Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.5.2007 19:16

Takto by mělo vypadat čínské prase - Zoo Vyškov

8.5.2007 18:20

lubos napsal(a):
Takto by mělo vypadat čínské prase - Zoo Vyškov

Ještě jsem našel nějaké foto ke srovnání rozdílů mezi vietnamcem a číňanem .

8.5.2007 18:22

lubos napsal(a):
Ještě jsem našel nějaké foto ke srovnání rozdílů mezi vietnamcem a číňanem .

další foto

8.5.2007 18:40

lubos napsal(a):
další foto

Já jsem řekla, že jsou ošklivý, že to vypadá jak čerstvě narozenej krtek, ale tomu mému chlapovi se moc líbí. Ty jsou Vaše?
Byli by na prodej?

12.7.2007 16:10

charliebob napsal(a):
Já jsem řekla, že jsou ošklivý, že to vypadá jak čerstvě narozenej krtek, ale tomu mému chlapovi se moc líbí. Ty jsou Vaše?
Byli by na prodej?

Tyjo to je osklivy az hezky :) vypadaj jak nakej pes :D

27.7.2007 11:10

kubeska napsal(a):
Tyjo to je osklivy az hezky :) vypadaj jak nakej pes :D

Ty mají čůmáky jak netopýr. Jsou "ošklivý" až nepoživatelně. Na prasatkách se příroda vyřádila obecně ,ale na té paní co na ni každé ráno koukám do zrcadla taky. Renata
P.S. hezké víkend

13.9.2007 23:37

renata napsal(a):
Ty mají čůmáky jak netopýr. Jsou "ošklivý" až nepoživatelně. Na prasatkách se příroda vyřádila obecně ,ale na té paní co na ni každé ráno koukám do zrcadla taky. Renata
P.S. hezké víkend

Dyt sou roztomily no ve staji kam chodim tak tam maj celkem 9 prasatek 6 tich normalnich ruzovouckych ale jedno ma dlouhej ocasek a 3 vietnamsky ty kdyz byli ve chlive tak sem se jich bala protoze na nas utocily kdyz se jim neco nelibylo ale ted si behej volne kolem staje proste vsude a kdyz chcem tak deme ven a dame jim nejakou tu dobrutku Tady je foto kdyz jeste netahaly bricho po zemi ps: ted sou strasne tlusty

14.4.2012 13:46
oman

XXX.XXX.36.204

Dobrý den,
chováme prasata čínská a prasata přikuklená. Je faktem, že ryjí minimálně nebo vůbec ne, pokud jsou v dostatečně velkém prostoru mají se na čem pást. Maso je vynikající - samozřejmě, pokud se nekrmí jako normální prasata, pak je to samý tuk.
více na: http://www.petarda.estranky.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík