné uznání za nejcitlivější zpracování tohoto tématu smajlík Do I. řady jsem se tehdy nakonec závazně nepřihlásil - ale po prožitku ze sledování I. řady a jiných okolností - po dost smutném rozchodu, jsem do toho nakonec po roce šel, ne z nějakého "exhibicionismu", nýbrž ve zcela dobré víře, že ženy naleznou odvahu také - nic víc ať v tom nikdo složitě nehledá. Pravidla jsou přesně licenčně daná a neúprosná - v tomto směru prostě kterýkoliv účastník "žádný trakař nevynalezne" smajlík
Nejlépe by bylo, aby se každý, kdo se účasti jiných v takovémto pořadu směje, přihlásil sám, nesl plnou zodpovědnost za to, co kdy kde chtěně či mimoděk pronese, zažije vše veselé i to smutné sám na vlastní kůži - a pak teprve může posuzovat jiné - třeba se časem i naučí i těm obzvlášť neotesaným diskutérům také tu a tam i zasmát smajlík
A co, že se nakonec svatba nekonala - no to se prostě stává i v "normálním" seznamování, že se sejdou dva lidé, poznávají se, a nakonec se rozejdou. Lépe, než se honem honem vzít a být pak nakonec oba dva nešťastní. Někomu to nevyšlo - a někomu zase ano - a těm skutečně fandím a držím palce smajlík

19.7.2015 06:36
ovcezkopce

XXX.XXX.168.42

Mno. Pokud se skutečně někdo do takového druhu pořadu přihlásí, pak to o něm a jeho povaze skutečně něco svědčí.
Pane Čočku, kdybyste místo naříkání na zkaženost a špatnost světa radši vzal do ruky příslušný cajk a jako správný muž se pokusil nalákat nápadnici třeba na takové mrzké hodnoty, jako je pěkné bydlení, čistota a pohoda, kdybyste ženě dal, to co normální chlap a nehledal výmluvy, proč to všechno nejde, a kdybyste zejména přestal hledat chybu v okolí a začal u sebe místo sáhodlouhého rádoby filosofování, možná byste se nějaké té potenciální matky svých dětí dočkal. Pracovité a normální, která ale chce taky vést běžný obyčejný život se vším, co k tomu patří.
To je vše, co k tomu říct.

http://pravednes.cz/CocekJiri.profil.

19.7.2015 13:15
jirkaekosedlák

XXX.XXX.94.175

Milá Ovce z kopce,
takových reakcí, kde je po bitvě každý generálem jsem již zaregistroval smajlík Víte - když každý má zažité jiné vzory a vyrůstal v něčem jiném, má jinou situaci. Píšete o "krásném bydlení" - no, ono se mi stalo již mnohokrát, že člověk se v případě potřeby či kontaktu dočká pomoci spíše od lidí, jež vše tak docela "vyšperkováno nemají" - ale mají krásné srdce. A od těch, co mají vše "tip-top" se dočká jen planých slibů, pomluv, pýchy a urážek - peníze povětšinou jen kazí člověka - to se neuražte - toto konstatování nepochází ode mne - to světu sdělil již někdo daleko dříve smajlík.
To se projevilo dostatečně i po pořadu - a docela spousta lidí se ukázala v daleko jiném světle, než se jevili předtím. - zajímavé ale na tom je, že v obou směrech - a věřte, že jsem kolikrát upřímně žasnul, jak se lidé dokáží přetvařovat smajlík Pod slovem "krásné a čisté bydlení" - jak uvádíte, si taky každý člověk představí něco zcela jiného. Nezávislé teritorium je nejen vztahově nutné a také i nakrásně možné, ale upřímně řečeno - určitě jde o dohodu partnerů - kompromisy jsou určitě nezbytné, avšak sotva bych se jako tradicionalista nechal zlákat k nějakému všudepřítomnému puntíčkářskému anglickému trávníčku - kde je tragédií, když po něm přejde slípka a zanechá takovou nehezkou věc... smajlík
A v obýváku namísto poctivých kachláků (byť třeba i s výměníkem a vším, co je technicky pokrokové) a pořádného stolu jen změť jakýchsi těch popřevratových designérských - jistě originálních - avšak z hlediska každodenního užívání zcela nepraktických "experimentů" smajlík
Po pravdě řečeno, ocitl jsem se za ta léta hledání již v nejedné vyšperkované a bohaté domacností, kde ale bylo jinak příchozímu tak nějak "hodně studeno" - lidé hodně berou vše přes úspěch a peníze.
A pokud je v textu inzerátu psáno něco o pohodě - tak už člověku podle zkušeností svítá, že se třeba ten druhý nesnese nikde a s nikým a jen hledá důvody - nějakého toho nepřítele, proti němuž je nutno bojovat a ne způsoby, jak s někým žít - někomu takový generálský a okolí uzavřený kastovní vztah vyhovovat může - určitě ne však nutně každému smajlík

19.7.2015 14:46
jirkaekosedlák

XXX.XXX.94.175

P.S.: Až teď jsem se všimnul toho vašeho odkazu - krása na krásu smajlík Taky bych Vám přidal sem jeden - jen nemít užitečnější věci na práci smajlík On byl teď hezký dokument (asi na ČT 2), jež jsem spatřil jen v upoutávkách - jmenoval se Dělníci bulváru - o tom, jak se takové zaručené články tvoří smajlík Ani jsem jej vidět nemusel, upoutávky stačily - jelikož mi stačilo se s nimi potkat smajlík Až budete v jejich hledáčku z jakéhokoliv důvodu třeba (neuražte se - když on jeden nikdy neví smajlík ) někdy i Vy - tak to také třeba - dle cílů, nebude zaručeně procházka růžovým sadem - to není logicky v jejich zájmu - na to stačí namísto té - jak píšete "filosofie", jen prostý selský rozum smajlík. Prostě mezi bulvárem a je jedno kterými TV je podle domněnky komerčně určitá symbióza - často i úniky osobních dat - kvůli odbytu tisku i sledovanosti TV - myslíte si, že pokud by napsali něco "vzorného" že by ony cíle byly naplněny ? smajlík

Neregistrovaný uživatel

19.7.2015 17:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

ovcezkopce napsal(a):
Mno. Pokud se skutečně někdo do takového druhu pořadu přihlásí, pak to o něm a jeho povaze skutečně něco svědčí.
Pane Čočku, kdybyste místo naříkání na zkaženost a špatnost světa radši vzal do ruky příslušný cajk a jako správný muž se pokusil nalákat nápadnici třeba na takové mrzké hodnoty, jako je pěkné bydlení, čistota a pohoda, kdybyste ženě dal, to co normální chlap a nehledal výmluvy, proč to všechno nejde, a kdybyste zejména přestal hledat chybu v okolí a začal u sebe místo sáhodlouhého rádoby filosofování, možná byste se nějaké té potenciální matky svých dětí dočkal. Pracovité a normální, která ale chce taky vést běžný obyčejný život se vším, co k tomu patří.

Přesne

Neregistrovaný uživatel

19.7.2015 17:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

chovat napsal(a):

No to jste klidně mohla, vypada to že by Jiřík někoho našel.Jaka hnusota co to tady meleš. Takovím jako si ty bych dal certifikat na zakaz rozmnožovaní.Je uplně jedno co napíšeš, kvůli tomu se určitě nepujdu zastřelit. Zenska vždyt to je trubka a ne chlap.Mně určitě dupat budou, ale u tebe to bude problém.

23.7.2015 08:19
chovat

XXX.XXX.110.77

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
No to jste klidně mohla, vypada to že by Jiřík někoho našel.Jaka hnusota co to tady meleš. Takovím jako si ty bych dal certifikat na zakaz rozmnožovaní.Je uplně jedno co napíšeš, kvůli tomu se určitě nepujdu zastřelit. Zenska vždyt to je trubka a ne chlap.Mně určitě dupat budou, ale u tebe to bude problém.

Jiřík časem určitě někoho najde.
Jardagine, my si netykáme !
Proč Vy jste tolik nešťastný, že si to léčíte hrubostí, vulgárností a urážením lidí, které vůbec neznáte ? Proč Vy jste sám (protože jinak by jste přece nepsal v rubrice seznamka) o tom prosím raději přemýšlejte a do mě a mých králíků se nenavážejte.

Neregistrovaný uživatel

23.7.2015 14:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

chovat napsal(a):
Jiřík časem určitě někoho najde.
Jardagine, my si netykáme !
Proč Vy jste tolik nešťastný, že si to léčíte hrubostí, vulgárností a urážením lidí, které vůbec neznáte ? Proč Vy jste sám (protože jinak by jste přece nepsal v rubrice seznamka) o tom prosím raději přemýšlejte a do mě a mých králíků se nenavážejte.

N o tak o tom hodně pochybuji.Netykal jsem vam ale Jiříkovi. Kdyby jste pořadně četla tak vam dojde, že to patří Jiříkovi a ne vam. No neštastny Na100% nejsem a sam taky ne mam 9 měsíčního kluka a 5letou dceru.Je to jen pravda a nic víc žadne uražení. Nic si tady nepotřebuji lečit. Myslím že to co jsem mu napsal tak si myslí 90% naroda. Jasně ukazal jaky je. Myslíte že takove keci nějakou ženskou zajímají.Zenska chce chlapa a ne troubu.

23.7.2015 23:54
jirkaekosedlák

XXX.XXX.94.175

Ad Jardagin: Číst umím, dokonce (jak Jsi podle všeho před časem údajně míval starost) umím i používat štětku na WC, takže to tykání ne mně ale dámě, jež stojí jen o pár sloupců výše, by popíral jen demagog smajlík Národ na % nerozsekávám - Institutu pro výzkum veřejného mínění do zelí nelezu smajlík Nic nového na světě - prostě 100 lidí - 100 názorů smajlík A gratuluji k potomstvu smajlík

26.7.2015 15:58
chovat

XXX.XXX.110.77

Každý, kdo si přečte poslední čtyři příspěvky a trochu se vyzná v podmětu a přísudku, ví kdo, co, komu a o kom psal. Hlavně je dobré si uvědomit, že co se nelíbí a nevyhovuje mně, může se líbit a vyhovovat jiné. My zde máme psát o svých zkušenostech při seznamování se v seznamce iFauny.

13.8.2015 10:51
koňadra

XXX.XXX.138.226

ovcezkopce napsal(a):

Pane Čočku, podle Vašeho písemného projevu zde soudím, že jste poměrně inteligentní člověk. Podle toho, co jsem viděla v televizi, jste chlap, který si asi těžko najde inteligentní ženu. Souhlasím s výše uvedeným příspěvkem. Ženy nehledají jen hezké řeči, ale u chlapa hlavně činy. Hledají jistotu, že je dokáže zabezpečit. A žena Vašeho věku už chce mít klid a s partnerem řešit jen běžné provozní starosti a potom také ještě radosti - např. jít občas na večeři, zajet na dovolenou apod. S Vámi by musela řešit základní existenční problémy- např. bydlení, aby bylo alespoň trochu na úrovni 21. století. Víte, ono je poměrně jednodušší milovat chlapa, který má co nabídnout (a tím nemyslím miliony na kontě), než chudáka, kterého ještě musí postrkovat, aby se k něčemu rozhoupal. To není o vyčůranosti žen, to je prostě příroda. Mít rodinu se silným jedincem. A nejhorší jsou chlapi vychovávaní v područí žen, takový chlap je slaboch (nechci Vás urazit, ale řekla bych, že je to zrovna Váš případ) a tchyně k tomu... žádná ženská se zdravým rozumem by do toho nešla - proč taky? Proč by si měla zbytek svého života zkazit, když může mít s někým jiným úplně jiný život? Věřte, že z čisté lásky se vdávají jen nerozumné dívenky (a v dnešní době už možná ani to ne) a tento čas jste už prošvihl. Když začnete něco dělat sám o sobě se svým životem (ne kvůli někomu, ale kvůli sobě), možná, že nakonec přece jen tu pravou potkáte, přála bych Vám to, protože asi nejste zlý chlap.

23.8.2015 12:28
flora-fauna

XXX.XXX.159.151

Hezký večer Viktorie,

Pokud jste to zkoušel v Tv myslím... že Farmář hledá ženu...jste ovlivnován vaší rodinou moc se ovás bojí. A právě to je ta chyba musíte překročit tu hranici syn matka, vnuk babička no... pokud to zvládnete je možnost najít tu pravou.

23.8.2015 12:34
flora-fauna

XXX.XXX.159.151

Hezký večer Viktorie,

Https://youtu.be/kzrn4rQb8z4.

23.8.2015 17:29
jirkaekosedlák

XXX.XXX.94.175

Děkuji za hezkou písničku smajlík Takové popelky už snad ani neexistují smajlík Je to hezké, pokud se člověk zamiluje - a vytrvá to oběma až navěky smajlík O teritoriu jsem již psal - tu nejde o to, že by se o člověka někdo bál - prostě každý potřebuje svůj životní prostor - a pokud se dotyčná - třeba 5x rozvedená, s někým nesnese - ani s vlastními rodiči či s vlastními sourozenci a naopak s nimi vytrvale válčí - protože tak byla prostě vychovávaná, tak se sotva snese s někým jiným, byť přes dvorek. Prý je zločinem, zajet s někým z původní rodiny na nákup - a spousta jiných věcí. A když dovolená, tak aby byl klid, a člověk byl "IN", tak se jedině opékat někde na pláži v cizině -asi bych se z té nudy dočista zbláznil... smajlík To bych se raději na chviličku kouknul, jak se na Vysočině, Šumavě či třeba v Krkonoších daří kolegům - sedlákům - říká se tomu agroturistika nebo ekoagroturistika - nebo když už cizina se podívat do starobylých Českých osad - Banátů v Rumunsku...samozřejmě záleží na dohodě smajlík Ještě k té inteligenci případné partnerky, jak ji naťukla přispivatelka o dva odstavce výše - myslím, že inteligence se zbytečně moc přeceňuje - daleko více prý záleží na tzv. emočním kvocientu, který se ale obtížněji zjišťuje. Člověk nemusí být Einstein - stačí, když nebude nesvéprávný, bude se umět zasmát, komunikovat a pohladit... a bude mít krásno v srdci... smajlík Nejhorší je přespřílišná pýcha - s takovým partnerem se žije dost těžko... smajlík Člověk má být v něčem náročný - ale ne ve všem a určitě ne za každou cenu - jsou i důležitější věci než toustovač a dlaždičky - třeba ne ty české ale jedině z Itálie... smajlík

23.8.2015 21:54
flora-fauna

XXX.XXX.159.151

Děkuji za hezkou písničku smajlík Takové popelky už snad ani neexistují smajlík Je to hezké, pokud se člověk zamiluje - a vytrvá to oběma až navěky smajlík O teritoriu jsem již psal - tu nejde o to, že by se o člověka někdo bál - prostě každý potřebuje svůj životní prostor - a pokud se dotyčná - třeba 5x rozvedená, s někým nesnese - ani s vlastními rodiči či s vlastními sourozenci a naopak s nimi vytrvale válčí - protože tak byla prostě vychovávaná, tak se sotva snese s někým jiným, byť přes dvorek. Prý je zločinem, zajet s někým z původní rodiny na nákup - a spousta jiných věcí. A když dovolená, tak aby byl klid, a člověk byl "IN", tak se jedině opékat někde na pláži v cizině -asi bych se z té nudy dočista zbláznil... smajlík To bych se raději na chviličku kouknul, jak se na Vysočině, Šumavě či třeba v Krkonoších daří kolegům - sedlákům - říká se tomu agroturistika nebo ekoagroturistika - nebo když už cizina se podívat do starobylých Českých osad - Banátů v Rumunsku...samozřejmě záleží na dohodě smajlík Ještě k té inteligenci případné partnerky, jak ji naťukla přispivatelka o dva odstavce výše - myslím, že inteligence se zbytečně moc přeceňuje - daleko více prý záleží na tzv. emočním kvocientu, který se ale obtížněji zjišťuje. Člověk nemusí být Einstein - stačí, když nebude nesvéprávný, bude se umět zasmát, komunikovat a pohladit... a bude mít krásno v srdci... smajlík Nejhorší je přespřílišná pýcha - s takovým partnerem se žije dost těžko... smajlík Člověk má být v něčem náročný - ale ne ve všem a určitě ne za každou cenu - jsou i důležitější věci než toustovač a dlaždičky - třeba ne ty české ale jedině z Itálie... smajlík

Moc přemýšlení a mluvení o vztazích škodí má se jednat, pokud budete stále čekat ona za vámi nepřijde...ta např. pravá... Jinak to není lechké sehnat asi ženu s chuťí ke všemu ?

23.8.2015 21:55
flora-fauna

XXX.XXX.159.151

Něco na tom máte pravdy ale šance je...držím palce

14.12.2015 22:22
psisko86

XXX.XXX.154.28

Hezký večer,
Pp dlouhé době jsem zavítala na seznamku tady, protože iluze o tom, že existují opravdu farmáři, kteří hledají partnerku už jsem ztratila.
Prelouskala jsem tuto.diskuzi a mam pocit, že tu všichni muži hází chyby na ženy, že chtějí jen jejich peníze, jsou zlatokopky, chtějí opecovavat a pod.

Proto bych ráda napsala i můj názor. Po vztahu s farmářem, který bohužel nevyšel, jsem dlouho plná iluzí a nadšení hledala muže dalšího, protože mi tento životní styl vyhovuje a mým snem bylo žít na farmě, po boku chlapa, který za to stojí.
Čím víc jsem hledala, tím víc jsem o své iluze přicházela a po letech mi asi rozčarováním i růžově brýle spadly :(

A já stále nechápu, kde je problém, všude.čtu, jak se farmáři špatně seznamují, téměř každý se vymlouvá, že ženy nechtějí žít na vesnici ( podle mne je to blbost), jak by za milou, pracovitou, do farmaření, rodinného života na vesnici zapalenou ženu dali pomalu pul království... A přitom nic. Výměna par emailu, a pak člověk najde nový inzerát od dotyčného... Ani žádná snaha, schůzka... Nic. A mne stále vrtá.hlavou, v čem je zakopaný pes. Po tech letech už jsem si pomalu zvykla na jednoduchý život ve městě, u když me srdce cítí, že jinde by.bylo šťastnější, volnější... Ale asi to holce, která touží po tom, mít slámu ve vlasech a místo dovolené u moře si užívat klidu a pohody domova, není souzene. Ale pak tedy nechápu tyto zalostne výlevy farmářů o samotě... Spise mi už přijdou jako zvyk a lenost něco měnit.

14.12.2015 22:45
jirkaekosedlák

XXX.XXX.94.175

Je mi líto, že to dopadlo takto - těžko říci, proč k tomu došlo, jak píšete. A také nechápu nezájem muže o schůzku. Třeba si takto léčí trauma z nějakého odmítnutí - zlo plodí další zlo. Podle inzerce je ale poměr žen ku mužům neskutečně malý - i když i tu se objeví kolísání stavu smajlík Ale neztrácejte naději smajlík

15.12.2015 11:24
puntík

XXX.XXX.153.142

I já se k Vám přidám. Vezmu to z trochu jiného pohledu. Vždy jsem od mala utíkala ke zvířatům a tato láska mi vydržela do dneška. Sama jsem začala před 8 lety tzv. hospodařit na svém, ( pronajatém) protože jsem nebyla spokojena s podmínkami ustájení pro mého koně. Časem přibyly ovečky, kozy, prasátka, kočky, psi, kravky. Bohužel pro mne, vše jsou zvířata, která takzvaně nevydělávají, protože jsou stará, hendikepovaná, nechtěná. Mně to samozřejmě nevadí, mám za sebe pocit, že dělám něco užitečného a zvířata jsou pro mě vším a zaslouží si to. Také jsem k sobě hledala někoho podobných zájmů přes inzerát a našla. Pán byl 300km daleko, byl se u mne jednou podívat a podruhé už se nastěhoval. Bylo to rychlé, ale po výměně několika emailů a telefonátů jsem usoudila, že jsme naladěni na stejnou vlnu. To jsem se ale hluboce mýlila. Když jsem byla sama, měla jsem tolik zvířat, abych to finančně utáhla. S ním jsme z 15 zvířat udělali 60. To co mi psal, že zvířata jsou na prvním místě, že by chtěl žít někde na samotě bez elektriky atd., se ukázalo, že pravda není. Nyní denně poslouchám, jak jsou zvířata na pí.., že z nich nic není a ať se toho zbavím a že ho nebaví do toho vrážet peníze. Veškerý volný čas tráví na internetu nebo u televize, jakákoli práce je problém, denně neustálé výčitky. Já také stejně jako Vy nechápu, proč pánové něco jiného píší než myslí. Úmyslně jsem si tenkrát dávala inzerát na seznamku, kam chodí pouze zasvěcení do problematiky zvířat. Jasně jsem psala, že zvířata jsou na prvním místě, a že mě neživí. Těžko pak po takovýchto zkušenostech někomu uvěřit.

15.12.2015 18:42
psisko86

XXX.XXX.154.28

To je sice blbe, ale to je už hold špatný výběr partnera a to se stane bohužel.všude. Ono jaky si to člověk na začátku nastaví, tak je to potom na pořád. A mění se to těžko. Většinou je chyba na obou stranách.

Mě spíš štve, jak tu dělají chlapi chudáky, že je nikdo nechce a ženský jsou jen zlatokopky. Spis mi přijde, že si v tom litovani se libují a měnit vlastně nic nechtějí.

16.12.2015 10:34
hledamkamarada

XXX.XXX.140.144

Ano podařilo smajlík
Po několika návštěvách, kdy jsem jezdila 300 kilometrů jsem zjistila, že ne všechno je tak jak se zdá být, že nejsem jediná s kým to zkouší, rozčarování obrovské.
Takže milé dámy i když se cítíte milované, ne vždy to tak je...
Možná by jsme se mohli podělit o zkušenosti, aby nenaletěli další z nás.Na osobní dotaz ráda zdělím o koho se jedná...

16.12.2015 11:08
hledamkamarada

XXX.XXX.140.144

Možná bych měla dodat, že ta s kterou to taky zkouší je zde z Fauny, takže holky buďte opatrné ! Nic nestojí za to trápení a rozčarování... Nevěřte všemu, nic není takové jak se píše po SMS, nebo sladké řeči po telefonu... Realita je pak celkem jiná...

tadeášek2008

20.12.2015 14:50
tadeášek2008

XXX.XXX.7.2

Hledám tohle cestou kamarádku pohlaví 0.1 pro společné chvíle jmenuji se Tadeáš a jsem kozoroh mám rád zvířatka a je mě 7.

15.1.2016 20:04
SuePixie

XXX.XXX.102.144

Na seznamky bych moc nespolehala pratele ;-).

24.2.2016 08:19
verka

XXX.XXX.109.41

Hkjhku.

29.2.2016 11:46
anonymXY

XXX.XXX.109.41

Jj, podařilo a máme potomka.

4x4~

2.3.2016 18:31
4x4~

XXX.XXX.49.206

Nepodarilo, ale u mna asi hraje rolu to ze som zo slovenska.Tak ak sem zabludi neaka spravnacka zo slovenska.nech napise zopar suvetísmajlík
Lebo na slovensku som nieco podobne ako farmarska zoznamka nenasiel.
A bezne ked spomeniem ze farmarcim, nasleduje tichosmajlík

Zbloudilec

2.3.2016 21:01
Zbloudilec

XXX.XXX.231.138

Dobrý den všem,
hlásím se ke Claudii a k jí založenému vláknu. Pravděpodobně již má jiné spokojenější starosti, ale zanechala zde několik rozmyšlenců ( někdy až rozdurděnců) a tak k Vám chci směřovat své zamyšlení.
Ono to s tou původní otázkou je trochu ošemetné a vypovídající hodnota níže připsaných příspěvků není zcela vypovídající. Proč? No přece ti, kteří našli, již rubriku seznámení nepotřebují. Vžijte se do této situace. Já být v ní tak mykám okolo nové maminy, případných dítek, domečku a uháním v práci, bych je všechny obstaral. Tedy takto to vnímám já. Pokud přesto někdo má potřebu po změně své partnerské situace sem zavítat, pak je zřejmě někde nějaká větší či menší chyba. Zřejmě nenachází to pravé naplnění a zároveň příjemné vytížení vztahem.
Účast na tomto vláknu spíše cosi vypovídá o zúčastněných. Mne nevyjímaje. To, že nebloudíme na seznamce profilů a inzerátů, ale již směřujeme oči k takovým textům v rovině mudrlanství o často protikladných přístupech díky pohlaví, naznačuje naši hojnost toulek, bojů, vybledlých ideí, ale i příjemných dnů na které nechceme zapomenout, přestože to celkově nedopadlo.
Většina z nás neví jak z toho ven. Tedy teoreticky ano, ale prakticky( to mi jistě dáte za pravdu) ne. Jinak by tu byli dva, tři osiřelci.

Trochu směrovanější ohlédnutí za zdejším obsahem:
Jirkaekosedlák-a si pamatuji. Velmi, opravdu velmi mne překvapila jeho vyjadřovací schopnost. Strká nás tímto všechny do kapsy (tak kdo se ohradí? ). Nastínil trochu kejkle okolo natáčení. Jsem chlap a zhlédnuté mi jasně naznačilo jeho podivný přístup k zázemí. Co potom pohled ženy s historickou úlohou zajistit útulnost domova? Tady by se mohla utulit od rána do večera a výsledek by byl jak naleštěné plechovky v autobazarech a to jim křivdím.
Jirka bude mít jistě veliké srdce, ale použitelnost? Nějak přeskočil století. Přesto mu přeji dobré.
Jo a ještě něco. Já mít copy a ještě takové ty jiné znaky, tak po rozpoznání přirozeně neukončených citových vazeb na ženy v rodině, okamžitě se točím na kramfleku, podpatku či jak se tato dámská vyvyšovadla zvou a práší se za mnou na cestě.

Hospodar11 a vobler59
Taková výraznější, notující si dvojka. Trochu mne pobavily zašmodrchané slovosledy a výrazy. Jejich kritika ke spoluobčankám je trochu z drsnějšího soudku, ale mám dojem, že si za to děvčata mohou samy. Nemyslím zde konkrétní, ty to tak trochu odnáší za jiné a ať si sáhnou do svědomí zda právem či nikoliv (tuším, že dojdou k druhé možnosti ).
Ono po pár letech zkušeností a nesčetnosti ran destruující optimismus se není čemu divit. Třeba když najdete ženu. Z informací a jejího projevu máte dojem, že má hodně z té vaší v mysli sestavené. Napíšete jí obsáhlou správu o své maličkosti a v natěšenosti a s nadějí čekáte. Čekáte. Stále čekáte. Někomu to dojde, někdo stále čeká a neví, že již dávno zbytečně. pak se vám sesype veškerá víra. Ne, neočekávám, že budu s jistotou žádán, ale s (již jakž takž léčenou) naivitou očekávám alespoň slušné odmítnutí. O to je to horší, že to nedokáže ta, o které jste věřili a byli připraveni jí případně svěřit svůj osud.
Nemám problém s odmítnutím a u těch, které to berou jako samozřejmý projev normální bytosti, následně cítím, po opadnutí smutku z mého nezdaru, přání, aby jim to jinde dopadlo dobře.
Děvčata, často si v požadavcích na partnera přejete jeho optimismus, ale svým (většinovým) chováním se stáváte nenasytnými aligátory trhajícími z chlapů optimismus po cárech. Mám-li mluvit za sebe, pak nevidím kam by jste se ještě zakously. Avšak to, že tady ještě jsem, znamená existenci někde ukrytého (posledního) sousta optimismu.
A k výše zmíněné dvojici. Možná jsou na můj vkus ostřejší, avšak tuším jejich cestu k takovému nastavení. A i když je přesně neznám a s jejich pseudoútoky zrovna nesouhlasím, jsou mi nějak blízcí. Proč asi?

Předpokládám, že mnozí a zejména mnohé se již hrbí a hledají na mne vhodný kámen. Je to můj náhled na věc. Z mé strany to tak vidím, to však jistě neznamená, že je vše přesně. Prostě se snažím o nějaký posun. Váš nebo můj? Tak alespoň se čeří hladina a sem tam snad něco ošplíchne - omyje k lepšímu.
Nu, poslužte si a vrhejte.
Zbloudilec

Předpokládám, že je (zde) určité množství žen, ke kterým věty s kritickým nádechem nepatří. Těm se omlouvám. Jak je však rozpoznat? A s (drzou) neskromností, jak jich rozeznat více, aby byla možnost volby?
Jó, už Vás slyším... Připojuji raději předem svoji obhajobu: vybírám na celý život. (všimly jste si toho prvního slova?).

samotna

8.3.2016 17:03
samotna

XXX.XXX.72.254

I já si dovolím za řady žen napsat.

Veškeré seznamky jsem vzdala, většinou kvůli výše zmíněnému a častým nabídkám přímo do pelechu.
Svou druhou polovičku jsem nenašla a přiznám se, že jsem se na hledání přestala soustředit. Byť jsem mládě, tak nemohu a nechci trávit hodiny na netu hledáním svého budoucího, nemůžu zůstat stát a čekat až se najdeme a začneme tvořit společně. A tak jsem odešla z města, koupila starou nemovitost, kterou dávám postupně dohromady a plním zvěřincem. Občas si při hrubých pracech postesknu, jak by bylo fajn... A neprestavam věřit, že fajn jednou bude. Jen jsem si to udělala asi o fous složitější.

Přeji všem, ať se brzy najdeme a prožijeme ty životy fakt naplno a spokojení.

4x4~

10.3.2016 16:20
4x4~

XXX.XXX.49.206

Ahoj,
A aku zverinu uz mas?smajlík.A z cim by si potrebovala helfnut?Peter.

11.3.2016 23:29
jirkaekosedlák

XXX.XXX.94.175

Hezký večer smajlík
Pro Zbloudilce: Neuražte se, prosím smajlík Když ona ta definice "rozpoznání přirozeně neukončených citových vazeb na ženy v rodině", zakončená pobídkou k nevěstině okamžitému útěku, mne vážně rozesmála smajlík Jediným osvědčeným příkladem řešení takového problému je tedy již osvědčený díl Studna ze seriálu 30 případů Majora Zemana: Brůna se s vypětím všech sil přižene ke své vyvolené, dokývá se, posledním ladným švihem odhodí sekeru od "kečupu" někam do křoví, neodolatelně se zazubí a nadšeně zahlásí: "Lásko - již spolu budeme na tom gruntu navždy jen sami dva - škodlivé vazby jsem navždy ukončil !"... A pokud bude mít nevěsta dobré trávení i fyzičku - dokáže dobře a dostatečně rychle kopat, tak následně třeba nebude následovat ani ta vazba policejní... smajlík
Po lopatě řečeno: Kolik sedláků žije a sedlačí skutečně samotných? Jistě že existují - a zároveň také vedle toho je určitě nemalá skupina těch, kteří jako samotáři nefigurují a jednoduše věří v sílu týmové práce, anebo třebas mají příbuzenstvo hospodařící paralelně samostatně vedle nich - v dnešní době zápasů o každý metr zemědělské půdy to není zase až taková sci-fi... To je mimoděk i otázka svobodné volby a také snášenlivosti lidí jako takových - někomu stačí pár metrů přes dvorek či pár hurdisek mezi patry a někdo nesnese příbuzenstvo ani v té samotné či přespolní dědině - nic víc v tom asi nebude až tak nezbytně nutné hledat... smajlík

samotna

12.3.2016 13:16
samotna

XXX.XXX.100.22

Ahoj Peťo,

kozy, koně, psy, zbytek teprve bude postupně přibývat.

A práce všeho druhu víc než dost. Zanedbaný barák, zahrada. :-D.

Zbloudilec

17.3.2016 22:15
Zbloudilec

XXX.XXX.231.138

Pozdrav pro Jirkuekosedláka .
Jsem rád, že Vás rozesmály mé řádky. Neurážím se. Tak nějak k Vám, i přes výhrady, cítím sympatie. Mne zas pobavila Vaše záměna vazeb .
Jirko, nechci Vás poučovat. Myslím, že rozhodnutí se vystavit veřejně jako hromosvod a odolávat bleskům, je svým způsobem odvaha. Vy jí máte a my ostatní... ?
Berte má slova, ani ne tak jako kritiku, jako spíše radu-pohled z jiné strany. Ano, práce v zemědělství se nesnadno dělá v jednom. S tím souhlasím, ale pokud si přivedete ženu, začínáte nový život. Měl by jste otevřít nový svět. Jen Vy a ona rozhodujete o budoucnosti, o způsobu bydlení, trávení té trochy volného času, ... Jak by se Vám zamlouvalo kdyby jste si přál děti a Vaše vyvolená by celkem souhlasila, ale k rozhodnutí by běžela za svojí mamčou či tatíkem, jestli se to hodí?
Žijete svůj život a jste plně zodpovědný za svá rozhodnutí. Ať jsou kladná, nebo záporná. Jsou Vaše. Jistě jsou rady, které nelze přehlížet. Jsou podloženy zkušenostmi, ale musíte také razit svoji cestu. Budou v ní chyby, to je přirozené, ale budete žít dle toho co uzraje ve Vaší hlavě.
Já též chybuji, ale stále jsem přesvědčen o správnosti toho co mám za sebou. Tím jak děti začínají pobírat rozum, vnímám, že oni začínají vnímat mé nedokonalosti. Tímto si ty své více uvědomuji, ale přes to mne vidí jako rovného člověka. Tedy doufám, že to není má naivní domněnka

4x4

22.3.2016 09:25
4x4

XXX.XXX.102.102

Ahoj Samotna,
smajlík No tak to sa nedudiš.
Ale ak by pršalo smajlík, alebo mas chvýlu čas ozvi sa na mail :
baskir935@gmail.com.Peter.

26.4.2016 09:24

Zbloudilec napsal(a):
Dobrý den všem,
hlásím se ke Claudii a k jí založenému vláknu. Pravděpodobně již má jiné spokojenější starosti, ale zanechala zde několik rozmyšlenců ( někdy až rozdurděnců) a tak k Vám chci směřovat své zamyšlení.
Ono to s tou původní otázkou je trochu ošemetné a vypovídající hodnota níže připsaných příspěvků není zcela vypovídající. Proč? No přece ti, kteří našli, již rubriku seznámení nepotřebují. Vžijte se do této situace. Já být v ní tak mykám okolo nové maminy, případných dítek, domečku a uháním v práci, bych je všechny obstaral. Tedy takto to vnímám já. Pokud přesto někdo má potřebu po změně své partnerské situace sem zavítat, pak je zřejmě někde nějaká větší či menší chyba. Zřejmě nenachází to pravé naplnění a zároveň příjemné vytížení vztahem.
Účast na tomto vláknu spíše cosi vypovídá o zúčastněných. Mne nevyjímaje. To, že nebloudíme na seznamce profilů a inzerátů, ale již směřujeme oči k takovým textům v rovině mudrlanství o často protikladných přístupech díky pohlaví, naznačuje naši hojnost toulek, bojů, vybledlých ideí, ale i příjemných dnů na které nechceme zapomenout, přestože to celkově nedopadlo.
Většina z nás neví jak z toho ven. Tedy teoreticky ano, ale prakticky( to mi jistě dáte za pravdu) ne. Jinak by tu byli dva, tři osiřelci.

Trochu směrovanější ohlédnutí za zdejším obsahem:
Jirkaekosedlák-a si pamatuji. Velmi, opravdu velmi mne překvapila jeho vyjadřovací schopnost. Strká nás tímto všechny do kapsy (tak kdo se ohradí? ). Nastínil trochu kejkle okolo natáčení. Jsem chlap a zhlédnuté mi jasně naznačilo jeho podivný přístup k zázemí. Co potom pohled ženy s historickou úlohou zajistit útulnost domova? Tady by se mohla utulit od rána do večera a výsledek by byl jak naleštěné plechovky v autobazarech a to jim křivdím.
Jirka bude mít jistě veliké srdce, ale použitelnost? Nějak přeskočil století. Přesto mu přeji dobré.
Jo a ještě něco. Já mít copy a ještě takové ty jiné znaky, tak po rozpoznání přirozeně neukončených citových vazeb na ženy v rodině, okamžitě se točím na kramfleku, podpatku či jak se tato dámská vyvyšovadla zvou a práší se za mnou na cestě.

Hospodar11 a vobler59
Taková výraznější, notující si dvojka. Trochu mne pobavily zašmodrchané slovosledy a výrazy. Jejich kritika ke spoluobčankám je trochu z drsnějšího soudku, ale mám dojem, že si za to děvčata mohou samy. Nemyslím zde konkrétní, ty to tak trochu odnáší za jiné a ať si sáhnou do svědomí zda právem či nikoliv (tuším, že dojdou k druhé možnosti ).
Ono po pár letech zkušeností a nesčetnosti ran destruující optimismus se není čemu divit. Třeba když najdete ženu. Z informací a jejího projevu máte dojem, že má hodně z té vaší v mysli sestavené. Napíšete jí obsáhlou správu o své maličkosti a v natěšenosti a s nadějí čekáte. Čekáte. Stále čekáte. Někomu to dojde, někdo stále čeká a neví, že již dávno zbytečně. pak se vám sesype veškerá víra. Ne, neočekávám, že budu s jistotou žádán, ale s (již jakž takž léčenou) naivitou očekávám alespoň slušné odmítnutí. O to je to horší, že to nedokáže ta, o které jste věřili a byli připraveni jí případně svěřit svůj osud.
Nemám problém s odmítnutím a u těch, které to berou jako samozřejmý projev normální bytosti, následně cítím, po opadnutí smutku z mého nezdaru, přání, aby jim to jinde dopadlo dobře.
Děvčata, často si v požadavcích na partnera přejete jeho optimismus, ale svým (většinovým) chováním se stáváte nenasytnými aligátory trhajícími z chlapů optimismus po cárech. Mám-li mluvit za sebe, pak nevidím kam by jste se ještě zakously. Avšak to, že tady ještě jsem, znamená existenci někde ukrytého (posledního) sousta optimismu.
A k výše zmíněné dvojici. Možná jsou na můj vkus ostřejší, avšak tuším jejich cestu k takovému nastavení. A i když je přesně neznám a s jejich pseudoútoky zrovna nesouhlasím, jsou mi nějak blízcí. Proč asi?

Předpokládám, že mnozí a zejména mnohé se již hrbí a hledají na mne vhodný kámen. Je to můj náhled na věc. Z mé strany to tak vidím, to však jistě neznamená, že je vše přesně. Prostě se snažím o nějaký posun. Váš nebo můj? Tak alespoň se čeří hladina a sem tam snad něco ošplíchne - omyje k lepšímu.
Nu, poslužte si a vrhejte.
Zbloudilec

Předpokládám, že je (zde) určité množství žen, ke kterým věty s kritickým nádechem nepatří. Těm se omlouvám. Jak je však rozpoznat? A s (drzou) neskromností, jak jich rozeznat více, aby byla možnost volby?
Jó, už Vás slyším... Připojuji raději předem svoji obhajobu: vybírám na celý život. (všimly jste si toho prvního slova?).

Ahoj. Stále hledáš tu pravou? Irena.

Zbloudilec

12.5.2016 22:50
Zbloudilec

XXX.XXX.238.222

Zdravím, ahoj.
Ano, hledám. Musím si přiznat, že po duševní rovině neumím být sám.

Téměř by se dalo říci, že na tomto portále stačí prvotní vzájemné sympatie a mohou se balit kufry či rovnou zabukovat radnici .
Dobře, vážněji. Je zde zhruba výběr lidí ze společnosti s obdobným smýšlením a zájmy. Nelze však zcela pokládat rovnítko. Přeci jen i mezi touto, dejme tomu komunitou, je ještě hodně prostoru pro odlišnosti. Avšak ti, kteří hledají cokoliv na těchto stránkách, jsou určitou měrou vytříděni. Tím je pravděpodobnost porozumění možná řádově vyšší než kdekoliv jinde. Není však zaručena.

Připadá mi, že se vzrůstajícím komfortem společnosti klesá schopnost sžívání partnerů. Dříve nebylo takových rozptylujících "zarážek". Nebyly psychologické rady, testy podporující klíčení pochybám. Nebyly možnosti seznamovat se mimo region. Prostě stačilo opětovat úsměv a polovina již byla hotova.
Znalosti a informovanost rozptylují a seznamky svým poukazováním na osamělé duše i v Horní/Dolní, to nestačí dorovnávat.

stojimnarozcesti@seznam.cz Tomáš.

31.5.2016 21:40
hospodar3

XXX.XXX.198.133

Bohužel ne ženy 20-25 ze Zlínskeho kraje se moc o chovatelství a zvířata nezajimaji.

9.8.2016 23:08
Luci M

XXX.XXX.56.61

Krásný večer, jmenuji se Lucka, bude mi 20 let..nečetla jsem úplně celou tuhle konverzaci, ale něco málo jsem vyčetla o zlíňačkách, že jim nevoní práce atd. no já jsem z moravskoslezského kraje a zvířata miluju. bohužel zatím bydlím v bytě. ale postupem času si chci postavit domeček vybudovat si na něm menší zoo. - pár druhů zvířat, spíše exotické. ale miluju i ta domácí stvoření .. bohužel možná pro někoho, já nechci děti, neplánuji je.. celý svůj život chci zasvětit němým tvářím a svému příteli. proto se chci zeptat, zda někde v čr existuje muž, který miluje zvířata a chov, netouží po dětech a rád by stavěl se mnou soukromou zoo (nemyslím zoo v opravdovém smyslu slova )? nejsem holka na chvilku, preferuji pevné vztahy a bez nevěr. jestli existuješ, napiš mi prosím na hezkalaura@seznam.cz.

3.9.2016 15:25
syrmaticus

XXX.XXX.204.80

Luci M napsal(a):
Krásný večer, jmenuji se Lucka, bude mi 20 let..nečetla jsem úplně celou tuhle konverzaci, ale něco málo jsem vyčetla o zlíňačkách, že jim nevoní práce atd. no já jsem z moravskoslezského kraje a zvířata miluju. bohužel zatím bydlím v bytě. ale postupem času si chci postavit domeček vybudovat si na něm menší zoo. - pár druhů zvířat, spíše exotické. ale miluju i ta domácí stvoření .. bohužel možná pro někoho, já nechci děti, neplánuji je.. celý svůj život chci zasvětit němým tvářím a svému příteli. proto se chci zeptat, zda někde v čr existuje muž, který miluje zvířata a chov, netouží po dětech a rád by stavěl se mnou soukromou zoo (nemyslím zoo v opravdovém smyslu slova )? nejsem holka na chvilku, preferuji pevné vztahy a bez nevěr. jestli existuješ, napiš mi prosím na hezkalaura@seznam.cz.

Mrzí mě jen že moravskoslezský kraj je tak daleko ale myslím si a doufám že překonat se dá vše

4.9.2016 14:43

Nepotřebujete dobrovolníka ke zvířatům ve zlínském kraji?

24.10.2016 20:23
merley

XXX.XXX.240.78

Ano, nemáme války, máme vztahy !

Joe Joe

19.11.2016 23:01
Joe Joe

XXX.XXX.209.150

Tak to je nevídané a krásné! To teda hodně obdivuju. když budeš mít chvilku, tak mužem pokecat a můžu s něčím pomoctsmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík