Ahoj.
Jmenuju se Lukáš je mi 21 let a rád bych našel dívku, která má blízko k chovatelství, zemědělství... Bydlím kousek od Rychnova nad Kněžnou. Kraj Hradec Králové.
Něco o mně. Jsem osvč a s taťkou máme dohromady statek skoro se 100ha půdy. Děláme rostlinou výrobu a já mám malochov nutrií, králíků a letos je v plánu stádečko ovcí suffolk.
Jsem poměrně klidný člověk a mám rád klid, pohodu a přírodu. Nemám rád města, přeplněná parkoviště a mraky lidí, kromě konzertů, kin a divadel..
Nemám problém poslat fotku :)
Hledám holku, co má povahu a nervy to vydržet s farmářem a nebojí se práce.
Kontakt: lukas.novak1996@seznam.cz.
No tak se asi všichni lekli a utekli
Abych se vyjádřil přesněji. Nemusí to být jen farmářka. Může to být holka od koní, nebo pejskařka (sám mám doma jednoho mazlíka 60kg :D ). Prostě holka se zájmem o přírodu a zvířata co má chuť něco dělat. Bydlení v budoucnu není problém vlastní a není problém ustájení třeba koně, nebo oveček\koz vše je o domluvě, vzájemné sympatii a důvěře :P nebránim se ničemu :D.
Ahoj :) Jo to mi povídej :\ vždycky druhej konec republiky
Ale doufám, že se jednou poštěstí mně i tobě Akorát jsem se dnes lekl na školení na dotace, kde bylo 70% lidí skoro důchodového věku :\ zbytek byl ěku mých rodičů a jen asi 5 mladších lidí a z toho 2 holky. Jedna zadaná a z té druhé šel strach celkem tam bylo cca 200 lidí.
Obávám se, že to není jen pocit za chvíli to bude jen samej kolchoz a pak už ani kolchozy nebudou a bude samej beton a asfalt.. ale toho se snad nedožiju
Né já furt věřím, že si příroda udělá pořádek a pokud to jinak nepujde, tak si sama lidstvo zredukuju tak aby přežila. Smutný jenom bude, že se vrátí ve vývoji a spousty let zpět :\ na čemžš lidstvo stejně pracuje, korálové útesy, nadměrný výlovy, káceni pralesů, vypalování pralesů.. otrava a zastavování půdy atd.. člověku je s toho až smutno.
To co píšeš je krutá pravda, lidi si vůbec neváží přírodu koukaj jen na svůj komfort a prachy, žijou tak jakoby už po nich nebyli další generace a v představě že potraviny vznikají v obchodech, tato moderní doba tak vychováva i děti co znají jen počítače, hry, ...
Jenže otázkou je zda bude za pár let v těch obchodech něco ke koupení, stoupá nárast přírodních katastrof a škůdců, podpora a osvěta zemědelců je mizerná, a dovážené potraviny je zbytečné komentovat.
To máš pravdu a proto je můj zimní koníček bushcraft, postapo, survivol zjednoduše řečeno přežití v přírodě bez civilizace a teď další zimu se mám v plánu naučyt na zbroják, teď na to nemám čas :D Tam bude problém ten, že pak začne rabování a z měst pujdou všicy do vesnic kde ale stejně skoro nic není :( :D ale to je vše o scénářích a okolnostech a je to na dlouhou diskuzy :D Jistý je jen to, že po blahobytu vždy jednou nastane prudkej pád :\
Další problém je zhýčkanost národa.. Ale to je taky kapitola na dlouho :D.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18
Sorry ale žijete asi podle nějakého scifi filmu ne? rabování měst a vesnic... přesně takovým lidem bych ten zbroják v žádným případě nedovolila... vylezte z těch jeskyní a běžte se podívat ven mezi normální lidi, fakt se nikde nic nerabuje a dokonce po ulicích nechodí ani zombie nebo jiná havěť...
Zas nějakej odborník co vytrhne jednu větu z kontextu... Nikdo neřek že se někde rabuje...
Psalo se o tom, že můj koníček je přežití v přírodě, čímž se zabývá hodně lidí a je to spjatý i s dobrým vztahem k přírodě a pěči o ní a vědění jak co funguje.. Ale to hold některým zpohodlněným lidem nevysvětlíš.
Za druhé myšlenka nekonečného blahobytu je krásná, ale naprosto naivní.. Po každym vzestupu přichází pád.. Ať už za 5 let,100 nebo 200 nic netrvá věčně..
Co se týče zbrojáku, na co jinýho by byl než na ochranu rodiny a majetku ?
Ale to kdo nic nemá nepochopí.. Tím vás nechci urazit :) a jestli nechcete dokázat ochránit svojí rodinu, tak to je váš problém :)
Ps. koukněte se co se děje v okolních zemích, né daleko od nás a pak mi do očí řekněte že jsme na 100% v bezpečí na dalších 10 let..
Nerad se s někým hádám, ale nemám rád když má někdo jen ten svůj pohled na věc a ostatní se všichni mýlí a jen on to vidí správně. Proto vám nic nevymlouvám a žijte si blaze, ale starejte se sama o sebe ;).
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Sorry ale žijete asi podle nějakého scifi filmu ne? rabování měst a vesnic... přesně takovým lidem bych ten zbroják v žádným případě nedovolila... vylezte z těch jeskyní a běžte se podívat ven mezi normální lidi, fakt se nikde nic nerabuje a dokonce po ulicích nechodí ani zombie nebo jiná havěť...
Tohle není ani výjev ze scifi filmu ani život v jeskyni, ale je to život člověka který žije v souladu s přírodou - mluvim za sebe a myslím si že všechen tenhle světovej komfort nevydrží napořád,
ono stačí víc si všímat přírodu a extrémní změny počasí a jaké to necháva následky na zemědělských plodinách,... ale to je dizkuze na hodiny,
evan

XXX.XXX.38.162
Ale pokud chce člověk žít hodně v přírodě a taky touží "chránit svou rodinu", tak není náhodou efektivnější sobě i členům rodiny zaplatit očkování proti klíšťovýmu zánětu mozku, než si dělat na ochranu rodiny zrovna zbrojní průkaz? Co je asi pravděpodobnější, že se mi stane? že mě kousne nakažený klíště nebo že potkám ozbrojenýho vraha ? Jestli to druhý, tak by asi bylo moc dobrý se přestěhovat z ghetta někam mezi slušný lidi. Ale tihle preppeři spíš fakt žijou ve vlastním světě kterej moc racionální není - prostě je baví tohleto vojáčkování. Jak asi roste ego 21 letýho děcka s tou představou, že chrání rodinu s kvérem v ruce.
Nechci tě nějak urazit, ale v přírodě jsem každý den a klíště jsem neměl víc jak 5let
Se na moje ego přijď podívat je jednoduchý někoho hned odsoudit bez toho aniž bys ho znal a měl by sis na to dát bacha může se ti to jednou vymstít.
To zní blbě není to výhružka jen rada od 21 letýho cucáka, kterou druhym uchem pustíš ven ale to už není můj problém :)
No myslím si že žiju v dobré společnosti. Ve vesnici bydlí 40 lidí a se všemi se znám a mám dobré vztahy :) Ale víš jak, každej den potkáš aspoň jednoho debila takže je lepší bejt připravenej na všechno, než čumět jak tě přejede náklaďát..
evan

XXX.XXX.38.162
Ok, nejsi prepper, nepřipravuješ se, jen máš svý hobby, ale jen mluvíš o scénářích, jak přijde rabování, a jak budeš chránit nevímco se zbraní v ruce? A postapo asi bude znamenat po APOKALYPSE, tedy i po rozpadu civilizace?
Tvý ego vidět nechci, stačí tvůj projev zde. Měl by ses naučit míň vztekat, když s tebou někdo nesouhlasí- zaprvý je to opravdu dětinský, zadruhý sám píšeš, že je ošklivý odsuzovat lidi, který neznáš - ale sám se tím neřídíš ani trochu, viz tvůj příspěvek z 13:05
Fajn, jedno klíště za 5 let (nymfy nejsou vidět) a kolik za tu dobu teda bylo těch ozbrojených vrahů? A taky: "řekni mi do očí, že budeš před klíštaty v bezpečí dalších 10 let" abych použila tvoji vlastní rétoriku a argumentaci, žejo
Mimochodem pro některý profese je dlouhodobej pobyt v přírodě bez zázemí každodenní chléb a ne romantický hobby, plus u toho ještě pracujou!
To si asi ješně neviděl se někoho vztekat, já jen diskutuju
Ano pokud někdy rabování přijde tak budu rodinu a majetek bránit se zbraní v ruce a kdo ne tak buď nic a nikoho nemá nebo popírá dlouhodobý řád. Kdykoliv v minulosti byl úkol mužů ochránit rodinu, ať už u vikingů, římajů, ve středověku, atd.. Když nepočítám islámisty, ale do těch se asi neřadíš :)
Budu dalších 10 let v bezpečí před klíšťaty ! :) a stojím si za tím, ale vysvětlovat proč nebudu, možná příště až se to někomu nebude líbit :)
Mimochodem já trávim 99% v přírodě a venku v práci... Ať už sázení stromků v lese, nebo zpravování ohrady, kontrola porostů, práce na poli, práce u zvířat, atak podobně.
Na svoje hobby by jsem měl čas naposledy v únoru
Jé promiň tys řikal bez zázemí. To máš pravdu a vím to :) kdybych neměl doma farmu, tak bych takovou profesy dělal taky, ale rozhodl jsem se pro farmu To je zas na dlouhou diskuzy samo o sobě :).
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6
Lukyn 1996 a to si jako myslíš že si uděláš zbroják, koupíš si zbraň a pak co? Pak jako až někdo šlápne na tvůj pozemek mu ustřelíš palici? Je to x let co jsem měla na škole střeleckou a maturovala z práva, ale jedno ti řeknu, představuješ si to jako hurvínek válku. Pokud tě tak láká přežití a seš ujetej na zbraně, běž do armády, přesně takový nadšence tam chlapi potřebují když jedou do Áčka a maj kontakt aby takový poslali do první řady... Ikdyž spíš typy jako ty tam pak někde v koutě brečí a volají maminku...
Takhle jsem to nemyslel... Neboj právo znám taky dobře ;)
Myslel jsem to tak, že pokud se něco semele a k něčemu dojde, tak pak budu bránit... Se zbraní a to myšleno podle situace. A zbraní to se zbraní je myšleno, že nebudu s holejma rukama stát a koukat... Za zbraň považuji cokoliv ať už tyč, nebo cokoliv jiného... Adekvátním dané situaci.
A nikdy jsem neřekl že budu na každého střílet ! To jste překroutili vy.. Pokud na někoho v životě vystřelím tak leda v přímém ohrožení života..
Nevím kdo přišel s tím, že budu na každého střílet. Ale já to nebyl !
Já prostě jen řekl, že v případě nutnosti budu bránit svojí rodinu a to že si pod tím někdo představuje to, že budu teď hned střílet na každého kolemdoucího je nesmysl, uráží mě to a nechápu jak jste na to přišli.
Ačr by pro mě nebyla, války rád nemám. Já radši přírodu !
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6
A jak poznáš adekvátní situaci? Máš pocit, že tady v ČR je nějaký ohrožený stav? Bydlím na vesnici taky, sice asi s 1000 obyv. ale je tu klid, žádný muslim, cikán, nic, myslím že ty u vás kde máte 10 baráků jste na tom stejně, kds jsi naposledy byl ve větším městě? Myslím tím nad 10 000 obyvatel? Měl bys tam jezdit často, opravdu se nikde neválčí. To co popisuješ za obranu své rodiny tě může jednou uvést do takového problému že se z toho zžvejkneš. Prostě, nemůžu si pomoct ale co čtu tvoje příspěvky tak mi připadáš buď totálně nedospěle, nebo něčím zmanipulovanej, nějakou fb stránkou islám v ČR nechceme, nebo tak něco a nebo si prostě opravdu maggor, viděla jsem kdysi nevím už na jakým programu, jestli to náhodou nebyla výměna manželek v USA, lanařila mě kolegyně z práce ať se podívám aspoň na jeden díl, protože jinak jedu odborné nebo dokumenty a byla tam rodina v té výměně z nějaké farmy a ti lidi byli úplně mimo stavěli atomové kryty, dělali nácvik kdyby byl chemický útok, no masakr, prostě maggoři ale totální, lidi úplně mimo realitu a dle tvých příspěvků jsi mi je úplně připomněl
Adekvatní situace ? Co třeba sobota ? V 1 v noci štěkal pes, vylezu na balkón poslouchám a všude klid. Tak oslovím psa, pochválím ho a řeknu že to stačilo a v tom u baráku ( ne v tom co bydlím, ale u hospodářského stavení) zašustí tráva a slyším jak někdo od nás ze dvora utíká pryč.. Byla 1 hodina ráno mlha, že bylo vidět na 2 metry.. Tak jsem si řekl jo je pryč a šel jsem ven zkontrolovat jestli něco nechybý, všude klid dojdu až ke psoj dávám mu pamlsek a v tu chvíli pod přístřeškem uslyším bouchnutí a někdo utiká směrem dozadu na louku a k lesu.. Příště bych už takovou blbost neudělal, když jsem přišel domů tak vsichni spali a spali i když jsem vlezl do ložnice a šeptal.. Kdybych dostal ránu po hlavě tak tam jsem až do rána a zloděj má odemklej barák..
Adekvátní situace něco takového se stane, dostanu ránu a náhodou zůstanu při vědomí, zloděj se připravý na druhou a já můžu použít varovný výstřel a tím ho zaplašit, nebo aspoň upozornit pomoc.. Aby si mě nechytla za slovo pistoli bych nikdy nevytahoval jen v nouzy.. kdy jí budu muset použít..
Nejsem žádnej rasista a nic proti nikomu nemám. Ale co se týče muslimů tak si kladu jednoduchou otázku :\ Myslíš si že se přispůsobý naší kultuře a vzdají se té své ?
A jinak nedělali se podobné nácviky i u nás za komunistů ? Neprobýhaly cca před půl rokem školení ve školách. Kde vojáci dětem vysvětlovali jak se používá plynová maska? Já nic takového nedělám, ale nad každou věcí by se měl člověk zamyslet než jí odsoudí. Dám příklad někdo jede jako dobytek ohrožuje účastníky provozu a všichni na něj nadávají. Ale co když veze třeba rodící ženu do špitálu a nestíhá ? Neudělal by to pak každý ? Samozřejmě je vyšší pravděpodobnost, že to je jen opilec, fetka či co dalšího ale nemusí být
Do města jezdím cca každý týden, buď na úřady a nebo jezdím ccakaždejch 14dní na brigádu pomáhat do kulturního domu. Trhat vstupenky na divadla, přestavovat sál, šatna a v mezičase mám čas se i podívat na představení :) pro ty co mi radí chodit víc mezi lidi... Mně ani nevadí rozumný klidný setkání lidí na divadle, kde se dá normálně s lidma mluvit. Ale nesnáším přeplněný parkoviště, obchoďáky, úřady...
Jinak podle mě je to samozřejmost, ale moc dobře znám hranice přiměřené a nepřiměřené obrany.. Což by podle mě měl každý a myslel jsem že tu jsou rozumní lidé a nemusím to psát.
Rád bych tu napsal něco, co nemůžu. Ale za ten průšvih to nestojí.
Jen řeknu toto. Co je dnes, zítra být nemusí a přeberte si to každej jak chcete. Je spousta věcí co se tutlá...
evan

XXX.XXX.49.222
Atillo, no to jsou právě ti preppeři. Jakože připravovači na soudnej den. Luky se k nim neřadí, ale taky mi příjde, že se na to nějak moc upnul. Já jednou skončila na jejich nějakým webu (protože doma nemám silnici a skoro žádný inženýrský sítě, řešila jsem nějakej technickej problém související se soběstačností) No valila jsem bulvy - sáhodlouze hloubali které plané rostliny se dají nebo nedají jíst, a přitom se marně jeden druhýho ptali na kytky úplně totálně běžný, který se učej normálně malý děcka na základní škole - a to jsou to lidi, kteří si z toho udělali životní styl nebo aspoň pózu a maj znalosti za který by desetiletý dítě dostalo čtyřku z příroďáku člověk by čekal, že tyhle věci budou teda mít v malíčku u nohy, když se tím tolik zabejvaj.
Luky - vikingové, středověk, ty se divíš, že je ti doporučováno se víc ukotvit v realitě?, v 21.století muži mají a budou mít prostě jinou úlohu než u vikingů. Působíš jako kdyby ses na tu obranu rodiny vysloveně těšil a bude těžký se smířit s tím, že na to ani nedojde. Sám jsi říkal, že tomu tak bylo V MINULOSTI. Prostě tyhle doby pominuly. Jasně že nelze zcela 100% vyloučit, že během tvýho života civilizace krachne a zároveň to nějaký lidi přežijou, a tudíž se něco jako středověk možná vrátí. Ale měl bys mít i nějakej plán B jakou budeš mít životní úlohu, kdyby jsi roli obránce rodiny prostě nevyužil. Minimálně do tý doby, dokud civilizaci máme. Protože jestli tvá životní role předpokládá nějaký zhroucení stávajícího řádu (kterej tu tvou mužskou roli ani nepotřebuje), tak potom JSEŠ prepper, akorát blbě vyzásobenej
evan

XXX.XXX.49.222
Muslimů u nás žije hromada od balkánský války v 90. a jo, maj svoji kulturu, vadí?
To jsem si jednou naběhl :D hele pokud si pod pojmem prepper představíš někoho kdo se dokáže o sebe a rodinu postarat i po krachu, kolapsu nebo jiným vejmyslu tak bych se prreprem velice rád nazýval
Neřikám, že role obrance je priorita číslo 1. Jen se o tom rozjela diskuze po tom. Co jsem v jednom příspěvku s nadsázkou napsal, že se může stát cokoliv a pokud třeba i rabování. Tak chci bejt připravenej branit rodinu. ( a tím je myšleno, že kvůli přírosním katrastrofám dojde jídlo, bude jakákoliv epidemie nebo cokoliv dalšího a stát a státní složky to nevydrží...) já upřímně doufám, že se toho nedožiju !
Akorát mi přijde, že čím víc se to snažím vysvětlit tak tím víc si zadělávám na trable.
Takže úplně stručně a jasně. Zajímám se o přežití v přírodě... Takže tak 2-3x do roka vypadnu do přírody na 2-4 dny. Kdy mám i svoje zásoby a snažím se využívat přírodní zdroje. Tečka.
Další věc. Chci si udělat zbroják abych v kritické situaci ohrožení života nebo po případě nějakého globálního problému mohl ochránit rodinu. Tečka.
Moje největší priorita teď je moje práce a to zemědělství, ležím každej večer v papírech a přez den makám jak fretka. Ale baví mě to a nestěžuju si. Tečka.
Podle mě je role muže, zabezpečit rodinu finančně, zajistit jí bezpečí a místo pro klidný a pohodový život. Následně pomoc v domácnosti, pomoc s výchovou dětí...
Kdyby byla zbraň moje priorita číslo jedna, tak už ji mám...
Doufám, že už je vše jasné
Nemám čas a ani sílu tyhle slohy po sobě číst, tak se za chyby omlouvám. Ale snad na to neumřete :).
Hele a když si přečtu, zpětně svoje první příspěvky. Tak vlastně nechápu proč se s váma bavím. Není na nich nic nepochopitelnýho pro normálního člověka.. A to že se někdo nudí a vytrhne jednu větu z kontextu a pak se z člověka snaží udělat nebezpečnýho psychopata, blázna, teroristu. Jen proto, že má na věc jinej názor je prostě ubohý ! Furt akorát vymýšlíte jak věci co napíšu překroutit tak jak se vám hodí... Tak se pochlubte sami se sebou, kolik vám je. Jaký máte rodiny. Kde pracujete, čehoste v životě dosáhli. Jsem jedno velký ucho !
Eva Potůčková fb.. Na pohled vypadáš rozumně, ale ta třetí profilovka na kterej máš fotku.
Jestli víš co znamená což předpokládám.
V levo: your man ( tvůj muž z holejma rukama)
V pravo: my man ( můj muž se samopalem...)
Takže máš třetí profilovou fotku kde se chlubíš, že máš muže se samopalem co tě ochraní.
A mně vyčítáš, kde to žiju když chci chránit svojí rodinu ?
To nemyslíš vážně
Fotka je stažena a přiložena...
Vdaná ve 2014. Kontrolor kvality v http://www.olympus.jobs.cz
Zajímavé. Akorat se divím, že taková dospělá a chytrá ženská nemá nastavené žádné soukromí na fb..
Možná se pletu, ale podle mě jen žárlíš na to, že je mi 21 mám díky rodičům farmu (za což děkuji bohu ikdyž v něj nevěřím) a ty seš zavřená ve fabrice, zatím jsi bez dětí a mládí už máš za sebou Ale to je jen můj pohled na věc třeba se mílím a doufám v to.
Jo a Sylvester Stellon podle tebe taky není bojovník ?
Hele odpověz mi na jednu otázku, proč si sem vlastně lezla a nabourala se do cizí diskuze úplně zcestným příspěvkem ? A haníš tu věci co sama na fb veřejně podporuješ ?
Jinak mimochodem, konečně mám volno a můžu se ti plně věnovat tak proto tolik informací najednou.
evan

XXX.XXX.49.222
Tak mě je 44 (sorry, ale jiný osobní věci na net nepíšu, ani fb nemám) a když mi bylo 15-25 tak jsem čundrovala v přírodě co to šlo, tehdá se tomu survival neříkalo, páč nikdo Englicky neuměl... Chápu, že s farmou na dýl nemůžeš, ale 2-4 dny SE ZÁSOBAMA, asi s vybavením, bez nějakýho pracovního úkolu, není žádnej survival ani podle dnešních zhýčkaných měřítek, to je prostě výlet. Zkus to bez zásob, s omezeným vybavením, s nějakým jako úkolem nebo sportovním výkonem, a pokud budeš mít štěstí na hnusný počasí, tak můžeš považovat misi za úspěšnou :)
Tak schválně, čeho by ses touto dobu v naší přírodě pořádně dosyta najed?
souhlasím, že debata o ochraně rodiny se zvrhává, ale dodám jediný - jelikož jsem žena, tak je pro mě absolutně nemyslitelný, abych spoléhala že mi fyzický bezpečí zabezpečí muž, už jenom proto, že prostě ne 24h je poblíž! takže situace podobný tomu, co jsi psal 21:19 těžko můžu řešit stylem "muž se postará, je to jeho role" když je x km vzdálen.
Úkoly mám a chodím dané trasy podle map, mimo cesty se zátěží na zádech.. Zásoby sebou nosím jen pro případ nouze. Protože si o sobě netroufám tvrdit, že vždy a vše zvládnu bez nich.
To zatím ne, ale časem třeba taky :) Ale asi jo survivol to úplmě není ok spíš zatím jen takovej bushcraft
Tak třeba první věc co mě napadá a dá se tu poměrně lehce najít v hojném počtu je jídášovo ucho na bezu, popřípadě začínají růst čerstvé výhonky smrků a jiných stromů. Ale ty na najezení do syta moc nejsou spíš na vývar s dalšími rostlinami jako třeba kopřiva...
To je pravda a souhlasím s tebou :) vždycky muž nebude na blízku, ale pokud je tak by se měl umět postarat :)
Jinak to čundrování v časech minulích ti upřímně závidím :).
evan

XXX.XXX.49.222
Vývaru se nenajíš, ale znáš topinambury ?- možná je pěstuješ pro zvířata, nevím odkud jsi, ale podél velkých řek i mnoha potoků se tento migrant šíří celkem masově. daj se jíst i syrový i se šlupkou (vaření často zdržuje, potřebuješ ssebou hrnec, takhle vyškubneš kytku, netřeba vyrejpávat, nástroj nepotřebuješ), jsou chuťově dobrý, je v nich spousta energie a hlízy jsou přesně v době, kdy nic moc jinýho výživnýho není. teď bude sezona končit, protože rašej.
Houby jsou fajn, ale taky bez energie a touhle dobou třeba dávat bacha abys nesebral nějakou x měsíců starou nahnilou!z kopřiv + dalších zelenejch co teď roste dělám špenát. Skutečný špenát nepěstuju ani moc nekupuju, kopřivy mi chutnaj víc. Ale doma. V terénu nemá smysl honit se po lese a vydat víc kalorií než kolik jich najdeš, takže listí
mě strašně mrzí třeba jak přibylo skoro všude ve slovenských horách lidí. já zažila dobu, kdy jsi třeba na M.i V.Fatře nebo Slovenským Ráji za celej den nepotkal člověka ani v létě (takže otočit si tam o samotě kotník, to by teprv začal survival), dneska tam jdeš jak ve městě po ulici a na žebříkách je fronta :(.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6
Tak fajn, když jsi takový chuďas co lidem leze na profil já nemám co skrývat, nejsem nijak zamindrákovaná, nejsem zavřená někde ve fabrice, děti nemám, protože ze zdravotního hlediska a po uráze je mít nemůžu, svůj život jsem zasvětila chovu psů, miluji zvířata, mám papouška, to asi taky víš, profilovku na fb jsi mi překládat nemusel, umím německy a anglicky, profilovku jsem měla v době kdy můj muž nasazoval krk v zahraniční misi, je totiž voják a jsem na něj hrdá, dokázal toho mnoho, několika lidem již pomohl a b situacích kdy někteří chlapi se hroutí a brečí on zvládá s klidným rozumem. Sylvestr, to je takový můj frajer z dětství asi tak jak teď mají děcka spidermana, já měla Slyho, mimochodem natočil i pár komedií, takový Oskar je super film. Stejně se ale pořád směju nad tím, jak si hned běžel shánět informace abys mohl kopat kolem sebe, seš chudák protože si vlastně nic nenašel
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6
Jo ještě mi chybí, proč jsem sem lezla, proč ne? nikde nic nepodporuji, jediné co podporuji je zákaz týrání zvířat, jinak nic a co vy u vás na farmě? Máte všechno v pořádku? Veškeré papíry, potvrzení, vyvážku hnoje, povolení na chov hospodářských zvířat atd? Když si tak rád rýpneš? Hošane, nedělej si problémy
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6
Ty a co to máte za psy, že to jen štěká? Tu farmu nemáte nijak zabezpečenou? Mi neříkej že Jste další zemědělci co máte na hlídání nějaký ten pokus o německého ovčáka...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6
jedenvolnejkluk
napsal(a):
Už toho kluka nechte, hledá holku, tak chtěl nějak zapůsobit, chtěl se vytáhnout, že bude mít zbroják, už jste ho tu ztrapnili myslím dost :).
Máš pravdu, Lukáši chci ti jen říct, že pokud na nějakou holku zapůsobí že chceš mít zbroják tak asi nebude úplně v pořádku... Hodně štěstí při hledání, samota je smutná...
Evan. To musela být pohoda :) topinambury jsem včera mulčoval myslivcům, celá políčka. Akorát je to zruky. Bral jsem to co hned teď během chvíle najdu a vím kde je :)
A je to tu zas, o zbrojaku jsem se jednou zmínil, když jsme se bavili o koníčkách myslím..
Kdybych tim chtěl zapůsobit tak to napíšu jako první větu nemyslíš ?
Mám křížence Kavkazáka a Bernského salašnického. Je mu 1 rok... A nemáme kolem celého statku plot.. Takže se zatím všude nedostane..
Já ti to neberu, tvůj muž je určitě fajn. Jinak to s dětma mě mrzí, ale každý hold nemůže mít všechno :) tak aspoň, že se ti poštěstilo a našla si toho pravého.
Na profil, se může podívat kdokoliv komukoliv a nevidím v tom problém :) jsou to veřejné informace...
Co se týče zvířat. Když mám v králikárně pár králiků a pqk pár nutrií pouze jen pro vlastní spotřebu...
Takže tak :) hele promiň, ale mě jen vadí že si se do mě, vlastně bez důvodně začala navážet a vysmývat se kvůli věcem co jsem ani nenapsal :)
Za normálních okolností bych i věřil, že si spolu i normálně a rozumně popovídáme
A tímto ukončuji naši bezvýznamnou debatu o úplnym prdu, kterej ani nesouvisí s tématem..
Jestli se chceš bavit dál, tak vymysli něco normálního. Třeba něco co se týká psů. Mimochodem koukal jsem, že máš pěkný mazliky a hlíče doma
Jinak evan, neutíkej budeš mně muset vyprávět teda pěkně prosím
evan

XXX.XXX.38.138
Neutíkám, ale co teda mám vyprávět?
Lezou mi oči z důlků, jak králíci z ďur..
Žiju sám na statku a ano, občas to člověku leze na mozek, ale ty seš naprostej magór! Dát tuhle tuhle tvojí "přestřelku" přečíst odborníkovi na hlubiny lidské duše, tak se Chocholoušek nesekne ;)
Ale vlastně je mi tě líto, tak tě prosím, zamysli se nad sebou!
nemusí ti mne být líto, přítkyni màm skoro už půl roku, moje pràce je zàroveñ moje hobby. Màm rodinu co mě v tom podporuje a na to jak se mi daří si taky stěžovat nemužu.
Ta předchozi zprava byla trochu recese, protože jsme si s atilou potom ještě chvili psali soukromé zpràvy o tom že chce začít kraliky a taky mi napsala že byla marod tak se nudila tak jsme si trošku slovně pohràli a zablbli
Takže asi tak
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.14.112
Lukyn1996
napsal(a):
Tak si tu tak tu naší přestřelku pročítám a musím se tomu smát Jinak pěkná nová profilovka attilo, sekne ti to tam A jak jdou králíci ?
Nazdár, ty žiješ? Králíci super, dnes si jdu vyzvednout ruční digitální závěsnou váhu abych mohla zvážit ty svoje tří měsíční macky
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3402394743105464&id=762046630473635&anchor_composer=false. Tam už k rabování moc nechybí ..... Nemyslím si, že to teď hrozí i u nás. Tohle by náš systém měl zvládnou v klidu. Ale jen pro ukázku toho, že stačí, když lidi nebudou mít peníze a jídlo tak nebudou čekat doma na smrt hlady a půjdou si ho obstarat za každou cenu....