Vietnamečka s ošklivým ouškem

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.3.2008 18:59

ahoj, mám doma od léta vietnamečku a musím říct, že jsem z ní fakt nadšená! Je to domácí mazlík a jak je inteligentní Jen s ouškama má problémy má tam nějaký ekzém nebo co to je... v jednom skoro vůbec, ale v tom druhým.. Nevíte co to může bejt a hlavn čím to vyléčit?
Hana zvířatomil

2.3.2008 19:01

zviratomill napsal(a):
ahoj, mám doma od léta vietnamečku a musím říct, že jsem z ní fakt nadšená! Je to domácí mazlík a jak je inteligentní Jen s ouškama má problémy má tam nějaký ekzém nebo co to je... v jednom skoro vůbec, ale v tom druhým.. Nevíte co to může bejt a hlavn čím to vyléčit?
Hana zvířatomil

tady to je asi vidět líp- to už je to horší ucho

2.3.2008 19:02

zviratomill napsal(a):
tady to je asi vidět líp- to už je to horší ucho

nebo tady

2.3.2008 19:03

zviratomill napsal(a):
nebo tady

a ještě

2.3.2008 19:05

zviratomill napsal(a):
a ještě

no a jinak je to strašnej mazel

2.3.2008 19:08

zviratomill napsal(a):
no a jinak je to strašnej mazel

tohle není picnutá, ale takhle se ona předemě vždycky svalí, když chce drbínkat

2.3.2008 19:09

zviratomill napsal(a):
tohle není picnutá, ale takhle se ona předemě vždycky svalí, když chce drbínkat

a zezadu

2.3.2008 19:11

zviratomill napsal(a):
a zezadu

a ještě nabříšku

2.3.2008 19:13

zviratomill napsal(a):
a ještě nabříšku

a teď zase honem hledat nějakej žvanec

3.3.2008 14:10

zviratomill napsal(a):
a teď zase honem hledat nějakej žvanec

Dobrý den, já bych jí dal do ucha arpalit a potom, až by to oschlo, nakapal bych kapky chronicin na záněty a problémy zvukovodů, k dostání u každého veterináře. V krvi vaší vietnamky je stopro zastoupená krev gott. miniprasete. Soudím tak podle tvaru hlavy, která je až moc krátká. Na tom ale nesejde, hlavně, že dělá radost, dneska v zájmových chovech nebývá čistokrevný vietnamec moc k vidění.

4.3.2008 10:15

mozaik napsal(a):
Dobrý den, já bych jí dal do ucha arpalit a potom, až by to oschlo, nakapal bych kapky chronicin na záněty a problémy zvukovodů, k dostání u každého veterináře. V krvi vaší vietnamky je stopro zastoupená krev gott. miniprasete. Soudím tak podle tvaru hlavy, která je až moc krátká. Na tom ale nesejde, hlavně, že dělá radost, dneska v zájmových chovech nebývá čistokrevný vietnamec moc k vidění.

tak to máte pravdu, jestli je to kříženec je mi celkem jedno, Lucinka není na zabití, jen na mazlení , ale díky za tip, alspoň jsem zase chytřejší Jo a ten chronicin je taky supr nápad, ten myslím měli předepsaný párkrát mý psi-nevím, že mě to nenapadlo dík!
Hana zvířatomil

10.3.2008 09:52

zviratomill napsal(a):
tak to máte pravdu, jestli je to kříženec je mi celkem jedno, Lucinka není na zabití, jen na mazlení , ale díky za tip, alspoň jsem zase chytřejší Jo a ten chronicin je taky supr nápad, ten myslím měli předepsaný párkrát mý psi-nevím, že mě to nenapadlo dík!
Hana zvířatomil

Hani, ta tvoje slečna je tedy obrovská Pořádný typ "krev a mlíko":-) Hodně teď přemýšlím, jak tedy vypadá čisté vietnamské prase... Přikládám rodiče Hančiné slečny.
První tatínek:

10.3.2008 09:53

androvamilada napsal(a):
Hani, ta tvoje slečna je tedy obrovská Pořádný typ "krev a mlíko":-) Hodně teď přemýšlím, jak tedy vypadá čisté vietnamské prase... Přikládám rodiče Hančiné slečny.
První tatínek:

A teď mamina. Spíš bych si myslela, je že nakřížená s bílým. Protože zrovna Žofinka, již zmiňovaná máti, je největší vietnamské prasátko, co jsem kdy viděla

10.3.2008 10:15

androvamilada napsal(a):
A teď mamina. Spíš bych si myslela, je že nakřížená s bílým. Protože zrovna Žofinka, již zmiňovaná máti, je největší vietnamské prasátko, co jsem kdy viděla

Ježíííš Miládko, ty fotky jsou úžasný!! s těmi jsi mi, ale udělala radost!! Nemáš ještě nějaký? že by si mi je poslala třeba na mail? Je to krásný vidět Lůcu zase malinkatou! No vidíš to a ty jsi jí zase viděla velikou-i bez tý tvý slibovaný návštěvy Hele ale přijeď se už konečně kouknout naživo
Hana zvířatomil

Přidejte reakci

Přidat smajlík