Žena s dětmi kolem 40 až 50 let

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.5.2018 11:15
Jirka 109

XXX.XXX.187.182

Ahoj, už se tady někdo seznámil? Mám tu občas inzerát na seznámení. Něják se nedaří, přesto, že mohu nabídnout pro budoucí partnerku střechu nad hlavou a případně i práci v mé firmě. Takže pro spoustu žen samoživitelek by to byla docela úleva, neřešit financování bydlení, provoz domácnosti a podobně. Docela žiji pohodový život, bez starostí a spíše si užvám všeho hezkého kolem. Hezčí by to bylo ve dvou. Nejsem farmář, ale živnostník co podniká v oblasti výroby dřevěných dílu na rodinné domky.

28.5.2018 01:00
kajmanka

XXX.XXX.92.225

Ahoj, napsal jsi to hezky. Také tu občas mám inzerát (nejen tady) a stále se nedaří najít toho pravého.
Se seznámením není problém. Problém je v té náhodě, aby to bylo oboustranné, aby přeskočila jiskra, aby nebydlel 300 km daleko, aby mu nevadily chlupy ze psů atd. Prostě život je jedna velká náhoda a jak se říká, naděje umírá poslední. Ona se ta pravá objeví, až to budeš nejmíň čekat. Držím palce.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.5.2018 08:46

Jirka 109 napsal(a):
Ahoj, už se tady někdo seznámil? Mám tu občas inzerát na seznámení. Něják se nedaří, přesto, že mohu nabídnout pro budoucí partnerku střechu nad hlavou a případně i práci v mé firmě. Takže pro spoustu žen samoživitelek by to byla docela úleva, neřešit financování bydlení, provoz domácnosti a podobně. Docela žiji pohodový život, bez starostí a spíše si užvám všeho hezkého kolem. Hezčí by to bylo ve dvou. Nejsem farmář, ale živnostník co podniká v oblasti výroby dřevěných dílu na rodinné domky.

..když ono ne vždy to nabízené bydlení anebo práce ve firmě zažehne tu příslovečnou jiskru bez které to ve vztahu asi opravdu nejde...a určitě je lepší potkat někoho kdo má práci a své bydlení než někoho kdo s Vámi bude právě a jen pro nabídnuté bydlení anebo zabezpečené práci...já myslím že až přijde čas najdete tu opravdu pravou...držím palce...

3.6.2018 09:34

Jestli to není tím, že většina mužů má přehnané nároky na vzhled, ono v 50 už málokterá žena vypadá jak princezna. A nechtějí investovat čas a námahu, zkoušela jsem odpovědět na hodně inzerátů, ale dohnat někoho k osobní schůzce byl nadlidský úkol smajlík a s někým si pět let mailovat mě nebaví.

3.6.2018 11:19

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jestli to není tím, že většina mužů má přehnané nároky na vzhled, ono v 50 už málokterá žena vypadá jak princezna. A nechtějí investovat čas a námahu, zkoušela jsem odpovědět na hodně inzerátů, ale dohnat někoho k osobní schůzce byl nadlidský úkol smajlík a s někým si pět let mailovat mě nebaví.

..myslím že Vaši zkušenost v tomto věkovém období má hodně lidí co vím z doslechu...navíc každý má v tomto věku už odrostlé děti a malá vnoučata, nějaký životní styl, zájmy, přátele a je to těžké najít někoho kdo by byl ochoten a schopen toto vše akceptovat...spousta kamarádek jakmile napíše, že má vnouče, psa, kočku, tak už jim není kolikrát ani ze slušnosti odpovězeno i když komunikace, alespoň ta písemná vypadá velmi fajn...

Přidejte reakci

Přidat smajlík