Partnerku na život / podnikání v zemědělství

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

gaspaccho

19.10.2017 12:35
gaspaccho

XXX.XXX.108.112

Tak jak bych začal. Je mi 29 a pochazim z mensiho mesta. Zvykly na manualni praci. Hned po maturite jsem odesel do Prahy na vysku a uz tady zustal stejne jako spousta ostatnich. Je to snadný zivot. Mam stesti na kamarady, praci, bydlení. Vsechno to "normalni". Ale vzdycky jsem citil, ze bych chtel neco vic. Uz posledni 3-4 roky s prestavkami koukam po zpusobu, jak se z toho vymanit, uniknout. Delat neco z hmatatelnejsimi vysledkami. Najit smysl jinde nez v kancelari. Za tu doby mam teoreticky rozmyslenou spoustu moznosti, co kde a jak. Prakticky jsem ale zatim jen snilek, co by se rad do neceho pustil po hlave. Mistni, velmi zkuseni a "zivotem oslehani" uzivatele me tady od toho budou odrazovat a budou mit ve spuste veci pravdu. Ja se ale nebojim a chtel bych nejakou vyzvu. Nemam ale vedle sebe nikoho, kdo by se mnou sdilel nadseni, zapaleni, vasen pro vec. A taky i tu trochu snilkovskou dusi. Kdo by mi pomohl udelat ten prvni vazny krok. Zaroven ale ve vsem stojim pevne na zemi a myslim, ze nejsem uplny blazen. Ani predchozi ani aktualni partnerka pro tohle nema pochopeni a ja ji nemuzu nutit. Spis nez pestovani me zajima chov. Z meho pohodlneho zivota mam pomerne hodne nasetreno a nebal bych se zacit neco uplne noveho nebo podporit uz stavajici projekt s provozem/rozvojem. Nejde mi primarne o partnerske seznameni (i kdyz mi to nebudes verit), ale kdyz by se nasel nekdo pro zivot, jsem pripraven si ho uzit plnymi dousky ;-).

10.11.2017 09:39
fríský

XXX.XXX.64.144

Ahoj, ještě hledáš ?

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.12.2017 12:26
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ahoj taky mám sny, ale nikoho kdo by mně podpořil ať finančně tak psychicky.Chtěla bych výběh s mini zvířátky mezi kterými by návštěvníci mohli volně chodit a hladit je a něco se o nich dozvědět.Přispívali by libovolnou částkou.

10.3.2018 17:00
ne

XXX.XXX.141.121

To je ale hezký sen, také jsem vždy cítila, že tímto směrem chci a toužím jít, bohužel jsem jaksi dala na okolí, které mi odrazovalo a směřovalo mi do té kanceláře...Vzala si partnera, který mi neměl moc pochopení podpořit a nakonec zůstala sama se dvěmi detmi a svým projektem smajlík Takze pokud to tak cítíš. Jdi za svym snem a máš pravdu, porid si k tomu i stejně naladeneho partnera (ku) jistě tím v životě predejdes mnohým trapenim a zklamáním smajlík Drzim palce...

Přidejte reakci

Přidat smajlík