Samo ted dokazuje že po mém upozorněni k..... pod falešným jmenem Iveta si zde odstranila fotografii. Aby nikdo dalši co naněj udála podvody neviděl okoho de. Člověk pod tim jménem co uvadi je zde očernován neopravněně z duvodu že odhalil že je podvodnice a lže tady a nenaletěl ji. Pozor lže tady dejte si na ni pozor at nedopadnete jako spousta lidi co mi psalo o této podvodnici co to tady zneuživá. Podivejte se jak vypadá a to samo o sobě dokazuje podle vizaže že jde o podvodnici a lhářku. Děkuji všem ženàm co mi chtěj napsat at se nebojej. Musel jsem ragovat na to jak jsem zde vykreslovan ve špatném světle. Nelžu druhejm natoś sám sobě. Co je moc to je moc. Proto neni kvuli takovejm lidem v dneśni době někoho pro život najit. Podivejte se kolik je seznamek pouze jen v nazvu. Samá lhařka podvodnice. A proto si zde na ukor těchto lidi jako je Iveta a spol zakladaj seznamky v nazvu lidi co s lidi tahaj penize a śance po zaplaceni je nulová. Kolik je tu dnes neplacenejch seznamek pomalu žadná. A když tak je tam samej odpad kterej hledá supl za socialku. Děkuji že jste to dočetli až sem podme společně něco udělat konečně proti lidem co ty seznamky v nazvu zneuživaj. Vim lidskè hodnoty a ucta jeden ke druhému NEEXISTUJE.
Uživatel s deaktivovaným účtem

...já být Vámi, tak začnu tím, že si zopakuji gramatiku a stylizaci rodného jazyka než se vůbec začnu kdekoli veřejně prezentovat........
Děkuji za upozorněni, pokud Vám má pravda neni tak podstatná a upřednostnujete gramatiku nad realitou tak se vubec nedivim že tento narod je tam kde je. Vice takovejch lidi jako ste vy. Budte tak laskavá nebo laskavi a mé řadky nečtěte a nebude Vám vadit má sitilizace a gramatika. Já se narozdil od Vás chytrolinu věnuji podstatě a meritu věci a nezabejvám se tim kde se piše i nebo y. Neni tak duležité. Podstatné je zamezit lidem jako je Iveta a dalši co mě tu oćernujou za to že poukazuji na pravdu. A že mi de o lidi co nemohou jinou cestou než přes seznamky pouze v nazvu změnit svou těśkou situaci. A když nás bude vic docilit změn aby takové věci se tu neděli a neumożnovalo to obchodovani s lidským neštěstim. Podivejte se koli je tu realnejch neplacenejch seznamek pouze v nazvu zlomek a kolik je tu spekulantu kteři tu jsou pod agenturama a obchodujou s neštěstim a samotou lidi.Je to v dneśni době smutné platit za to že nechfi bejt sám a platit za kus pro.... chacanýho masa který se mi stejnak neozve a ten spekulat se mi směje a má mě za debila. A mne si ruce jak jsem hloupej a platim za lži. Proto nemohu bejt schovanej za klavesnici a dělat že se mě to netiká. Prosim všechny komu vadi má reakce tak máte możnost si to přepnout na večernićka nebo si lajknout na blesk. A mé kometaře nemusite ćist.

vy
napsal(a):
Děkuji za upozorněni, pokud Vám má pravda neni tak podstatná a upřednostnujete gramatiku nad realitou tak se vubec nedivim že tento narod je tam kde je. Vice takovejch lidi jako ste vy. Budte tak laskavá nebo laskavi a mé řadky nečtěte a nebude Vám vadit má sitilizace a gramatika. Já se narozdil od Vás chytrolinu věnuji podstatě a meritu věci a nezabejvám se tim kde se piše i nebo y. Neni tak duležité. Podstatné je zamezit lidem jako je Iveta a dalši co mě tu oćernujou za to že poukazuji na pravdu. A že mi de o lidi co nemohou jinou cestou než přes seznamky pouze v nazvu změnit svou těśkou situaci. A když nás bude vic docilit změn aby takové věci se tu neděli a neumożnovalo to obchodovani s lidským neštěstim. Podivejte se koli je tu realnejch neplacenejch seznamek pouze v nazvu zlomek a kolik je tu spekulantu kteři tu jsou pod agenturama a obchodujou s neštěstim a samotou lidi.Je to v dneśni době smutné platit za to že nechfi bejt sám a platit za kus pro.... chacanýho masa který se mi stejnak neozve a ten spekulat se mi směje a má mě za debila. A mne si ruce jak jsem hloupej a platim za lži. Proto nemohu bejt schovanej za klavesnici a dělat že se mě to netiká. Prosim všechny komu vadi má reakce tak máte możnost si to přepnout na večernićka nebo si lajknout na blesk. A mé kometaře nemusite ćist.
....pravda, číst se to opravdu nedá a to i/y je pravdu to nejmenší.......

napsal(a):
....pravda, číst se to opravdu nedá a to i/y je pravdu to nejmenší.......
.....opravdu....

vy
napsal(a):
Tak bud laskavej a nečti to a nekomentuj..Jsou tu i jné rubriky třeba Tě bude zajimat chov vejru jako si ty.
..pozor na žilku.......