Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.4.2007 15:07

androvamilada napsal(a):

Omylem jsem založila nové fórum, ale nevadí:-) Nám se povedlo 5 vietňamáčků, 3 prasničky (jedna barevná) a dva kančí kluci. Hrdý otec je ten barevný výše, roční bude na podzim. Všichni se mu smáli, že na nevěstu ještě pěkně dlouho nedosáhne, a ejhle, vykulili se malí Profík:-)) Prasátka máme celoročně venku, jsou vymazlená, ochočená, zvyklá na elektrický ohradník. Neryjí, obcházejí i zahrádku:-) Jsou příjemná raritka před chalupou, chodící odpaďák a když mě povyrostlejší selátka naštvou (minule ukousla tulipán:-), naplníme mražák nebo uděláme grilování na upevnění sousedských vztahů:-) Jinak - miminka jsou na prodej!

16.4.2007 15:08

androvamilada napsal(a):
Omylem jsem založila nové fórum, ale nevadí:-) Nám se povedlo 5 vietňamáčků, 3 prasničky (jedna barevná) a dva kančí kluci. Hrdý otec je ten barevný výše, roční bude na podzim. Všichni se mu smáli, že na nevěstu ještě pěkně dlouho nedosáhne, a ejhle, vykulili se malí Profík:-)) Prasátka máme celoročně venku, jsou vymazlená, ochočená, zvyklá na elektrický ohradník. Neryjí, obcházejí i zahrádku:-) Jsou příjemná raritka před chalupou, chodící odpaďák a když mě povyrostlejší selátka naštvou (minule ukousla tulipán:-), naplníme mražák nebo uděláme grilování na upevnění sousedských vztahů:-) Jinak - miminka jsou na prodej!

Copak je to za zvířátko?

16.4.2007 15:10

androvamilada napsal(a):
Copak je to za zvířátko?

Rodinka...

16.4.2007 15:12

androvamilada napsal(a):
Rodinka...

Poslední - Kaňourek fotomodel:-)

24.4.2007 18:04

androvamilada napsal(a):
Poslední - Kaňourek fotomodel:-)

Taky něco přihodím. Tady jsou jednodenní.

26.4.2007 08:14

charliebob napsal(a):
Taky něco přihodím. Tady jsou jednodenní.

Pruhovaní jsou úžasní!!

27.4.2007 14:15

androvamilada napsal(a):
Pruhovaní jsou úžasní!!

díky a tady jim je asi měsíc

29.4.2007 20:50

charliebob napsal(a):

Dobrý den,
koukám že se těm zvířatkum tam na Vašem dvorečku žije krasně
Nevznikají konflikty mezi prasatky a pštrosem???
Taky mám v úmyslu dát více druhu do ohrady, ale bál jsem se že by si něco udělali...
Nemáte náhodou ještě nějaká fota?
Děkuji za jakoukoliv odpověd.
Chovu zdar
Tomas S.

29.4.2007 21:55

agos777 napsal(a):
Dobrý den,
koukám že se těm zvířatkum tam na Vašem dvorečku žije krasně
Nevznikají konflikty mezi prasatky a pštrosem???
Taky mám v úmyslu dát více druhu do ohrady, ale bál jsem se že by si něco udělali...
Nemáte náhodou ještě nějaká fota?
Děkuji za jakoukoliv odpověd.
Chovu zdar
Tomas S.

Také přeji dobrý den, spíše dobrý večer. Naše zvířátka takto žijí pospolu naprosto v pohodě. Dříve jsme je měli dohromady i s koňma, ale ty dostaly svou velikou pastvinu, takže teď jsou odděleni. Měli jsme ještě i jednoho či dva berany na výkrm a i s těmi bylo vše OK. Všem těm zvířatům trvalo nejdéle půl dne, než si mezi sebou vyjasnily vztahy a co si kdo a na koho může dovolit. Nikdy nedošlo k vážným bojům či krveprolití. Jedinné co dělá pštros, že občas zlobí tu naší prasečí maminu, ale ona si z toho zas tak moc nedělá a on dá za chvilku pokoj. Naopak se nám stalo, že když po porodu šla sviňka prvně na pastvu a malé nechala ještě doma, tak kozy okamžitě přijaly úlohu tetiček a malá prasátka hlídaly. Na svou pastvinu chodí vždy společně. Na noc, opět všichni pospolu.

29.4.2007 22:00

charliebob napsal(a):
Také přeji dobrý den, spíše dobrý večer. Naše zvířátka takto žijí pospolu naprosto v pohodě. Dříve jsme je měli dohromady i s koňma, ale ty dostaly svou velikou pastvinu, takže teď jsou odděleni. Měli jsme ještě i jednoho či dva berany na výkrm a i s těmi bylo vše OK. Všem těm zvířatům trvalo nejdéle půl dne, než si mezi sebou vyjasnily vztahy a co si kdo a na koho může dovolit. Nikdy nedošlo k vážným bojům či krveprolití. Jedinné co dělá pštros, že občas zlobí tu naší prasečí maminu, ale ona si z toho zas tak moc nedělá a on dá za chvilku pokoj. Naopak se nám stalo, že když po porodu šla sviňka prvně na pastvu a malé nechala ještě doma, tak kozy okamžitě přijaly úlohu tetiček a malá prasátka hlídaly. Na svou pastvinu chodí vždy společně. Na noc, opět všichni pospolu.

Volně se s nimi prochází i naši lilipuťáci, Jasoň , Drsoň a Blaženka, na foto Drsoň

29.4.2007 22:05

charliebob napsal(a):
Volně se s nimi prochází i naši lilipuťáci, Jasoň , Drsoň a Blaženka, na foto Drsoň

Bohužel moc fotek nemám, spíše fotíme koníky. Ale polepším se, něco nafotím a pak přidám.

9.5.2007 05:30

charliebob napsal(a):
Bohužel moc fotek nemám, spíše fotíme koníky. Ale polepším se, něco nafotím a pak přidám.

Ještě přidávám několik těch slíbených.

9.5.2007 05:32

charliebob napsal(a):
Ještě přidávám několik těch slíbených.

9.5.2007 05:34

charliebob napsal(a):

Ještě jednou miminka, ať se to hodí do tématu.

18.5.2007 12:08

charliebob napsal(a):
Ještě jednou miminka, ať se to hodí do tématu.

Miminka nám povyrostli. A co vám?

17.7.2007 07:02

androvamilada napsal(a):

A už jsme zase větší A nikdo jiný fotečky opravdu nemáte?

17.7.2007 07:03

charliebob napsal(a):
A už jsme zase větší A nikdo jiný fotečky opravdu nemáte?

27.7.2007 11:16

bospor napsal(a):
a ještě

Teda ty jsou krásní. A když hodíte do ohrady papání ,tak se podělí nebo na někoho nezbyde? Naši čuníci by se tedy opravdu nenechali odstrčit ,pak kozy jsou dost neúprosné a na slepice a ostatní by nic nezbylo. Renata

3.8.2007 13:52

renata napsal(a):
Teda ty jsou krásní. A když hodíte do ohrady papání ,tak se podělí nebo na někoho nezbyde? Naši čuníci by se tedy opravdu nenechali odstrčit ,pak kozy jsou dost neúprosné a na slepice a ostatní by nic nezbylo. Renata

To co dostanou do ohrady, dostanou na vícero kopiček, např. tvrdý chléb, aby každý ochutnal. Hlavně jsou na pastvě a té mají dostatek. Boža

5.8.2007 19:59

charliebob napsal(a):
To co dostanou do ohrady, dostanou na vícero kopiček, např. tvrdý chléb, aby každý ochutnal. Hlavně jsou na pastvě a té mají dostatek. Boža

My taky máme mimča

7.8.2007 09:24

androvamilada napsal(a):

Ty vaše bílé válečky jsou taky krásňoučký

28.8.2007 08:31

charliebob napsal(a):
Ty vaše bílé válečky jsou taky krásňoučký

Nedávno u nás byla profesionální fotografka fotit koně. Nakonec na hodně obrázcích bylo tohle:-) Nedá mi o Vám sem nedát aspoň pár obrázků...
Foto Tereza Huclová

28.8.2007 08:32

androvamilada napsal(a):
Nedávno u nás byla profesionální fotografka fotit koně. Nakonec na hodně obrázcích bylo tohle:-) Nedá mi o Vám sem nedát aspoň pár obrázků...
Foto Tereza Huclová

28.8.2007 08:37

androvamilada napsal(a):
souboj s taťkou

mazlení tety

28.8.2007 08:45

androvamilada napsal(a):
mazlení tety

Pokud někdo chcete mazlíka na zahradu, moc doporučuji. Jsou to neuvěřitelná zvířátka, chodí nám okolo chalupy volně a televize, ani jiná podobnost nemá šanci...

Uděláte si kafčo a pak už to jede. Každému na koukání podle libosti.

Jednou je to romantika, když kanec přemlouvá nevěsty, hádají se, on se dvoří a kvíká jak morče, pak zase komedie, když 14denní kilová kaňouří potvůrka objevila svůj mužský potenciál a jala se znásilnit 70kg tetu. Kaňourek odletí, jak ho nenaladěná dáma doslova odhodí rypákem, oklepe se, zanadává (to jsou neuvěřitelné zvuky:-) a vrhne se na další pokud.
Jindy vypukne honička, kdy jeden uzme jablko, co právě spodla pod jabloní a dalších pět ho honí, aby se podělil...ocásky trčí vztekle vzhůru a ze sadu je dostihová dráha:-)

29.8.2007 19:59

androvamilada napsal(a):

Dobrý den,
měla bych dotaz.. kolik váží vietnamské prase-selátko při odstavu?
Dohadujeme se nad jedněma prasátkama tady v obci jestli jsou to dospělci göttingenského nebo selátka od vietnamského.. je nějaký způsob jak to zjistit na první pohled ( aniž bych musela zkoumat zuby a podobně:) ) Díky Hanka

31.8.2007 10:04

androvamilada napsal(a):
Pokud někdo chcete mazlíka na zahradu, moc doporučuji. Jsou to neuvěřitelná zvířátka, chodí nám okolo chalupy volně a televize, ani jiná podobnost nemá šanci...

Uděláte si kafčo a pak už to jede. Každému na koukání podle libosti.

Jednou je to romantika, když kanec přemlouvá nevěsty, hádají se, on se dvoří a kvíká jak morče, pak zase komedie, když 14denní kilová kaňouří potvůrka objevila svůj mužský potenciál a jala se znásilnit 70kg tetu. Kaňourek odletí, jak ho nenaladěná dáma doslova odhodí rypákem, oklepe se, zanadává (to jsou neuvěřitelné zvuky:-) a vrhne se na další pokud.
Jindy vypukne honička, kdy jeden uzme jablko, co právě spodla pod jabloní a dalších pět ho honí, aby se podělil...ocásky trčí vztekle vzhůru a ze sadu je dostihová dráha:-)

Krásné fotečky, je vidět, že jde o fotky profíka

16.9.2007 14:25

navel napsal(a):
Dobrý den,
měla bych dotaz.. kolik váží vietnamské prase-selátko při odstavu?
Dohadujeme se nad jedněma prasátkama tady v obci jestli jsou to dospělci göttingenského nebo selátka od vietnamského.. je nějaký způsob jak to zjistit na první pohled ( aniž bych musela zkoumat zuby a podobně:) ) Díky Hanka

15.9. se nám narodila další selátka! 2 prasničky a 2 kanečci. Od naší "Barči", kterou jsme odchovali na flašce, takže je z ní "zakrslé" miniprasátko, ale úžasná mamina. 3 jsou černobílá a jeden celočerný kluk. Jsou na prodej! 777161943

17.9.2007 21:23

androvamilada napsal(a):
15.9. se nám narodila další selátka! 2 prasničky a 2 kanečci. Od naší "Barči", kterou jsme odchovali na flašce, takže je z ní "zakrslé" miniprasátko, ale úžasná mamina. 3 jsou černobílá a jeden celočerný kluk. Jsou na prodej! 777161943

naše nové přírustky.

5.6.2008 16:42

androvamilada napsal(a):

zdravím a tiše obdivuji barevná prasátka. Já mám slečnu Prdelku černou, pravda pan Punčoška má bílé punčošky a lysinku na čele, ale v prvním vrhu bylo 10 miminek - 6 kluků a 4 holčičky a všichni černí, jen sem tam bílé kopýtko či kousek na konci ocásku. Jedna droboučká holčinka má po tátovi na čele tečku. Jaká je cena vašich selátek ? ráda bych barevnou slečnu, ale nespěchám, v klidu si počkám na další vrh, chci ji do chovu, takže nehoří. My teď máme pár týdnů před dalšími mininky, uvidím kolik a jakých se vylíhne tentokrát. Kastrujete kanečky hned ? jakou váhu mají vaše selátka zhruba v e 3 měsících a pak pokud je máte doma třeba v 5 měsících ? Jsem selka z leknutí a spoustu věcí se učím za pochodu, naše mamina je prý čistá vietnamka, ale taťka je kdovíco s kdovíčím a vypadá trochu jako by byl šmrncnutej divočinou. Ještě dotaz jak velký - resp. jak malý může být výběh aby vyhovoval malé rodice, zatím nemáme oplocený pozemek a nemohu je nechat bloudit volně krajem. Na druhou stranu chci, aby si uživali sluníčka a nebyli zavření ve stáji, byť box má 3x4 metry. díky za odpovědi

13.7.2008 20:46
tretina

XXX.XXX.12.72

ruzicka napsal(a):
naše nové přírustky.

nevite proc nam nechce zabreznout vetnamka s kancem je furt a nic z ceho to muze byt

17.7.2008 14:13
receptor

XXX.XXX.185.48

charliebob napsal(a):

www.reptaanimals.rajce.net - tu je moja mala Bejbina

Přidejte reakci

Přidat smajlík