Několik slov na obranu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

citraka

9.7.2017 07:59
citraka

XXX.XXX.51.208

Dobrý den. Ač nerad, musím reagovat na "Varování.." od uživatelky "nafrněná", které se týká mé maličkosti. Ocitl jsem se, bohužel, v situaci, která mě nutí podávat seznamovací inzeráty, a dopustil se chyby a otevřeně přiznal důvod své samoty. Nepočítal jsem ale s tím, že se vždy najdou ti, kteří se snaží využít neštěstí druhých k tomu, aby sami mohli ublížovat. Stručně: nikoho k ničemu nenutím, nikým nemanipuluji, nedopouštím se násilí (ani verbálního), a vědomě nelžu. Abych životní malér, spojený se sektoru, vůbec přežil, bylo nutné vytvořit si vlastní svět, jen těžko kompatibilní s mainstreamem. To ale nikoho neopravňuje mi otevřené nadávat, spekulovat o tom, jak musím být špatný, o snaze mě co nejvíce zdiskreditovat a poškodit, ani nemluvím. Na požádání přepošlu maily plné těch nejhorších vulgarit a urážek, od účastnic, co se v diskusi musely snažit o zachování zdání " spravedlivého hněvu ", a nadávaly mi ještě umírněně. Se smutkem z poznání, kam až jsou někteří schopni zajít, končím asi marný pokus o obranu, a posílám tel.k případnému vysvětlení. Pardon, "manipulaci". Ach jo..731558263.

9.7.2017 22:51
Edánek

XXX.XXX.178.23

citraka napsal(a):
Dobrý den. Ač nerad, musím reagovat na "Varování.." od uživatelky "nafrněná", které se týká mé maličkosti. Ocitl jsem se, bohužel, v situaci, která mě nutí podávat seznamovací inzeráty, a dopustil se chyby a otevřeně přiznal důvod své samoty. Nepočítal jsem ale s tím, že se vždy najdou ti, kteří se snaží využít neštěstí druhých k tomu, aby sami mohli ublížovat. Stručně: nikoho k ničemu nenutím, nikým nemanipuluji, nedopouštím se násilí (ani verbálního), a vědomě nelžu. Abych životní malér, spojený se sektoru, vůbec přežil, bylo nutné vytvořit si vlastní svět, jen těžko kompatibilní s mainstreamem. To ale nikoho neopravňuje mi otevřené nadávat, spekulovat o tom, jak musím být špatný, o snaze mě co nejvíce zdiskreditovat a poškodit, ani nemluvím. Na požádání přepošlu maily plné těch nejhorších vulgarit a urážek, od účastnic, co se v diskusi musely snažit o zachování zdání " spravedlivého hněvu ", a nadávaly mi ještě umírněně. Se smutkem z poznání, kam až jsou někteří schopni zajít, končím asi marný pokus o obranu, a posílám tel.k případnému vysvětlení. Pardon, "manipulaci". Ach jo..731558263.

Dobrý večer, můžu se prosím zeptat proč kdysi (cca 1 až 2 roky, možná i déle), podávala inzerát na seznámení Vaše matka, nějak mi to nesedí vzhledem k tomu, že jste psal v mnoha inzertech, že Vás do sekty zavlekli proti Vaši vůli Vaši nebližší, tedy zřejmě Vaši rodiče a že se Vám podařilo vzepřít se, pak moc nechápu, že inzerát na Vaše seznámení podávala Vaše matka... a pak ještě, píšete, o létech tíživé samoty, do kolonky o "stavu" však píšete rozvedený/vdovec, prosím i na tuto otázku o odpověď,... děkuji předem...

citraka

10.7.2017 03:49
citraka

XXX.XXX.51.208

Dotazy týkající se mého soukromí, zodpovím pouze na privátním mailu, či telefonicky.

13.7.2017 15:22
mojipsi

XXX.XXX.41.0

Dobře, kdyby to bylo tak růžové a v pohodě, jak to popisujete, tak jak je možné, že jste za tu spoustu let inzercí nenašel tu pravou?

citraka

9.8.2017 10:29
citraka

XXX.XXX.53.117

Mrzí mě, že musím opět reagovat na špínu, kterou se na mě včera pokusily ty z charakterově nejslabších znovu hodit. A věřím, že bude-li kdo stát o ověření, jak to se mnou opravdu je, nebude se bát zvednout telefon.731558263.

Šklíba.kočka

9.8.2017 11:23
Šklíba.kočka

XXX.XXX.7.58

citraka napsal(a):
Mrzí mě, že musím opět reagovat na špínu, kterou se na mě včera pokusily ty z charakterově nejslabších znovu hodit. A věřím, že bude-li kdo stát o ověření, jak to se mnou opravdu je, nebude se bát zvednout telefon.731558263.

Nemusíte reagovat vůbec. V tom tkví krása síťové komunikace. Kdybych se měl rozčilovat nad tím, co všechno se nakecá o mně, uženu si infarkt před čtyřicítkou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík