avalin
napsal(a):
Ahoj je mi 15 a hledám kamarády, najde se tu někdo?
Když sem skoro nikdo nenapsal tak sem napíšu aspoň něco o sobě abyste měly přehled: Jsem holka
Nejsem na holky
Mám psa (Filip x angl. kokr)
Mám kočku (Rozina
Moje nej zvíře je Watusi
Mám rýda zelenou, modrou a černou
Mám ráda hady, koně, psi, kočky, ještěrky, watusi,
Nesnáším pavouky (jednu chvíli jsem si chtěla pořídit modrého sklípkana Jůlinku, nevím na co jsem tehdy myslela)
Je mi 15 (překvapivě)
Mé jméno je...
Bydlím v Zápech (280)
Moje tel. je...(napiš si o něj)
Vyrábím šperky
Asi půl roku jsem kouřila (nebylo těžký přestat, v 16-ti asi zase začnu)
Sbírám modely Schleich už jich mám 32 a celková hodnota je cca okolo 20 000Kč
Mám ráda filmy typurychle a zběsile, závod s časem, prci prci prcičky na táboře, mr. and mrs. Smith.
Pokud chceš vědět víc napiš.
Môj najdrahší!
Volám sa John W. Nicholson, hľadám dôveryhodného a poctivého niekoho pre srdečný vzťah. Je to moja túžka poznať vás, mám všetky tieto vlastnosti vo mne, láskavo mi odpovedajte prostredníctvom mojej súkromnej e-mailovej schránky (genjohnicholson@outlook.com), aby sme sa lepšie poznali. Dúfam, že od vás budem čítať, ak vás zaujímajú aj vás. Vďaka a dúfam, že sa od vás najskôr dozviete.
Môj najdrahší!
Volám sa John W. Nicholson, hľadám dôveryhodného a poctivého niekoho pre srdečný vzťah. Je to moja túžka poznať vás, mám všetky tieto vlastnosti vo mne, láskavo mi odpovedajte prostredníctvom mojej súkromnej e-mailovej schránky (genjohnicholson@outlook.com), aby sme sa lepšie poznali. Dúfam, že od vás budem čítať, ak vás zaujímajú aj vás. Vďaka a dúfam, že sa od vás najskôr dozviete.