Http://www.ifauna.cz/seznameni/inzerce/r/detail/2894037/najdeme-se/
Tomuhle cloveku neodepisujte.
cupicap

XXX.XXX.150.125
Možno ste si len nesadli
evan

XXX.XXX.48.158
cupicap
napsal(a):
Možno ste si len nesadli
Projeď si opakující se inzeráty stejného autora a uvidíš hned, že problém je fakt na jeho straně . Sám si opakovaně stěžuje, že stále inzeruje marně - no není to překvapením, když se na pár těch inzerátů podíváte.
evan
napsal(a):
Projeď si opakující se inzeráty stejného autora a uvidíš hned, že problém je fakt na jeho straně . Sám si opakovaně stěžuje, že stále inzeruje marně - no není to překvapením, když se na pár těch inzerátů podíváte.
Diky. Asi tak. Snuska cancu aby nalakal nejakou poddajnou pecovatelku. Co k nemu bude vzhlizet.
...ano i já jsem měla tu čest...a dávám Vám za pravdu - prostě vliv sekty je naprosto evidentní - v jeho komunikaci, byť jen na písemné úrovni a jednou telefonicky,... co se týká terarijních zvířat, hluboké znalosti má, ale běda když máte odlišný názor na cokoli, je až hysterický a dokáže být zlý a seknout bolestivě na citlivém místě...
Nafrněná
napsal(a):
Http://www.ifauna.cz/seznameni/inzerce/r/detail/2894037/najdeme-se/
Tomuhle cloveku neodepisujte.
Je to nechutná fňukna.
Lze to ale vyčíst už z těch věčných inzerátů.
Chlap vypadá jinak.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18
evan

XXX.XXX.38.162
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Http://www.ifauna.cz/seznameni/inzerce/r/detail/2963324/s-kytarou-a-jesterickami/
to je on?
Kdo ví? je to asi reakce na tohle:
https://www.ifauna.cz/seznameni/inzerce/r/detail/2960831/s-kytarou-a-jesterickami/
zde je on osobně, no jak o sobě říká, sympaťák, takže, dívky bez závazků, řaďte se do fronty a netlačte se!
https://www.ifauna.cz/seznameni/inzerce/r/detail/2955949/najdeme-se/
a zde sympaťák ze kterého poněkud spadla slupka, ovšem..
https://www.ifauna.cz/seznameni/inzerce/r/detail/2960853/s-kytarou-a-jesterickami/
smutný na tom je, že to myslí vážně a srandu si právěže vůbec nedělá.. A stejně to není nic proti inzerátům, které tu už asi bohužel nejsou, které podávala evidentně jeho matinka: To teprve byly perly: Inzerovala ho v jeho věku dokonce jako BÝVALÉHO MEDIKA, který je nějak podoben G. Durrelovi a dost úpěnlivě prosila (koho jiného než výhradně dívky 18-37let bez závazků), aby mu odpověděly...
:D se bavim, chodi sem zjevne inteligentni lidi, ptz to vsechno na nej krute sedi.
Fakt by me zajimalo, jakou by nafasoval diagnozu u psychiatra. A taky si o sobe mysli, jake pozehnani prokazuje druhym, kdyz jim ze sve moralni vyse prokazuje pozornost a snazi se z nich udelat lepsi lidi. Jakmile se nekdo ukaze jako slabsi, uz ho ma za krkem. Jenze kdyz se objevi nekdo silnejsi, ve vterine je malinkej.
Nebyl roky sam. Jen uznava jen svoje pravidla.
Velmi me tesi, ze mu to zjevne nikdo tady nezere ty jeho kecy.
evan

XXX.XXX.38.162
Kavka007
napsal(a):
:D se bavim, chodi sem zjevne inteligentni lidi, ptz to vsechno na nej krute sedi.
Fakt by me zajimalo, jakou by nafasoval diagnozu u psychiatra. A taky si o sobe mysli, jake pozehnani prokazuje druhym, kdyz jim ze sve moralni vyse prokazuje pozornost a snazi se z nich udelat lepsi lidi. Jakmile se nekdo ukaze jako slabsi, uz ho ma za krkem. Jenze kdyz se objevi nekdo silnejsi, ve vterine je malinkej.
wow, to je větší síla než jsem myslela. A nevíš jak je to s tou sektou?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6
Nooo já to chci taky vědět
Kavka007
napsal(a):
...sto procentně vystiženo.. poklona...
mojipsi
napsal(a):
Kdysi jsem mu napsala, ale to už je tak 3 roky.No narazil, nejenže mám také znalosti jak o medicíně humánní tak i veterinární, ale taky mnoho let chovám terarijní zvířata.Jak zjistil, že nejsem slabý článek a fakt se nepodrobím, ani před ním nepadnu na zadek, tak vycouval .
...jen tak pro zajímavost koukám kolik má při dalším inzerátu odpovědí, poslední dobou to vychází přes tuším 2000, to by mně opravdu zajímalo zda bude schopen najít to co požaduje...respektive pokud najde, zda to dotyčná ustojí...docela by mně zajímalo jak je to doopravdy s tou sektou, ze mně dostal po nějaké té chvíli takřka hysterický záchvat, takže objasnění jsem se nedočkala...
Edánek
napsal(a):
...jen tak pro zajímavost koukám kolik má při dalším inzerátu odpovědí, poslední dobou to vychází přes tuším 2000, to by mně opravdu zajímalo zda bude schopen najít to co požaduje...respektive pokud najde, zda to dotyčná ustojí...docela by mně zajímalo jak je to doopravdy s tou sektou, ze mně dostal po nějaké té chvíli takřka hysterický záchvat, takže objasnění jsem se nedočkala...
To je pocet shlednuti, ne odpovedi :).
Uživatel s deaktivovaným účtem

Edánek
napsal(a):
...to ano, ale předpokládám, že většina shlédnutí byla následována i odpovědí...
Proč si to myslíte?
podávala jste někdy inzerát? ne, naprostá většina shlédnutí není následována odpovědí. a to ani u úspěšných inzerátů, kde je prodáno do druhého dne a máte pocit, že vám lidi utrhnou ruce.
napsal(a):
Proč si to myslíte?
podávala jste někdy inzerát? ne, naprostá většina shlédnutí není následována odpovědí. a to ani u úspěšných inzerátů, kde je prodáno do druhého dne a máte pocit, že vám lidi utrhnou ruce.
...ano podávala...a sešlo se docela dost odpovědí...

Edánek
napsal(a):
...ano podávala...a sešlo se docela dost odpovědí...
Ale jo, docela dost odpovědí, ale nikdy jich nebude tolik jako počet shlédnutí.
Alva

XXX.XXX.110.57
V tomto případě to spíše vypadá, že si někdo "dal tu práci" (asi 30s) a "naklikal" mu ty "návštěvy" aby bylo všem (komu to trošku myslí i v souvilostech) jasné, že tento člověk není v pořádku.
Alva
napsal(a):
V tomto případě to spíše vypadá, že si někdo "dal tu práci" (asi 30s) a "naklikal" mu ty "návštěvy" aby bylo všem (komu to trošku myslí i v souvilostech) jasné, že tento člověk není v pořádku.
..já myslím že to pozná okamžitě každý pokud si s dotyčným napíše pár řádek... spíše zvědavost, on opravdu dává inzerát na seznamce.cz denně a tady vcelku také pravidelně - tuším že jednou týdně, ale nevím to přesně - dá se to dohledat...
Šklíba.kočka

XXX.XXX.7.58
Nafrněná
napsal(a):
Jesterky jsou v pohode, ale majitel...
Cituji z http://seznamka.hyperinzerce.cz/on-hleda-ji/inzerat/10484896-najdeme-se-poptavka-praha/
"Ahoj, nabizim vernost, slusnost, spolehlivost, vitalitu. Ale i nadseni amat.muzikanta a treba i chovatele, kteremu se prave rodi krasne jestericky, a ani o tu radost se nema s kym podelit."
Nevím, jak Vám, ale mně se ještěřičky, které _RODÍ_, moc v pohodě nezdají.
Šklíba.kočka
napsal(a):
Cituji z http://seznamka.hyperinzerce.cz/on-hleda-ji/inzerat/10484896-najdeme-se-poptavka-praha/
"Ahoj, nabizim vernost, slusnost, spolehlivost, vitalitu. Ale i nadseni amat.muzikanta a treba i chovatele, kteremu se prave rodi krasne jestericky, a ani o tu radost se nema s kym podelit."
Nevím, jak Vám, ale mně se ještěřičky, které _RODÍ_, moc v pohodě nezdají.
:D asi se snazi priblizit k prostemu lidu aby snaze ulovil :D prej roky ani jedna odpoved...to je tak ukazkovej kus pro nejakou psychiatrickou kazuistiku, at to neni mozny. Jestlipak tomu svemu lhani veri?