Dobrý den,
jaro je v plném proudu, takže pokud se tady najde pejskař/ka, kterou už nebaví chodit po horách pouze se psím/i společníkem/ky, hlásíme se do smečky.
Pes i fenka už jsou senioři, ale hory mají oba moc rádi. Já jsem ročník "mládí v pr..., do důchodu daleko"... nicméně - jsme téměř plně socializovaní (oba chlupáči jsou z útulku, pes má výjimečně jako bull rasa problémy s některými jedinci). Na prochajdy chodíme se psy a problémy nejsou.
Těšíme se na případnou odpověď.
lindamambo2

XXX.XXX.21.239
Labas brangusis. Mano vardas yra praleidote Linda mambo.i tik pamačiau savo profilį šiandien ir susidomėjo prašome padaryti man paslaugą susisiekite su manimi į mano privatų langelį gauti daugiau informacijos ir nuotraukų (lindamambo2@hotmail.com) Ačiū ir God bless.
rafagi

XXX.XXX.61.3
Ahoj všem,
taky hledám nějaké lidské dobrodruhy se čtyřnohými kamarády. Mě je 36 let, a mým fenkám 1,5 a 3 roky. Energie máme na rozdávání, a proto hledáme někoho akčnějšího, kdo se dobrodružství nebojí, a nožičky ho hned nebolí:). My jsme z Ústeckého kraje, takže někoho z okolí, jsme mobilní takže není problém někam dojet. Beskydy, Jeseníky a Slovensko je pro nás daleko , jinak by jsme se rády přidaly.
( evelynkurama@hotmail.com )
My name is Evelyn. Good day, How are you doing today? I am waiting for your reply. Please contact me on my email address evelynkurama@hotmail.com so that I will send you my pictures
...
(Evelynkurama@hotmail.com)
Jmenuji se Evelyn. Dobrý den, jak to dnes děláš? Čekám na vaši odpověď. Kontaktujte mě prosím na e-mailové adrese evelynkurama@hotmail.com, abych vám poslal své fotky.