Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den.
Na těchto stránkách se pohybuje paní co navazuje kontakt s různými lidmi, snaží se s nimi seznámit a po krátkém čase se snaží o to, aby vzbudila lítost a požádá o finanční půjčku, taky jsem naletěl, ale podařilo se mi peníze dostat zpět, trvalo to dlouho, ale VRÁTILA peníze.
Je to paní od Ústí nad Orlicí, černovlasá padesátnice,
poradím jak na ni, určitě nejsem jediný na koho to zkusila.
chameleontomik

XXX.XXX.7.2
Jak na ni... na ebay koupit aspoň vepřový mozek a ten vám při žádosti poslat neznámé osobě jen tak peníze povede ruku k facce nebo tvrdší ráně.
Otázka jak na tebe aji mě by se hodily peníze navíc.
????

XXX.XXX.94.77
Super.
Môj najdrahší!
Volám sa John W. Nicholson, hľadám dôveryhodného a poctivého niekoho pre srdečný vzťah. Je to moja túžka poznať vás, mám všetky tieto vlastnosti vo mne, láskavo mi odpovedajte prostredníctvom mojej súkromnej e-mailovej schránky (genjohnicholson@outlook.com), aby sme sa lepšie poznali. Dúfam, že od vás budem čítať, ak vás zaujímajú aj vás. Vďaka a dúfam, že sa od vás najskôr dozviete.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Dobrý den.
Na těchto stránkách se pohybuje paní co navazuje kontakt s různými lidmi, snaží se s nimi seznámit a po krátkém čase se snaží o to, aby vzbudila lítost a požádá o finanční půjčku, taky jsem naletěl, ale podařilo se mi peníze dostat zpět, trvalo to dlouho, ale VRÁTILA peníze.
Je to paní od Ústí nad Orlicí, černovlasá padesátnice,
poradím jak na ni, určitě nejsem jediný na koho to zkusila.
...myslím, že dostatečně stačí pouze NEREAGOVAT...Vy by jste někomu neznámému půjčil peníze?...já tedy ne... stačí používat zdravý selský rozum...
( evelynkurama@hotmail.com )
My name is Evelyn. Good day, How are you doing today? I am waiting for your reply. Please contact me on my email address evelynkurama@hotmail.com so that I will send you my pictures
...
(Evelynkurama@hotmail.com)
Jmenuji se Evelyn. Dobrý den, jak to dnes děláš? Čekám na vaši odpověď. Kontaktujte mě prosím na e-mailové adrese evelynkurama@hotmail.com, abych vám poslal své fotky.
chameleontomik

XXX.XXX.1.20
Lenny oklopujete se dementy.