Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

pistak

20.11.2016 10:20
pistak

XXX.XXX.7.17

Ahoj tak skousim i tuto cestu, najde se mi tu nejaka plnostihla blondyna nebo tmavovlaska co je hlavne cela sva, prirodne neoholena a chce cokoli prozivat, uzivat si vseho i trba jizdy s mim sportakem?Jsem Liberecky kraj...tesim se...Oyvi se prosim mazlicku.Jsem dost pohledny foto poslu potom.

Beruška 22

21.11.2016 14:25
Beruška 22

XXX.XXX.56.248

Ahoj, zaujal mě tvůj inzerát smajlík Jsem z České lípy, blondýnka, s plnějšími tvary, ráda si užiju hezké chvilky na sedadle tvého autíčka... Ráda cestuji, poznávám nové lidi, mám ráda i trochu adrenalinu. Vlastním i nějaké to zvířátko smajlík
Snad to pro začátek stačí, těším se na tvůj dopis s fotečkou, na kterou se moc těším.

1.7.2017 03:39
nicholson

XXX.XXX.217.48

Môj najdrahší!
Volám sa John W. Nicholson, hľadám dôveryhodného a poctivého niekoho pre srdečný vzťah. Je to moja túžka poznať vás, mám všetky tieto vlastnosti vo mne, láskavo mi odpovedajte prostredníctvom mojej súkromnej e-mailovej schránky (genjohnicholson@outlook.com), aby sme sa lepšie poznali. Dúfam, že od vás budem čítať, ak vás zaujímajú aj vás. Vďaka a dúfam, že sa od vás najskôr dozviete.

Přidejte reakci

Přidat smajlík