Varovani - tomuhle cloveku neodepisujte

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.12.2016 16:20
hanácký voláč

XXX.XXX.208.21

Má ještěrky.

20.12.2016 16:21
Nafrněná

XXX.XXX.205.199

Jesterky jsou v pohode, ale majitel...

cupicap

20.12.2016 16:42
cupicap

XXX.XXX.150.125

Možno ste si len nesadli

20.12.2016 17:05
Nafrněná

XXX.XXX.205.199

Tohle je proste jen varovani. Nebudu to specifikovat, radsi. Je nebezpecnej. Nema to delat nic s nesednutim si.

evan

20.12.2016 21:25
evan

XXX.XXX.48.158

cupicap napsal(a):
Možno ste si len nesadli

Projeď si opakující se inzeráty stejného autora a uvidíš hned, že problém je fakt na jeho straně . Sám si opakovaně stěžuje, že stále inzeruje marně - no není to překvapením, když se na pár těch inzerátů podíváte.

20.12.2016 21:53
Nafrněná

XXX.XXX.205.199

evan napsal(a):
Projeď si opakující se inzeráty stejného autora a uvidíš hned, že problém je fakt na jeho straně . Sám si opakovaně stěžuje, že stále inzeruje marně - no není to překvapením, když se na pár těch inzerátů podíváte.

Diky. Asi tak. Snuska cancu aby nalakal nejakou poddajnou pecovatelku. Co k nemu bude vzhlizet.

21.12.2016 18:16
hanácký voláč

XXX.XXX.208.87

A inzeruje zas, jen si změnil fotku.

21.12.2016 18:24
Nafrněná

XXX.XXX.205.199

Uz tu jede minimalne pul roku furt dokola...a koukala jsem ze i jinde po netu...zjevne kazda co se s nim sejde zjisti wo co gou a prchne.

10.1.2017 15:06
Edánek

XXX.XXX.235.176

...ano i já jsem měla tu čest...a dávám Vám za pravdu - prostě vliv sekty je naprosto evidentní - v jeho komunikaci, byť jen na písemné úrovni a jednou telefonicky,... co se týká terarijních zvířat, hluboké znalosti má, ale běda když máte odlišný názor na cokoli, je až hysterický a dokáže být zlý a seknout bolestivě na citlivém místě...

10.1.2017 21:10
rapotacka11

XXX.XXX.32.180

Nafrněná napsal(a):
Http://www.ifauna.cz/seznameni/inzerce/r/detail/2894037/najdeme-se/

Tomuhle cloveku neodepisujte.

Je to nechutná fňukna.
Lze to ale vyčíst už z těch věčných inzerátů.
Chlap vypadá jinak.

10.1.2017 22:06
Edánek

XXX.XXX.132.83

...ano inzeruje denně na jednom seznamovacím portále a jinde velice často...proto nevěřím, že je chyba v druhých, ale především v něm, protože po tolika letech co inzeruje to prostě možné není...

evan

18.4.2017 14:20
evan

XXX.XXX.38.162

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Http://www.ifauna.cz/seznameni/inzerce/r/detail/2963324/s-kytarou-a-jesterickami/

to je on?

Kdo ví? je to asi reakce na tohle:
https://www.ifauna.cz/seznameni/inzerce/r/detail/2960831/s-kytarou-a-jesterickami/

zde je on osobně, no jak o sobě říká, sympaťák, takže, dívky bez závazků, řaďte se do fronty a netlačte se!
https://www.ifauna.cz/seznameni/inzerce/r/detail/2955949/najdeme-se/

a zde sympaťák ze kterého poněkud spadla slupka, ovšem..
https://www.ifauna.cz/seznameni/inzerce/r/detail/2960853/s-kytarou-a-jesterickami/

smutný na tom je, že to myslí vážně a srandu si právěže vůbec nedělá.. A stejně to není nic proti inzerátům, které tu už asi bohužel nejsou, které podávala evidentně jeho matinka: To teprve byly perly: Inzerovala ho v jeho věku dokonce jako BÝVALÉHO MEDIKA, který je nějak podoben G. Durrelovi a dost úpěnlivě prosila (koho jiného než výhradně dívky 18-37let bez závazků), aby mu odpověděly...

18.4.2017 16:41
Kavka007

XXX.XXX.205.199

:D se bavim, chodi sem zjevne inteligentni lidi, ptz to vsechno na nej krute sedi.
Fakt by me zajimalo, jakou by nafasoval diagnozu u psychiatra. A taky si o sobe mysli, jake pozehnani prokazuje druhym, kdyz jim ze sve moralni vyse prokazuje pozornost a snazi se z nich udelat lepsi lidi. Jakmile se nekdo ukaze jako slabsi, uz ho ma za krkem. Jenze kdyz se objevi nekdo silnejsi, ve vterine je malinkej.
Nebyl roky sam. Jen uznava jen svoje pravidla.
Velmi me tesi, ze mu to zjevne nikdo tady nezere ty jeho kecy.

evan

18.4.2017 17:40
evan

XXX.XXX.38.162

Kavka007 napsal(a):
:D se bavim, chodi sem zjevne inteligentni lidi, ptz to vsechno na nej krute sedi.
Fakt by me zajimalo, jakou by nafasoval diagnozu u psychiatra. A taky si o sobe mysli, jake pozehnani prokazuje druhym, kdyz jim ze sve moralni vyse prokazuje pozornost a snazi se z nich udelat lepsi lidi. Jakmile se nekdo ukaze jako slabsi, uz ho ma za krkem. Jenze kdyz se objevi nekdo silnejsi, ve vterine je malinkej.

wow, to je větší síla než jsem myslela. A nevíš jak je to s tou sektou?

18.4.2017 17:42
Kavka007

XXX.XXX.205.199

Napis mi do zpravy mailovou adresu :).

Neregistrovaný uživatel

19.4.2017 14:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

Nooo já to chci taky vědět

19.4.2017 14:45
Kavka007

XXX.XXX.149.10

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Nooo já to chci taky vědět

Keliskyyyy :D mail do zpravy, sup :).

19.4.2017 15:13
honzapm

XXX.XXX.182.25

Co všechno se tu člověk nedozví, že?

19.4.2017 18:13
Kavka007

XXX.XXX.205.199

honzapm napsal(a):
Co všechno se tu člověk nedozví, že?

Osobni zkusenost nade vse.

19.4.2017 21:33
Edánek

XXX.XXX.177.233

..myslím si, že si to psal sám, protože pokud píše, že se díky rodičů dostal do sekty a podařilo se mu se z jejího vlivu vymanit, tak nějak mně logicky napadá, že rodiče tam zůstali dál a tím pádem ho bude těžko jeho matka seznamovat...

19.4.2017 21:35
Edánek

XXX.XXX.177.233

Kavka007 napsal(a):

...sto procentně vystiženo.. poklona...

25.5.2017 20:24
mojipsi

XXX.XXX.5.24

Kdysi jsem mu napsala, ale to už je tak 3 roky.No narazil, nejenže mám také znalosti jak o medicíně humánní tak i veterinární, ale taky mnoho let chovám terarijní zvířata.Jak zjistil, že nejsem slabý článek a fakt se nepodrobím, ani před ním nepadnu na zadek, tak vycouval .

25.5.2017 22:19
Edánek

XXX.XXX.156.4

mojipsi napsal(a):
Kdysi jsem mu napsala, ale to už je tak 3 roky.No narazil, nejenže mám také znalosti jak o medicíně humánní tak i veterinární, ale taky mnoho let chovám terarijní zvířata.Jak zjistil, že nejsem slabý článek a fakt se nepodrobím, ani před ním nepadnu na zadek, tak vycouval .

...jen tak pro zajímavost koukám kolik má při dalším inzerátu odpovědí, poslední dobou to vychází přes tuším 2000, to by mně opravdu zajímalo zda bude schopen najít to co požaduje...respektive pokud najde, zda to dotyčná ustojí...docela by mně zajímalo jak je to doopravdy s tou sektou, ze mně dostal po nějaké té chvíli takřka hysterický záchvat, takže objasnění jsem se nedočkala...

25.5.2017 22:50
Kavka007

XXX.XXX.205.199

Edánek napsal(a):
...jen tak pro zajímavost koukám kolik má při dalším inzerátu odpovědí, poslední dobou to vychází přes tuším 2000, to by mně opravdu zajímalo zda bude schopen najít to co požaduje...respektive pokud najde, zda to dotyčná ustojí...docela by mně zajímalo jak je to doopravdy s tou sektou, ze mně dostal po nějaké té chvíli takřka hysterický záchvat, takže objasnění jsem se nedočkala...

To je pocet shlednuti, ne odpovedi :).

26.5.2017 07:51
Edánek

XXX.XXX.176.149

...to ano, ale předpokládám, že většina shlédnutí byla následována i odpovědí...

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.5.2017 08:07

Edánek napsal(a):
...to ano, ale předpokládám, že většina shlédnutí byla následována i odpovědí...

Proč si to myslíte?

podávala jste někdy inzerát? ne, naprostá většina shlédnutí není následována odpovědí. a to ani u úspěšných inzerátů, kde je prodáno do druhého dne a máte pocit, že vám lidi utrhnou ruce.

26.5.2017 12:55
Edánek

XXX.XXX.143.45

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Proč si to myslíte?

podávala jste někdy inzerát? ne, naprostá většina shlédnutí není následována odpovědí. a to ani u úspěšných inzerátů, kde je prodáno do druhého dne a máte pocit, že vám lidi utrhnou ruce.

...ano podávala...a sešlo se docela dost odpovědí...

26.5.2017 13:06

Edánek napsal(a):
...ano podávala...a sešlo se docela dost odpovědí...

Ale jo, docela dost odpovědí, ale nikdy jich nebude tolik jako počet shlédnutí.

26.5.2017 13:16
Edánek

XXX.XXX.143.45

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ale jo, docela dost odpovědí, ale nikdy jich nebude tolik jako počet shlédnutí.

...ale tak to určitě...

Alva

27.5.2017 16:06
Alva

XXX.XXX.110.57

V tomto případě to spíše vypadá, že si někdo "dal tu práci" (asi 30s) a "naklikal" mu ty "návštěvy" aby bylo všem (komu to trošku myslí i v souvilostech) jasné, že tento člověk není v pořádku.

28.5.2017 10:50
Edánek

XXX.XXX.148.56

Alva napsal(a):
V tomto případě to spíše vypadá, že si někdo "dal tu práci" (asi 30s) a "naklikal" mu ty "návštěvy" aby bylo všem (komu to trošku myslí i v souvilostech) jasné, že tento člověk není v pořádku.

..já myslím že to pozná okamžitě každý pokud si s dotyčným napíše pár řádek... spíše zvědavost, on opravdu dává inzerát na seznamce.cz denně a tady vcelku také pravidelně - tuším že jednou týdně, ale nevím to přesně - dá se to dohledat...

10.6.2017 22:56
Kavka007

XXX.XXX.205.199

On si ten pocet shlednuti asi fakt naklikava sam...

Šklíba.kočka

8.8.2017 09:50
Šklíba.kočka

XXX.XXX.7.58

Nafrněná napsal(a):
Jesterky jsou v pohode, ale majitel...

Cituji z http://seznamka.hyperinzerce.cz/on-hleda-ji/inzerat/10484896-najdeme-se-poptavka-praha/

"Ahoj, nabizim vernost, slusnost, spolehlivost, vitalitu. Ale i nadseni amat.muzikanta a treba i chovatele, kteremu se prave rodi krasne jestericky, a ani o tu radost se nema s kym podelit."

Nevím, jak Vám, ale mně se ještěřičky, které _RODÍ_, moc v pohodě nezdají.

8.8.2017 10:21
Kavka007

XXX.XXX.109.47

Šklíba.kočka napsal(a):
Cituji z http://seznamka.hyperinzerce.cz/on-hleda-ji/inzerat/10484896-najdeme-se-poptavka-praha/

"Ahoj, nabizim vernost, slusnost, spolehlivost, vitalitu. Ale i nadseni amat.muzikanta a treba i chovatele, kteremu se prave rodi krasne jestericky, a ani o tu radost se nema s kym podelit."

Nevím, jak Vám, ale mně se ještěřičky, které _RODÍ_, moc v pohodě nezdají.

:D asi se snazi priblizit k prostemu lidu aby snaze ulovil :D prej roky ani jedna odpoved...to je tak ukazkovej kus pro nejakou psychiatrickou kazuistiku, at to neni mozny. Jestlipak tomu svemu lhani veri?

Přidejte reakci

Přidat smajlík