Uživatel s deaktivovaným účtem

Ahoj chlape-myslim si ze kdyz ma clovek rad zviratka a prirodu tak je to slusny a hodny clovek- -najdu te tady?Jsem jen obycejna holka do pohody i nepohody-nemam kone, slepky ani kravicky ale vazim si ferovych lidi, prirody a toho co je dulezite-mam dobre srdce a uprimnou dusi-Okr. TA, J.H., C.B., Trebon a okoli.
Môj najdrahší!
Volám sa John W. Nicholson, hľadám dôveryhodného a poctivého niekoho pre srdečný vzťah. Je to moja túžka poznať vás, mám všetky tieto vlastnosti vo mne, láskavo mi odpovedajte prostredníctvom mojej súkromnej e-mailovej schránky (genjohnicholson@outlook.com), aby sme sa lepšie poznali. Dúfam, že od vás budem čítať, ak vás zaujímajú aj vás. Vďaka a dúfam, že sa od vás najskôr dozviete.
( evelynkurama@hotmail.com )
My name is Evelyn. Good day, How are you doing today? I am waiting for your reply. Please contact me on my email address evelynkurama@hotmail.com so that I will send you my pictures
...
(Evelynkurama@hotmail.com)
Jmenuji se Evelyn. Dobrý den, jak to dnes děláš? Čekám na vaši odpověď. Kontaktujte mě prosím na e-mailové adrese evelynkurama@hotmail.com, abych vám poslal své fotky.