Čím odčervit na motolice

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.4.2008 12:37

Potřebuji poradit čím odčervit skot na motolice. Jediné co znám je Ivomec super, který má již měsíc výpadek ve výrobě a nejde sehnat. Doktorku též nic jiného pro skot zabírajícího na motolice nenapadá.

17.4.2008 13:33

pjetr napsal(a):
Potřebuji poradit čím odčervit skot na motolice. Jediné co znám je Ivomec super, který má již měsíc výpadek ve výrobě a nejde sehnat. Doktorku též nic jiného pro skot zabírajícího na motolice nenapadá.

Přeptejte se paní dr. na přípravek Vermitan. Podle diskuze na SCHOK ho nějaký chovatel používá na odčervení koz od motolic. Já sama s tímto přípravkem zkušenost nemám .

17.4.2008 20:38

jirinajanickova napsal(a):
Přeptejte se paní dr. na přípravek Vermitan. Podle diskuze na SCHOK ho nějaký chovatel používá na odčervení koz od motolic. Já sama s tímto přípravkem zkušenost nemám .

Podle toho co jsem našel na internetu je vermitan pouze v granulované formě, což u masných krav chovaných volně na pastvině bez návyku na šrot nebude to pravé, nedovedu si představit jak bych jim ho aplikoval. Podmínkou je injekční aplikace. Orálně podávaný vím, ž e je ještě aldifal, ale též si nedovedu představit jeho aplikaci u 80 ks masného skotu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík