Dovednosti vašich prasátek

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.1.2010 18:38
sccary

XXX.XXX.74.216

ahoj chtěla jsem se zeptat jaké kousky umí vaše prasátka .....náš dundík v létě hrává s brachou fotbal,od psů se naučil štěkat a jak se nudí tak si zakvičí pod oknem ať si ho někdo všimne

13.1.2010 11:18
jirinajanickova

XXX.XXX.99.226

sccary napsal(a):
ahoj chtěla jsem se zeptat jaké kousky umí vaše prasátka .....náš dundík v létě hrává s brachou fotbal,od psů se naučil štěkat a jak se nudí tak si zakvičí pod oknem ať si ho někdo všimne

Asi to nebude to pravé ořechové, co chcete slyšet, ale my jsme měli svého času chovnou bílou prasnici Štětinku a ta si uměla otevírat dvířka kotce. Kotec byl bytelný, zděný, nějakých 140 či 150 čísel vysoký ( poctivá německá práce ) a ty dvířka jsme mohli zadělávat, jak jsme chtěli, vždy je nějak otevřela. Pomohlo jen pořádné zašprajcování o protější zeď. Jednou jsem takhle přišla po ranním poklidu do kuchyně, dívám se z okna - byla taková krásná bílá zima jako máte na fotce - a najednou mě přešel zrak - pod kopečkem po silnici ( ! ) si to důstojně kráčí naše Štětinka ... Jak překonala ten šprajc, to nebyl čas ani zjišťovat, ani o tom přemýšlet. Vylítla jsem jak střela, naštěstí jsem měla možnost jí druhou cestičkou nadběhnout a obrátit ji. Ani ji moc nepřekvapilo, že mě vidí, stejně důstojně se otočila a přesně tou stopou, co přišla ( bylo to v čerstvém, ještě neprotaženém sněhu dobře vidět ) se vracela domů.
Kdo někdy dostával utečené bílé prase zpátky do chlívka, potvrdí mi, že tahle moje příhoda je něco mimořádného

13.1.2010 19:26
lavacca

XXX.XXX.1.3

jirinajanickova napsal(a):
Asi to nebude to pravé ořechové, co chcete slyšet, ale my jsme měli svého času chovnou bílou prasnici Štětinku a ta si uměla otevírat dvířka kotce. Kotec byl bytelný, zděný, nějakých 140 či 150 čísel vysoký ( poctivá německá práce ) a ty dvířka jsme mohli zadělávat, jak jsme chtěli, vždy je nějak otevřela. Pomohlo jen pořádné zašprajcování o protější zeď. Jednou jsem takhle přišla po ranním poklidu do kuchyně, dívám se z okna - byla taková krásná bílá zima jako máte na fotce - a najednou mě přešel zrak - pod kopečkem po silnici ( ! ) si to důstojně kráčí naše Štětinka ... Jak překonala ten šprajc, to nebyl čas ani zjišťovat, ani o tom přemýšlet. Vylítla jsem jak střela, naštěstí jsem měla možnost jí druhou cestičkou nadběhnout a obrátit ji. Ani ji moc nepřekvapilo, že mě vidí, stejně důstojně se otočila a přesně tou stopou, co přišla ( bylo to v čerstvém, ještě neprotaženém sněhu dobře vidět ) se vracela domů.
Kdo někdy dostával utečené bílé prase zpátky do chlívka, potvrdí mi, že tahle moje příhoda je něco mimořádného

taky dobrý.

Paní, co jsem si s ní psala, má sviňku - miniprasátko, která na povel sedne a za mlsku i dá ,,pac´´.

Jinak náš Adámek - miniprasátko, bude mu 2,5měsíce, už se naučil si otvírat ,,dveře´´. Máme ho díky velké zimě doma v nepoužívané koupelničce a má otevřené dveře do pokoje, aby mu tam šlo světlo a teplo. A zahrazené to má velkou krabicí + zapřené o židli. Brácha mu šel vymýt misku a nezandal úplně tu židli. No, Adámka jsme pak lákali zpod stolu zpátky pěknou chvíli. naštěstí se ale nechá na jídlo celkem dobře překecat.

3.5.2010 19:30
magdalenkaaa

XXX.XXX.159.81

To náš 10ti měsíční kaneček Filípek za dobrotu udělá všecko :-)) umí se otočit, dát kopýtko a sednout si, na zavolání přiběhne. A to jsme ho ještě nic dalšího neučili. Naopak když večeříme, tak si sedá, otáčí se a dává kopýtko sám od sebe :-))
Za něco dobrého prasátka udělají opravdu všechno, učí se velice rychle a za chvilku dokáží opravdové psí kusy :-)

http://www.zookoutek.estranky.cz/fotoalbum/gottingenske-miniprasatko-filipek/gottingenske-miniprasatko-filipek

Přidejte reakci

Přidat smajlík