ahoj, mám doma od léta vietnamečku a musím říct, že jsem z ní fakt nadšená! Je to domácí mazlík a jak je inteligentní
Jen s ouškama má problémy
má tam nějaký ekzém nebo co to je... v jednom skoro vůbec, ale v tom druhým..
Nevíte co to může bejt a hlavn čím to vyléčit?
Hana zvířatomil
zviratomill
napsal(a):
ahoj, mám doma od léta vietnamečku a musím říct, že jsem z ní fakt nadšená! Je to domácí mazlík a jak je inteligentní
Jen s ouškama má problémy
má tam nějaký ekzém nebo co to je... v jednom skoro vůbec, ale v tom druhým..
Nevíte co to může bejt a hlavn čím to vyléčit?
Hana zvířatomil
tady to je asi vidět líp- to už je to horší ucho
zviratomill
napsal(a):
tady to je asi vidět líp- to už je to horší ucho
nebo tady
zviratomill
napsal(a):
no a jinak je to strašnej mazel
tohle není picnutá, ale takhle se ona předemě vždycky svalí, když chce drbínkat
zviratomill
napsal(a):
tohle není picnutá, ale takhle se ona předemě vždycky svalí, když chce drbínkat
a zezadu
zviratomill
napsal(a):
a ještě nabříšku
a teď zase honem hledat nějakej žvanec
zviratomill
napsal(a):
a teď zase honem hledat nějakej žvanec
Dobrý den, já bych jí dal do ucha arpalit a potom, až by to oschlo, nakapal bych kapky chronicin na záněty a problémy zvukovodů, k dostání u každého veterináře. V krvi vaší vietnamky je stopro zastoupená krev gott. miniprasete. Soudím tak podle tvaru hlavy, která je až moc krátká. Na tom ale nesejde, hlavně, že dělá radost, dneska v zájmových chovech nebývá čistokrevný vietnamec moc k vidění.
mozaik
napsal(a):
Dobrý den, já bych jí dal do ucha arpalit a potom, až by to oschlo, nakapal bych kapky chronicin na záněty a problémy zvukovodů, k dostání u každého veterináře. V krvi vaší vietnamky je stopro zastoupená krev gott. miniprasete. Soudím tak podle tvaru hlavy, která je až moc krátká. Na tom ale nesejde, hlavně, že dělá radost, dneska v zájmových chovech nebývá čistokrevný vietnamec moc k vidění.
tak to máte pravdu, jestli je to kříženec je mi celkem jedno, Lucinka není na zabití, jen na mazlení , ale díky za tip, alspoň jsem zase chytřejší
Jo a ten chronicin je taky supr nápad, ten myslím měli předepsaný párkrát mý psi-nevím, že mě to nenapadlo
dík!
Hana zvířatomil
zviratomill
napsal(a):
tak to máte pravdu, jestli je to kříženec je mi celkem jedno, Lucinka není na zabití, jen na mazlení , ale díky za tip, alspoň jsem zase chytřejší
Jo a ten chronicin je taky supr nápad, ten myslím měli předepsaný párkrát mý psi-nevím, že mě to nenapadlo
dík!
Hana zvířatomil
Hani, ta tvoje slečna je tedy obrovská Pořádný typ "krev a mlíko":-) Hodně teď přemýšlím, jak tedy vypadá čisté vietnamské prase... Přikládám rodiče Hančiné slečny.
První tatínek:
androvamilada
napsal(a):
Hani, ta tvoje slečna je tedy obrovská Pořádný typ "krev a mlíko":-) Hodně teď přemýšlím, jak tedy vypadá čisté vietnamské prase... Přikládám rodiče Hančiné slečny.
První tatínek:
A teď mamina. Spíš bych si myslela, je že nakřížená s bílým. Protože zrovna Žofinka, již zmiňovaná máti, je největší vietnamské prasátko, co jsem kdy viděla
androvamilada
napsal(a):
A teď mamina. Spíš bych si myslela, je že nakřížená s bílým. Protože zrovna Žofinka, již zmiňovaná máti, je největší vietnamské prasátko, co jsem kdy viděla
Ježíííš Miládko, ty fotky jsou úžasný!! s těmi jsi mi, ale udělala radost!!
Nemáš ještě nějaký? že by si mi je poslala třeba na mail? Je to krásný vidět Lůcu zase malinkatou!
No vidíš to a ty jsi jí zase viděla velikou-i bez tý tvý slibovaný návštěvy
Hele ale přijeď se už konečně kouknout naživo
Hana zvířatomil