Zkušenosti se seznamkou

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2019 14:05
h.n.

XXX.XXX.194.74

Ahoj, zajímalo by mě, jaké kdo máte (ženy i muži) zkušenosti se seznamkou na i-fauně? Měl někdo to štěstí, že tady potkal zajímavý protějšek?

5.5.2019 11:45
fialinkaa

XXX.XXX.150.93

Anommám zkušenost,že jsou tací co se chovají a píší úžasné mejly.Ale je to vše jen jako.Už nevěřím,že jsou zde opravdoví muži,co se chtějí seznámit a myslí to opravdu vážně.

4.6.2019 22:59
fana8

XXX.XXX.154.206

fialinkaa napsal(a):
Anommám zkušenost,že jsou tací co se chovají a píší úžasné mejly.Ale je to vše jen jako.Už nevěřím,že jsou zde opravdoví muži,co se chtějí seznámit a myslí to opravdu vážně.

Vidíš a to já si psát moc nechci. jsem pro setkání u kávy a také mám smůlu. Nadlidský úkol najít normální ženskou na společný život

11.6.2019 08:40
lucinka123

XXX.XXX.54.5

Já našla svého farmáře právě tady

26.9.2019 08:25
nehezacka1

XXX.XXX.210.144

Já taky našla svou životní lásku právě díky fauně.a už to bude skoro 14 let♥️♥️

xyxyxy

30.6.2020 06:31
xyxyxy

XXX.XXX.157.219

Tak to Vám moc gratuluji, pokud Vám to vyšlo - a přeji hodně štěstí :-) Občas se stane zázrak :-) Nic není deprimujícnějšího, nežli pokud namísto odpovědi dojde člověku jen úřední oznámení, že jeho inzerát bude nebo byl právě smazán. A když už se stane ten zázrak, člověk má "komu" odpovědět a jen chvíli (po předchozí zkušenosti se vtipálky nebo i kazatelkami či zadanými - jen "zvědavými prověřovatelkami" vícero druhu) chvíli váhá, tak už se opět nedočká. nanejvýš se ozvou ženy, které jako by neuměly číst - ať si pesimisticky vrčí (třeba i některá ze 30+) neochvějně a dominantně to "své" ve stylu "Přijmi mých x dětí - ale běda, jak budeš chtít (po mně) i další" - pro mně budou děti pořád důležité a chtěné. Spousta žen jaksi zapomnělo na to, co je jejich základním (a nádherným :-) ) posláním. Ano, mám teď už i po padesátce - ale pokud k tomu člověk přistupuje stylem, že ratolest bude určitě šíleně postižená, tak si o to tam "nahoru" sám "žádá" - a zase naopak :-) Kazatelky rády kážou- něco o tom, že asi dělám něco špatně... Ale samy si tím často jen řeší své rány z minulosti - někomu vynadají - a hned se jim prý (asi) uleví :-). Ale pokud člověk po něčem upřímně touží, tak se mu to nakonec doopravdy vyplní :-) Opatrujte se tu :-)

1.7.2020 14:49
h.n.

XXX.XXX.194.74

xyxyxy napsal(a):
Tak to Vám moc gratuluji, pokud Vám to vyšlo - a přeji hodně štěstí :-) Občas se stane zázrak :-) Nic není deprimujícnějšího, nežli pokud namísto odpovědi dojde člověku jen úřední oznámení, že jeho inzerát bude nebo byl právě smazán. A když už se stane ten zázrak, člověk má "komu" odpovědět a jen chvíli (po předchozí zkušenosti se vtipálky nebo i kazatelkami či zadanými - jen "zvědavými prověřovatelkami" vícero druhu) chvíli váhá, tak už se opět nedočká. nanejvýš se ozvou ženy, které jako by neuměly číst - ať si pesimisticky vrčí (třeba i některá ze 30+) neochvějně a dominantně to "své" ve stylu "Přijmi mých x dětí - ale běda, jak budeš chtít (po mně) i další" - pro mně budou děti pořád důležité a chtěné. Spousta žen jaksi zapomnělo na to, co je jejich základním (a nádherným :-) ) posláním. Ano, mám teď už i po padesátce - ale pokud k tomu člověk přistupuje stylem, že ratolest bude určitě šíleně postižená, tak si o to tam "nahoru" sám "žádá" - a zase naopak :-) Kazatelky rády kážou- něco o tom, že asi dělám něco špatně... Ale samy si tím často jen řeší své rány z minulosti - někomu vynadají - a hned se jim prý (asi) uleví :-). Ale pokud člověk po něčem upřímně touží, tak se mu to nakonec doopravdy vyplní :-) Opatrujte se tu :-)

Nechápu, co tím chtěl básník říct

8.10.2020 08:28
lucinka123

XXX.XXX.194.210

Básník tím chtěl asi říct, že pokud mu už nějaká odepíše, tak se mu nechce přizpůsobit

konula

29.7.2021 09:53
konula

XXX.XXX.82.12

Ahoj všem. Já jsem se také jednoho dne rozhodla a seznámila právě přes Faunu. Měli jsme to k sobě přes půl republiky, tak jsem se rozhodla, že to risknu, opustím rodinu, kamarády, dobrou práci a budu žít s někým, kdo má statek a tím pádem nebudu muset řešit vztah ke zvířatům a pracovitost. Pár zvířat jsem si přivezla s sebou. Bohužel, při občasných setkání a ani po hodinách hovorů nemáte šanci poznat člověka opravdově. To zjistíte až po dennodenním soužití. Já to vzdala po 3 a půl letech, kdy mého vybraného začal více zajímat počítač, než vlastní koně ve výběhu a do jakékoli práce bylo potřeba nutit. Samozřejmě docházelo i k jiným nedorozuměním, ale zvířata pro mě byla vždy na prvním místě, takže mě čekal návrat.
Suma sumárum stálo mě to hodně psychických i fyzických sil, dobrou pozici v práci a bohužel kvůli nezodpovědnosti a nespolehlivosti mého ,,partnera´´ i zdraví mého koně, a to já nemohu a nechci překousnout.
Je to jen moje zkušenost, vím, že kdybych to tenkrát nezkusila, také bych si to vyčítala. Mně to nevyšlo, ale to neznamená, že to tak nemůže být u Vás. Tak ať se vám daří lépe.
PS: Hodně chlapů v inzerátu píše, že zvířata jsou na prvním místě, já už bohužel po této zkušenosti nevěřím.

13.9.2021 16:18
Magdalena11

XXX.XXX.62.18

Tahle seznamka byla nejblíž k tomu co jsem hledala ale už bych se víc krát tímhle způsobem neseznamovala, nikde na netu po zkušenostech .Na novém vztahu musí pracovat oba a nestačí že má někdo rád přírodu a zvířata a že se v tom shodnou.Musí tam být souznění duší.Je to i o tom jak má člověk nastavené vědomí, povahu,jak byl vychován a co mu rodiče výchovou odevzdali,hodně z toho podvědomě kopírujeme do života svého i svých dětí. Přišli jsme na svět s tím že budeme svobodní a šťastní užívat všeho co se nám podaří tvořivou prací která by nás měla bavit dosáhnout. Ideál je začít čistým přátelstvím a na tom se dá pak stavět něco dalšího. Všichni hledají vážný vztah ale přeskakují tuhle důležitou postupnost. Nikdo předem nemůže vědět jestli se daný člověk k nám na vážný vztah hodí, všechno se urychluje,všechno hned a rychle a pak to tak dopadne.Člověk se umí přizpůsobit ale jen do určité míry ,když už mu to není příjemné nemá takový vztah smysl a je lepší být raději sám protože takový vztah nemá budoucnost. Já osobně dávám na vnitřní hlas a když se mi něco nelíbí tak poslouchám své podvědomí které se nikdy neplete.Už z čtení mezi řádky umíte zjistit kdo píše ,jakou má energii,povahu,jak je nastaven a atď.

18.9.2021 11:38
nanysek13

XXX.XXX.210.114

Určitě jste zadaná a zdaleka

Přidejte reakci

Přidat smajlík