Kde dělám chybu mluvím pravdu su věrnej nekouřím nepiju docela pohlednej umím vařit a žádná mě nechce bydlím na polosamotě je tady možnost chovat co koliv po rozvodu jsem byl delší dobu sám pak jsem měl nějakou přítelkyni a utelka prý v takové díře bydlet nebude asi každá touží po prachách a né po klidu tak bych chtěl poradit jestli mám přestat mluvit pravdu nebo co nemám moc příležitostí tak hledám přez seznamky a zatím nemám štěstí psal jsem si už hodněkrát ale jak napíšu pravdu že bydlím na polosamotě tak konec.
vendelin28
napsal(a):
Kde dělám chybu mluvím pravdu su věrnej nekouřím nepiju docela pohlednej umím vařit a žádná mě nechce bydlím na polosamotě je tady možnost chovat co koliv po rozvodu jsem byl delší dobu sám pak jsem měl nějakou přítelkyni a utelka prý v takové díře bydlet nebude asi každá touží po prachách a né po klidu tak bych chtěl poradit jestli mám přestat mluvit pravdu nebo co nemám moc příležitostí tak hledám přez seznamky a zatím nemám štěstí psal jsem si už hodněkrát ale jak napíšu pravdu že bydlím na polosamotě tak konec.
Taky nevím, kde dělám chybu, mluvím pravdu, jsem věrná, nekouřím, nepiju...a stejně ode mě utekl a za kým? Za takovou, co lže a věrná zrovna není, jenže je s ní holt větší sranda...vařit teda moc neumím...vzhled - no, nejsem misska ale snad ani úplná šereda, na polosamotě taky bydlím, díra mi vyhovuje, ale je v ní smutno samotnýmu opuštěnýmu ptáčeti a prachy - nehledám boháče jen zodpovědného chlapa, co si umí udržet práci a nenechá se živit.
vendelin28
napsal(a):
Vendelíne, Vendelíne
Chybu neděláš rozhodně žádnou, ale naopak ti, kteří se od tebe odvrátili.
Pokud jedna nevydařená láska nechtěla bydlet v díře, jak uvádíš, tak není hodna toho s tebou žít. druhá by chtěla peníze, ale prdelku pro peníze moc nezvedala co ...
Neházej hned flintu do žita Uvidíš, že ta pravá se najde a budeš čubrnět jak se jí bude líbit u tebe.
Bloa bla bla, jsou to sladký slova co ? Vím, ale musim ti vnést aspoň trochu toho sluníčka do života. Je pravda totiž to, že at člověk dělá co děla, vše je špatně, když mluví pravdu, keď lže...prostě nic není správně. Hledej si slečnu, paní se kterou ti bude krásně už jenom, že vedle ní pojedeš v autobuse :)
Nebudu ti tady dávat rady jak na ženský, každá je jiná.
Ale nevzdávej to a nechej tomu volný průběh ;-)
Jéééé to je krásný ani jsem nečekal že někdo něco napíše děkuji sluníčko mám rád nejen v sobě jednou mě dokonce jedna sluníčko říkala umím se smát a dělat si zesebe srandu ale už to asi není pravda před třema rokama mě jedna řekla že mám konečně dospět že se chovám jak děcko nevím co tím myslela tak to zkouším a nechávám tomu volnej průběh tak tak,nechci moc nejsem ani hádavej chci jen nějakou jak se říká tu pravou mít rád a neprobouzet se sám a mít ten den pro koho žít tak jestli mě bude nějaká chtít jsem tady.
My nejdražší!
Zdravím vás, jmenuji se generál Robert kužel, jsem americký armádní generál, já doufám, že to pošta si tě najde dobře a zdravě a já doufám, že můžeme navázat vztah, protože se scházíme tady poprvé, jsem prošelprofil, který mluví dobře, že jste na těchto stránkách, a byl jsem ohromen, když jsem viděl váš profil, a rozhodl se s vámi komunikovat. Je mým přáním, aby věděli, mám rád upřímnost, důvěru, lásku, péči, pravdu, & respekt, mám všechny tyto vlastnosti ve mně, laskavě odpovědět na mě přes můj soukromý e-mailové schránky (generoberttcone@outlook.com), takže jsme se sami sebe lépe poznat. Doufám, že číst od vás, pokud máte zájem také. Díky a doufal, že slyším od vás nejdřív.
emillie

XXX.XXX.40.131
(emilliea@hotmil.com)
Hello Dear, My Name is Emillie, i saw your profile today and became interested in you, i will also like to know you the more, and i want you to send email me with this (emilliea@hotmil.com).
vendelin28
napsal(a):
Ahoj myslím že neděláš nic špatně.jen je špatná doba no ? Pokud by jsi si chtěl popovídat klidně písni.
vendelin28
napsal(a):
Co já bych dala za polosamotu a možnost chovat cokoliv...můj sen je mít koně a ten je zatím nesplněný.
lindamambo2

XXX.XXX.21.239
Labas brangusis. Mano vardas yra praleidote Linda mambo.i tik pamačiau savo profilį šiandien ir susidomėjo prašome padaryti man paslaugą susisiekite su manimi į mano privatų langelį gauti daugiau informacijos ir nuotraukų (lindamambo2@hotmail.com) Ačiū ir God bless.