Uživatel s deaktivovaným účtem

Je potřeba založit seznamku i pro ty dříve narozené...Tak neváhej a přidej se, třeba najdeš své štěstí...

Autor Ahoj, me jmeno je Jarat..strasne rad bych nasel nejakou sympatandu od koni, ale taky nejak vymreli nebo o sobe nedaji vedet.V klasickych seznamkach nenajdete tohoto razu nic.Pro chlapy...budete radi kdyz vam nektera odpovi, pak si muzete udelat Vanoce.Je to snad jen prezentace fotek a pokud nepredlozite nejake zajimave vsimne, tak s vama nikdo nebude ani mluvit...nejaky novodoby trend nebo co...
Takze pokud nejake nezkazene holky od koni existuji, at daji o sobe vedet, rad se seznamim.Je mi uz trochu vice, tedy asi jak se tomu rika stredni vek,42 prosim.U koni jsem vyrustal, ale pak me zivot zaval nekam jinam.Vryly se me pod kuzi a moc rad bych se k tomu vratil, alespon je mit doma...zatim sen a taky sen potkat vhodnou partnerku stejneho zamereni...
Tesim se na reakce. Jara. west72@email.cz.
kacka6272

XXX.XXX.144.111
Také hledám z okolí Hradce Králové, zvířátka a bydlení mám věk 51+ Ozve se někdo šikovný, co by ještě chtěl zažít lásku a vztah?
Juhasj

XXX.XXX.141.129
Jsem už věkem v tématu se známky a hledám někoho, kdo žije někde na vsi, čím menší, tím lepší, hlavně, jestli má řád zvířata, můj bývalý je řád neměl. Zkušenosti s hospodářstvím mám, včetně koní. Jarka.
Petronelka

XXX.XXX.229.227
Hledám fajn chlapa 40 - 55 let od koní.Stejné zájmy jsou polovina úspěchu.
Ozveš se ?

Ahoj, hledám farmáře ze Zlínského kraje na víkendové pobyty se synem.

Petronelka
napsal(a):
Hledám fajn chlapa 40 - 55 let od koní.Stejné zájmy jsou polovina úspěchu.
Ozveš se ?
Po dlouhé době se dívám přesně na příspěvky v diskusích.Nevím jak u Tebe, ale u mě je to stále stejné.Nemám štěstí.Možná jsi už někoho našla, možná ne...napiš. West
west72@email.cz.
lindamambo2

XXX.XXX.21.239
Labas brangusis. Mano vardas yra praleidote Linda mambo.i tik pamačiau savo profilį šiandien ir susidomėjo prašome padaryti man paslaugą susisiekite su manimi į mano privatų langelį gauti daugiau informacijos ir nuotraukų (lindamambo2@hotmail.com) Ačiū ir God bless.

Já myslím, že je všechno tak, jak má být.
Je jen na člověku, zda to, čeho se mu dostává, bude považovat
za dobré a dostatečné. Jsou lidé, kteří nebudou spokojení nikdy.
Jinak mi je 35 a opravdu, ale opravdu se nepovažuji za "dříve narozeného".

bery25
napsal(a):
No zbohom xxxx uz je pomne
Ámen & Adieu.
Jarkaaa

XXX.XXX.52.52
Dobrý den. Jsem starší žena, se stálým příjmem, tichá, čistotná, spolehlivá.
V bytě nekouřím, nepiji a jsem bez zvířat.
Hledám z rodinných důvodů klidný menší byt nebo spolubydleni
kdekoli v Jičíně a okolí. Nabízím výpomoc v domácnosti nebo na zahradě.
perspekt

XXX.XXX.139.55
Chlapy uvědomte si, že s ženami ve zralejším věku to je jako s vhodným parkovištěm. Ty dobré jsou obsazené a ty ostatní jsou pro postižené nebo za příplatek .
Lovu zdar
Janae

XXX.XXX.68.165
napsal(a):
Je potřeba založit seznamku i pro ty dříve narozené...Tak neváhej a přidej se, třeba najdeš své štěstí...
Taky se ve 33 letech považuji za mladou, hádám, že pokud někdo třicítku nazve "dříve narozenou", nemá u ní šanci.

Někdo z okolí Kroměříže, kdo chová zvířátka jen na mazlení?
chameleontomik

XXX.XXX.1.20
Ahoj sem Tomík je mě 12 let a chtěl bych vyzrálou ženu ve věku 50+, aby věděla co od života chce, nebaví mě zklamání a zlomené srdíčko
Penízky mám z brigád roznáším letáky, takže mám dost.
Bydlím u tatínka, ale myslím, že by mě holku doma dovolil.
Chovám tarbíky, takže máš-li zájem o tarbíky a mě napiš
Jo a mám rád šachy a staré hudební nástroje.
Šklíba.kočka

XXX.XXX.33.148
Ahoj Tomíku,
nejsem ani žena, ani zralý, a spíš bych radši kazil malou holčičku ve Tvém věku. Ale svět není dokonalý, pokud se ti tarbíci budou líhnout, a rodit ješteřičky, určitě se zeptej tatínka, jestli se můžu stavit...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1
Tady se normalni zenska snad nenajde.
FarVaj

XXX.XXX.2.52
Hezký dobrý den.
Drazí milý kamarádi,přátelé ,farmáři, jepice a komáři.
Od prakticky narození jsem a mám ,sen................. Mít dům a zvěřinec. Nepoštěstilo se mne dům dědit ani ukrást,tak jsem si ho vzal na splátky!!!! Nespal jsem spoustu nocí že mám dluhy,nejsou velké.Pražák by se smál co on v Praze za byt dal. Pořídil jsem dům za peníze za které bych nekoupil ani garsonku ve vetším městě.
Dnes už to neřeším že mám dluh, bydlím ve velké domě a jsem spokojený. Co jsem chtěl to mám.Za vše si můžu sám......
Netušil jsem jak je obtížné a těžké vymanit se tomu všemu okolo, prostě jsem se sbalil a služební nájemní byt opustil. Pořízenou bývalou vykradenou zemědělskou usedlost se snažím opravit bez plastových oken a linolea ,bez ústředního topení, ale záchod splachovací mám.Udělal jsme dvě místnosti,elektrika omítka a bydlím.
Pořídil jsem jednou jednu kozu pak druhou,pejsky,kočky od sestry,slepičky na vajíčko,králíka na maso ve sklepě vlastní brambory,moc jich letos nebylo.mrkev,cibule. Med mám od včeliček které jsem pořídil zatím jako poslední.Co se urodí ovoce to se vypálí, letos prd, Občas po víkendech zahrajeme na zábavě z kapelou. Tak jako aktivní muzikant si chci postavit zkušebnu,studio v domě.
Tak nějak se snažím a zjišťuji jak je všechno předražené.
Na střechu rozpočet 470 000,-KČ mě drbne..- podlahy stropy koupelna a co ta kuchyně...svi..! a a a..Prachy.
Jednoho krásného dne jsem si přivstal, vyhrnul rukáv a udělal si zatím jednu polovinu střechy sám!
Stal jsem se rázem tesařem,pokrývačem.Má to i své výhody, jako herec který střídá a hraje své role, hraji své úlohy,postavy i já.Někdy si hraji na zedníka,elektrikáře,vodaře a topenáře,betonáře,ingstalatéra. projektanta,investora,svačinářce,kuchaře a to máte, hřebíky, rýny,okopový plech,rozdělovací plech a háky a svody aaa..... vše si myslím že zvládnu! ale co nezvládnu je,je,jeta ženská,dívka,žena jetá. Předražený nedostatkový zboží co nevím kde leží.Mám dluhy a to ženské stačí se neseznamovat,kdo má dluhy asi smrdí,jo, korunou...... tak se rázem mojí ženou staly dluhy.
Vím že jsem neměl si vzít úvěr ale co jsem měl a mám dělat když mě smrdí panelák?
Tak jsem si postěžoval a jdu pracovat dál, protože tady to nemá cenu hledat.
Jdu raději pracovat a budu sám plánovat a stavět si sen. Pořád lepší než v panelovém domě s cizí ženou čumět do mobilu. Já obdivovat nahé ženy a ona...
žena blažena koketuje s celou firmou kde pracuje:)
Hodně štěstí Vám Všem milý přátelé drazí spoluobčané a budovatelé farem a králíkáren.
Míru zdar J.R.
Fialinka

XXX.XXX.146.91
Už jsem dříve narozená (66) ,ale najít slušného muže se =zázrak.Už to vzdávám,je to asi marné.
cevezej

XXX.XXX.139.39
zkus štěstí 73676494
cevezej

XXX.XXX.139.39
zkus své štětí 736767494
Chlapík

XXX.XXX.177.59
xchipsy
napsal(a):
30 už je dříve narozený? A sakra A já myslela, že ve svých 36ti jsem pořád mladá holka...
A sakra! 30 a, 36.Deticky moje. Věk je číslo. Teda, pokud slouží zdraví. Pokud mysli hlava. Pokud jsem to nezabalil a ne brecim do piva. Pokud jsem aktivní a optimista. Ano, každého nás nějak život
semlel a zanechal jizvy. Ale hlavu vzhůru. Jít hrdě dál. Není to lehké. Ale jít. A nedat se. Hledal jsem tu také, ale problém je stěhování. Každý máme své chovatelské zájmy a nechceme to měnit. Seznámil jsem se na seznamce. Jsme spolu 5 let. Není bohužel chovatelka. Alespoň vystudovala hnojarnu, obor, zahradnictví. Tak ten můj chov toleruje. Takže vy dříve narození 65 plus. Žijte aktivně. Užívejte si života. Je nádherný. Hledejte protějšek vytrvale. Věřte. Uvidíte, že najdete. Všem Vám to přeji ze srdce. Život je jen to číslo. A baví mne vice než za mlada. Když mi bylo 30 až 60 let. Užívám si všeho, co jsem nestihl za mlada. Cestování. Doma, ve světě. Podotknu. Možná, že je po cestování. Ten. Coronous. Tak budeme cestovat snad po vlasech českých. I u nás je krásně
. I když to nepůjde naplno, najdeme jiné aktivity. Jo. Jo. Dokud slouží zdraví. Pokud přestane. Bude to pak stát už fak za to polipkapsu. Přátelé. Věřte, hledejte, nevzdavejte. NAJDETE.