Fotky vašich miláčků

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.11.2005 19:48

to je ale čuninec...

anděla

14.11.2005 15:43
anděla

daty napsal(a):
to je ale čuninec...

z webu

anděla

15.11.2005 19:48
anděla

daty napsal(a):
to je ale čuninec...

...

10.7.2006 23:07

knavova napsal(a):
Náš Frodo.

A o měsíc později Frodo.

22.7.2006 14:12

knavova napsal(a):
A o měsíc později Frodo.

vy žijete s prasátkem v jednom domě?to je tak dobře ochočený?

Já jednou hlídala prasátko.Bylo vzané přímo z odchovny , takže ještě prcek.Byl to dárek pro jednoho tátova kámoše , který o prasatech stále básníByl celkem klidný , ale strašně zapáchal.Dala jsem mu na krk psí obojek o on ho ignorovalPak jsem si ho vzala na vodítko a bylo to jako se psemPěkná podívaná pro sousedyAle měli jste slyšet ten strašný řev , když se ho snažili chytit do pytle!To bylo něco strašného!

knavová

25.7.2006 17:24
knavová

alisa napsal(a):
vy žijete s prasátkem v jednom domě?to je tak dobře ochočený?

Já jednou hlídala prasátko.Bylo vzané přímo z odchovny , takže ještě prcek.Byl to dárek pro jednoho tátova kámoše , který o prasatech stále básníByl celkem klidný , ale strašně zapáchal.Dala jsem mu na krk psí obojek o on ho ignorovalPak jsem si ho vzala na vodítko a bylo to jako se psemPěkná podívaná pro sousedyAle měli jste slyšet ten strašný řev , když se ho snažili chytit do pytle!To bylo něco strašného!

Nežijeme s prasátkem v jednom domě. V lednu nám svině roztahala vrh selat a nám se podařilo jedno zachránit. Měli jsme ho v bedně v obýváku a krmili lahvičkou. Později Frodánek vyžadoval koukání na televizi na gauči a pomazlení s buldočkem Růženou. Byl velice čistotný a určitou dobu to nebyl problém. Dneska už má nějakých 90 kilo, bydlí s ostatními prasátky v prasečáku (budeme ho mít jako chovného kance), ale s dětmi chodí na procházky a za piškot by panáčkoval. Pavlína

6.8.2006 23:52

knavová napsal(a):
Nežijeme s prasátkem v jednom domě. V lednu nám svině roztahala vrh selat a nám se podařilo jedno zachránit. Měli jsme ho v bedně v obýváku a krmili lahvičkou. Později Frodánek vyžadoval koukání na televizi na gauči a pomazlení s buldočkem Růženou. Byl velice čistotný a určitou dobu to nebyl problém. Dneska už má nějakých 90 kilo, bydlí s ostatními prasátky v prasečáku (budeme ho mít jako chovného kance), ale s dětmi chodí na procházky a za piškot by panáčkoval. Pavlína

AhaTak to jo
Tady fotečka z netu...

1.9.2006 14:23

daty napsal(a):
to je ale čuninec...

tady je něco z praxe...

5.9.2006 16:15

koro napsal(a):
tady je něco z praxe...

Tak to je moje prasnička...

17.11.2006 11:04

lunik napsal(a):
Tak to je moje prasnička...

Tak tady byli jeste malinky a růžovy a ted sou velky a špinaví Ale jinak sou to mazlíci

qarrotter

12.12.2006 15:17
qarrotter

daty napsal(a):
to je ale čuninec...

Na jitrnice MŇAM

16.12.2006 11:07

qarrotter napsal(a):
Na jitrnice MŇAM

Mini prasátka... Boženka a Olda

25.12.2006 18:07

knavova napsal(a):
Náš Frodo.

ahoj. zajímalo by mě že kde máš Frodo???

25.1.2007 18:46

slecnanikdo napsal(a):
Mini prasátka... Boženka a Olda

MINI ?? SIS SPLETLA SLOVO NECHTELA SI NAHODOU NAPSAT MEGA ??

26.1.2007 19:28

kubeska napsal(a):
MINI ?? SIS SPLETLA SLOVO NECHTELA SI NAHODOU NAPSAT MEGA ??

Jsou to opravdu mini prasátka, věř nebo ne. Možná malinko vyžraná, ale pravá götlingenská. Do jednoho roku jsou malá, ale potom hodně zmohutní.
Podívej se na www.bellydraggersranch.com/

Naše miminko Růženka

13.2.2007 21:21

slecnanikdo napsal(a):
Jsou to opravdu mini prasátka, věř nebo ne. Možná malinko vyžraná, ale pravá götlingenská. Do jednoho roku jsou malá, ale potom hodně zmohutní.
Podívej se na www.bellydraggersranch.com/

Naše miminko Růženka

jůůůů to je kváásnýý to máte místo hafana ne ?! já chci taky mini prasátko no my se ted budem stehovat na barák tak treba naky budem mit ale spis jenom na maso

19.1.2008 17:26

kubeska napsal(a):
jůůůů to je kváásnýý to máte místo hafana ne ?! já chci taky mini prasátko no my se ted budem stehovat na barák tak treba naky budem mit ale spis jenom na maso

Tohle je náš "MILOUŠ"

9.8.2008 13:35
receptor

XXX.XXX.233.152

daty napsal(a):
to je ale čuninec...

www.reptaanimals.rajce.net

9.9.2008 18:50
barbusatka

XXX.XXX.253.29

receptor napsal(a):
www.reptaanimals.rajce.net

ahoj, pred tydnem jsme si privezli mimiko göttingena- Rozinku kouknete na www.minifarmavkoute.websnadno.cz

10.9.2008 18:26
sccary

XXX.XXX.1.35

barbusatka napsal(a):
ahoj, pred tydnem jsme si privezli mimiko göttingena- Rozinku kouknete na www.minifarmavkoute.websnadno.cz

Náš Dunďa bude mu 10 týdnů a přivezli jsme si ho z Albrechtic u Havířova ...
Je to náš mazlík

10.9.2008 18:28
sccary

XXX.XXX.1.35

sccary napsal(a):
Náš Dunďa bude mu 10 týdnů a přivezli jsme si ho z Albrechtic u Havířova ...
Je to náš mazlík

11.9.2008 09:48
barbusatka

XXX.XXX.253.29

sccary napsal(a):

jé, já vám závidím jak se nechá drbat, naše Rozinka se hrozně bojí, nebyla na drbkání asi zvyklá, po týdnu co je u nás považuji za úspěch když se nechá při baště na chvilku podrbat za ušima

25.9.2008 18:53
sccary

XXX.XXX.1.35

barbusatka napsal(a):
jé, já vám závidím jak se nechá drbat, naše Rozinka se hrozně bojí, nebyla na drbkání asi zvyklá, po týdnu co je u nás považuji za úspěch když se nechá při baště na chvilku podrbat za ušima

no dundík se nechal takhle drbkat hned na 3 den a to na to taky nebyl zvyklý no a do týdne za námi běhal kolem statku uplně na volno a na zavolání přišel. Je jak pejsek ...je roztomilý a roste jako z vody Rozinka je miniprasatko?

25.9.2008 19:40
barbusatka

XXX.XXX.253.29

sccary napsal(a):
no dundík se nechal takhle drbkat hned na 3 den a to na to taky nebyl zvyklý no a do týdne za námi běhal kolem statku uplně na volno a na zavolání přišel. Je jak pejsek ...je roztomilý a roste jako z vody Rozinka je miniprasatko?

Rozinka je miniprasátko, ale pekny plasan, zatim to zkousime podobrem, hladím si jí pri baste, ale jinak se pohladit nenecha. vcera uz jsem to nevydrzela a odchytla jsem ji zakerne pri jídle, kvicela tak ze az splasila kone, tak doufam ze to nebude krok zpatky

1.10.2008 17:42
sccary

XXX.XXX.1.35

barbusatka napsal(a):
Rozinka je miniprasátko, ale pekny plasan, zatim to zkousime podobrem, hladím si jí pri baste, ale jinak se pohladit nenecha. vcera uz jsem to nevydrzela a odchytla jsem ji zakerne pri jídle, kvicela tak ze az splasila kone, tak doufam ze to nebude krok zpatky

krok zpatky to byl i u nas ale jen na chvili nez zjistil ze mu neublizime ale kvici teda perfektne az boli usi

1.10.2008 18:25
barbusatka

XXX.XXX.253.29

sccary napsal(a):
krok zpatky to byl i u nas ale jen na chvili nez zjistil ze mu neublizime ale kvici teda perfektne az boli usi

hurá, po zlém pomohlo, pořád dělala drahoty a najednou se jen tak nechala drbkat, lehla si na záda, a se zavřenýma očima a slastným pochrochtáváním vydržela dobrých deset minut. teď už se, pokud neudělám moc rychlý pohyb nechá hladit i bez bašty

4.10.2008 16:02
sccary

XXX.XXX.1.35

barbusatka napsal(a):
hurá, po zlém pomohlo, pořád dělala drahoty a najednou se jen tak nechala drbkat, lehla si na záda, a se zavřenýma očima a slastným pochrochtáváním vydržela dobrých deset minut. teď už se, pokud neudělám moc rychlý pohyb nechá hladit i bez bašty

no vidis ....normalne jsem zjistila ze z dundika bude fotbalista rad si hraje s nama na zahrade a stoucha hlavou do balonu

4.10.2008 17:26
barbusatka

XXX.XXX.253.29

sccary napsal(a):
no vidis ....normalne jsem zjistila ze z dundika bude fotbalista rad si hraje s nama na zahrade a stoucha hlavou do balonu

no to je sikula, hod sem foto, rada se na fotbalistu podivam. kolik je presne dundikovi? rozinkase narodila 15.7., a odkud ho mate jestli se muzu zeptat?

20.11.2008 14:26
gilamon

XXX.XXX.52.220

barbusatka napsal(a):
no to je sikula, hod sem foto, rada se na fotbalistu podivam. kolik je presne dundikovi? rozinkase narodila 15.7., a odkud ho mate jestli se muzu zeptat?

zlodějina v králíkárně

20.11.2008 14:27
gilamon

XXX.XXX.52.220

gilamon napsal(a):
zlodějina v králíkárně

Trojlístek

20.11.2008 14:28
gilamon

XXX.XXX.52.220

gilamon napsal(a):
Trojlístek