Hledá se dívka co má ráda přírodu, koně, psy, kočky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

17.7.2017 22:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.151.25

Nenašla by se v okolí Loun hodná slečna těchto zájmů? Mohla by třeba u nás jezdit, nebo pomoct se zvířaty. Mám moc hodného a citlivého syna (22 let), který se cítí na statku sám. Studuje VŠ, ale teď jsou nějak prázdniny, no, a chybí mu společnost. Klidně třeba i kluk (tedy jen jako kamarád). Syn je člověk do přírody, tichy, nesmělý a tak se mu těžko navazují jakékoliv vztahy. Zajímá se o ochranu přírody a veganství. Na koni rekreačně jezdí, ale nechce sám.

Šklíba.Kočka

5.8.2017 12:37
Šklíba.Kočka

XXX.XXX.248.235

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Nenašla by se v okolí Loun hodná slečna těchto zájmů? Mohla by třeba u nás jezdit, nebo pomoct se zvířaty. Mám moc hodného a citlivého syna (22 let), který se cítí na statku sám. Studuje VŠ, ale teď jsou nějak prázdniny, no, a chybí mu společnost. Klidně třeba i kluk (tedy jen jako kamarád). Syn je člověk do přírody, tichy, nesmělý a tak se mu těžko navazují jakékoliv vztahy. Zajímá se o ochranu přírody a veganství. Na koni rekreačně jezdí, ale nechce sám.

Mít takhle protivně agilní matku, taky bych se cítil sám...

Neregistrovaný uživatel

5.8.2017 21:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.151.25

Až budete mít děti a budou se třeba trápit, tak budete taky chtít udělat cokoliv, abyste pomohl. Třeba taky někdy blbě.
Je fajn, že se máte dobře.

7.8.2017 14:48
koňadra

XXX.XXX.128.31

Flip, nezlobte se na mne, ale jako matka shánět synovi přítelkyni... to už je trochu přes čáru. Beru to ze svého pohledu, když jsem já kdysi hledala přítele. Nikdy bych nešla do vztahu, kde partnera / partnerku shání maminka! Poznala jsem i takového chlapa, prostě hrůza. Za každým slovem bylo "maminka říkala, maminka si myslí...", mamánek jako vyšitý a s tímto "materiálem" se tedy nedá žít. Ani jsem netoužila maminku poznat a vztah jsem okamžitě ukončila. Říkáte, že to není případ vás ani vašeho syna? Možná to není až tak vyhraněné, ale něco tam nezdravého určitě bude.
Dnes mám taky děti a opravdu by mně nenapadlo jim shánět partnery. I kdyby se dítě "trápilo", protože bude nesmělé, tiché a nevím jaké, v tomhle si prostě musí pomoct sám. Chápu, že pro někoho může být těžké oslovit někoho na ulici, ale dnes, v době internetu? Není přece nic jednoduššího, než si dát třeba inzerát na seznamku, nebo na nějaký odpovědět. Pokud je váš syn vysokoškolák, tedy zřejmě inteligentní chlapec, není možné, aby alespoň tohle nesvedl. Otázka je, jestli vůbec v tuto chvíli sám opravdu CHCE. Někteří lidé tento způsob seznámení neuznávají, ale já si myslím, že na tom není nic špatného a pro mnoho lidí je to dost účinná forma pro seznámení.
Synovi je 22 let, dnes to není jako za našeho mládí - kdo nebyl do 25 let ženatý (ženská do 20 vdaná), tak byl mrtvý člověk. Váš syn má spousty času a kdo ví? Třeba tu pravou potká za rok, za dva... nebo v práci. Prostě nehrotila bych to za něj.

evan

7.8.2017 15:58
evan

XXX.XXX.35.104

Souhlasím s koňadrou a šklíbou - pokud syn trpí moc, objednejte ho k psychologovi, pokud trpí přiměřeně, není to prostě váš boj. Taky jsem nesmělá a v 22 jsem byla single a o prázdninách jsem se mírně nudila, ale kdyby mi do toho ještě intervenovala matka, tak by mě teda vomejvali.

Stáhnout zdarma

Neregistrovaný uživatel

7.8.2017 21:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.151.25

Díky za vaše reakce a názory. Asi mi to trochu pomohlo.
Já vím, že máte pravdu! A taky je pravda, že kdyby si tohle syn přečetl, tak by asi prásknul dveřma. No, no ifaunu naštěstí nechodí.
Seznámení po netu považuje za něco neskutečně trapného, což je škoda, dneska se mi to zdá normální a právě perfektní příležitost.
Mě to prostě trápí, když se vedle mě někdo trápí, ale máte pravdu...

8.8.2017 08:21
koňadra

XXX.XXX.128.31

Díky za vaše reakce a názory. Asi mi to trochu pomohlo.
Já vím, že máte pravdu! A taky je pravda, že kdyby si tohle syn přečetl, tak by asi prásknul dveřma. No, no ifaunu naštěstí nechodí.
Seznámení po netu považuje za něco neskutečně trapného, což je škoda, dneska se mi to zdá normální a právě perfektní příležitost.
Mě to prostě trápí, když se vedle mě někdo trápí, ale máte pravdu...

Chápu vás jako matku, ale v tomhle synkovi fakt jako matka nemůžete pomoct.
Snad každé dítě se svojí matce jeví jako hodný, chytrý... a já nevím jaký dítě. Jenže to, jak bude fungovat ve vztahu s dívkou, je něco, o čem my, jako rodiče, toho asi moc nevíme. Kdysi byli tzv. dohazovači, kteří domlouvali sňatek dvou lidí (o nich bez nich), dokonce se někdy i domlouvali rodiče, že ty svoje děti dají dohromady. Někdy to bylo jen o majetku, ti lidé pak šťastní nebyli, ale často to také kupodivu (?) vyšlo. A možná to ani tak s podivem nebylo - dohazovači viděli vlastnosti těch lidí pro život důležité, zatímco zamilovaní mladí lidé bez zkušeností vidí jen to, že se jim ten druhý líbí a nějak nevidí nebo omlouvají jeho chyby, pro které se s tím člověkem ve skutečnosti nedá žít.
Za mého mládí nebyl internet, seznamování bylo možné jen třeba přes inzeráty. Taky nebyly počítače, takže se dopisy psaly ručně. Jeden čas jsem zkoušela i tuto formu seznámení a víte, že se docela osvědčila? Už podle písemného projevu si člověk o druhé osobě mohl udělat úsudek - většinou byl i pravdivý. Chlap, který nadrápal dopis plný pravopisných chyb na čtverečkovém papíře se slohem dítěte v 1. třídě - to byl opravdu materiál. S ním jsem si dala schůzku jen proto, abych viděla naživo jak takový blbec vypadá. Svým způsobem seznamky dost zjednodušují seznámení. Nesmělý chlapec si asi netroufne v autobuse oslovit nějakou dívku, hrozí mu třeba i drsné odmítnutí, nebo je dívka stejně zadaná, ale když využije seznamku, tak je dopředu jasné, že se někdo seznámit chce. Jestli váš syn v tomto odmítá internet, myslím, že je sám proti sobě. Ale třeba na to přijde sám. A nebo se seznámí nějaká dívka s ním - dnes nemusí oslovovat jen kluk holku.
Ještě mne napadlo: můj příbuzný se seznámil na tzv. seznamovací dovolené. Pořádají to některé seznamovací kanceláře a vůbec to nevidím jako špatný nápad. Nemyslím, že byste to měla synovi hned platit a poslat ho tam (pravděpodobně by ani nejel), možná by stačilo mu nějak nenápadně o této možnosti říct.

Šklíba.kočka

9.8.2017 11:28
Šklíba.kočka

XXX.XXX.7.58

Ještě taková poznámka: Je léto, spousty lidí hledají ježdění, a to jak aby jim odjezdili jejich koně, tak aby si na koních zajezdili. Pokud opravdu chcete synovi pomoci ze samoty, zkuste jinou rubriku, dát inzerát typu "kdo mi pomůže odjezdit koně" apod..

Neregistrovaný uživatel

9.8.2017 13:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.151.25

Jo, tohle je dobrý nápad, já už jsem to zkusila, nabídla jsem koně ke svezení. O penězích tam nebyla ani zmínka a vždy když u mě někdo jezdil bylo to za pomoc. Nicméně za chvíli to administrátor smazal, že jde o inzerát komerční. Ach jo...
Jinak, jak psala Koňadra - dnešní možností seznámení všeho typu jsou nekonečné díky internetu. Taky jsem vyrůstala když to tak ještě nebylo a taky jsem si to zkusila psanou formou a přesně - styl psaní, pravopisné chyby, papír vytržený ze sešitu a bylo to jasný...
Byla to zábava, ale, bohužel, každý to tak nemá.

Šklíba.kočka

9.8.2017 14:45
Šklíba.kočka

XXX.XXX.7.58

Jo, tohle je dobrý nápad, já už jsem to zkusila, nabídla jsem koně ke svezení. O penězích tam nebyla ani zmínka a vždy když u mě někdo jezdil bylo to za pomoc. Nicméně za chvíli to administrátor smazal, že jde o inzerát komerční. Ach jo...
Jinak, jak psala Koňadra - dnešní možností seznámení všeho typu jsou nekonečné díky internetu. Taky jsem vyrůstala když to tak ještě nebylo a taky jsem si to zkusila psanou formou a přesně - styl psaní, pravopisné chyby, papír vytržený ze sešitu a bylo to jasný...
Byla to zábava, ale, bohužel, každý to tak nemá.

Ifauna není jediný server na světě. Zkuste equichannel.cz, třeba.

Přidejte reakci

Přidat smajlík