Jo tento pocit že jsme s někým a přitom se cítíme víc jak sami se vkrade chtě nechtě do každého vztahu. Řešit to však hledáním někoho jiného je víc jak chybou...dnes už to vím z vl.zkušenosti - ten nový/nová je krásná/ný a zajímavá/vý jen tím že se ještě neznáme...nic víc nic méně, po pár měsících společného soužití zevšední jako vše co nás denně obklopuje svou každodenností a přítomností, je spíše lepší hledat k sobe zase cestu i komunikaci a ne se zavřít každý sám do svého Já. Nehledejme na protějšku jen jeho chyby, ale snažme se je najít nejdřív na nás samotných ('DOKÁŽE TO JEN MÁLO KDO), není nic snazšího, než desetkrát ukázat prstem na někoho jiného, než jednou jedinkrát na sebe samého. Vždyť ten rádo by propadák mezi partnery je jen ze stereo tipu vzájemného soužití( lze po sobě sexuálně či jinak vzájemně toužit po deseti či dvaceti letech když už na sobě známe každičký detail)?, mají li však lidé krom jiného i společný zájem nebo hobby může to být nábojem i vzájemným pojítkem neřku li nevyčerpatelnou studnicí možné komunikace, radosti i hádek které život i vztah obohacují, stmelují a dávají prostor i k dalšímu plánování, pro oba i v časech kdysi si mnozí myslí že vše už ve vztahu vyhaslo či vyšumělo. není toto žádné dogma je to jen zamyšlení obyč člověka který si kdysi mylně myslel že změnou partnera se toho moc vyřeší.
james1

XXX.XXX.42.52
Ahoj Jesino ...ctu tvuj prispevek az ted a divam se i na datum vlozeni...je to uz doba co jsi sem dala prvni prispevek, porad se u tebe nic nezlepsilo a stale se citis sama?
Jsem ze stredu Moravy...odkud jsi ty?
james1

XXX.XXX.42.52
Ahoj Abonko...dekuji za velice rychlou odpoved, to teda koukam .
ty jsi i jesina, nebo nekdo jiny?...nejak se v tom uplne nevyznam.
Kazdopadne parkrat za rok jezdim do Ceskeho Svycarska, mozna to tam znas, neni to od Teplic uz moc daleko, tak treba se tam muzeme nekdy videt??? Napis co rada delas a co je tvoje oblibena cinnost?
Diky a mej se hezky.
J.
james1
napsal(a):
Ahoj Abonko...dekuji za velice rychlou odpoved, to teda koukam .
ty jsi i jesina, nebo nekdo jiny?...nejak se v tom uplne nevyznam.
Kazdopadne parkrat za rok jezdim do Ceskeho Svycarska, mozna to tam znas, neni to od Teplic uz moc daleko, tak treba se tam muzeme nekdy videt??? Napis co rada delas a co je tvoje oblibena cinnost?
Diky a mej se hezky.
J.
Ahoj děkuju za odpověď, co zajímá tebe, koníčky atd. Snad je lepší psát zde, soukromě ať to nezahlcujeme. 😀 😀 😀
james1

XXX.XXX.42.52
jesina
napsal(a):
Ahoj děkuju za odpověď, co zajímá tebe, koníčky atd. Snad je lepší psát zde, soukromě ať to nezahlcujeme. 😀 😀 😀
Diky za reakci, ale nic jsi o sobe nenapsala 😁...jsi mazana 😀😀.
A jak jsi myslela - at to tady nezahlcujeme? Klidne napis mail a budu ti psat tam,ju?
Ja mam rad sport obecne, pobyt v prirode v lete a v zime na lyzich. Hraju jeste zavodne florbal, ale uz me mladi kluci postupne zacinaji vytlacovat ze sestavy 😁😁.
Co ty delas a jak se mas?
Mej se hezky a zase se ozvi.
J.
james1
napsal(a):
Diky za reakci, ale nic jsi o sobe nenapsala 😁...jsi mazana 😀😀.
A jak jsi myslela - at to tady nezahlcujeme? Klidne napis mail a budu ti psat tam,ju?
Ja mam rad sport obecne, pobyt v prirode v lete a v zime na lyzich. Hraju jeste zavodne florbal, ale uz me mladi kluci postupne zacinaji vytlacovat ze sestavy 😁😁.
Co ty delas a jak se mas?
Mej se hezky a zase se ozvi.
J.
Není kam napsat, tvůj Nick není zelený jako u všech tady. 😀 😀 😀 tudíž tam není zelená obálka. 😀 😀 😀
james1

XXX.XXX.42.52
jesina
napsal(a):
Není kam napsat, tvůj Nick není zelený jako u všech tady. 😀 😀 😀 tudíž tam není zelená obálka. 😀 😀 😀
Dobre, muj mail je: jirnovak@centrum.cz tak to zkus tam 😁.
Ahoj všichni. Hledám vážný vztah s mužem, se kterým můžeme najít společnou řeč. Doufám, že takový muž tu je a že si můžeme najít společnou řeč. Pokud budu stejně osamělý jako já, budu se těšit na tvůj vzkaz.
vobler59
napsal(a):
Jo tento pocit že jsme s někým a přitom se cítíme víc jak sami se vkrade chtě nechtě do každého vztahu. Řešit to však hledáním někoho jiného je víc jak chybou...dnes už to vím z vl.zkušenosti - ten nový/nová je krásná/ný a zajímavá/vý jen tím že se ještě neznáme...nic víc nic méně, po pár měsících společného soužití zevšední jako vše co nás denně obklopuje svou každodenností a přítomností, je spíše lepší hledat k sobe zase cestu i komunikaci a ne se zavřít každý sám do svého Já. Nehledejme na protějšku jen jeho chyby, ale snažme se je najít nejdřív na nás samotných ('DOKÁŽE TO JEN MÁLO KDO), není nic snazšího, než desetkrát ukázat prstem na někoho jiného, než jednou jedinkrát na sebe samého. Vždyť ten rádo by propadák mezi partnery je jen ze stereo tipu vzájemného soužití( lze po sobě sexuálně či jinak vzájemně toužit po deseti či dvaceti letech když už na sobě známe každičký detail)?, mají li však lidé krom jiného i společný zájem nebo hobby může to být nábojem i vzájemným pojítkem neřku li nevyčerpatelnou studnicí možné komunikace, radosti i hádek které život i vztah obohacují, stmelují a dávají prostor i k dalšímu plánování, pro oba i v časech kdysi si mnozí myslí že vše už ve vztahu vyhaslo či vyšumělo. není toto žádné dogma je to jen zamyšlení obyč člověka který si kdysi mylně myslel že změnou partnera se toho moc vyřeší.
S tímto určitě souhlasím... každý by jsme měli začít sám u sebe.
Pokud v sobě něco postrádáme, nemůžeme si shánět někoho druhého, kdo nám to bude doplňovat... mít takového svého dodavatele spokojenosti, naplnění.
Spíše najít s druhým shodu, aby v nás uměl vyzdvihnout ten náš vnitřní obsah...ne, aby nám musel dávat svůj. Tohle je moje úvaha, ke které jsem se životem dopracovala.
Ale další věc je, umět poznat tu pomyslnou hranici, kdy si říci, že už dál ne...
Když si třeba představím, že ve vztahu, ve kterém jsem teď, budu i za dalších x let, tak nechci. Pokud jsem zkusila oživení bez úspěchu, mám vztah brát tak, jako že si není potřeba něco připomínat... "...však přece vím". Žijeme vedle sebe jen jako spolupracovníci na pracovišti, je z toho citová vyprahlost. Navíc bych řekla, že i pro vyrůstající dítě je prospěšnější, vidět rodiče, že o sebe mají zájem... objímají se, líbají. Pokud vyrůstá v opaku, jistě to má na něj vliv.
To jen vsuvka...