Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.144.164
Dobrý den, již delší dobu zápasím s chutí kupované Eidam 30tky. Někdy se mi stane, že koupený sýr je nahořklý nebo výrazně sladký. Chtěla bych se zeptat zda-li někdo nevíte co to způsobuje (barviva,množství soli ap.) zda-li by to nějak šlo po přečtení složení poznat a vyvarovat se tomu, případně co jiného to může způsobovat. Omlovám se za blbý dotaz, ale nějak mi to delší dobu vrtá hlavou. Díky K
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.148.2
Obraťte se na pana Ryse- www dobrykurz.cz.On se zabývá výrobou sýrů a na svých kurzech i výrobu sýrů vyučuje. Byl jsem u něho nedávno na kurzu a mohu doporučit. Perfektní kurz. Tomáš J
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.8.222
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den, již delší dobu zápasím s chutí kupované Eidam 30tky. Někdy se mi stane, že koupený sýr je nahořklý nebo výrazně sladký. Chtěla bych se zeptat zda-li někdo nevíte co to způsobuje (barviva,množství soli ap.) zda-li by to nějak šlo po přečtení složení poznat a vyvarovat se tomu, případně co jiného to může způsobovat. Omlovám se za blbý dotaz, ale nějak mi to delší dobu vrtá hlavou. Díky K
To nic, já jednou z Eidamu cítila močůvku.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.230.254
Bohužel valná většina tzv. Eidamů je to nejhorší, co v segmentu tvrdých sýrů na trhu najdete. Proč myslíte, že stojí tolik, kolik stojí? Hořkost není způsobena solí ani barvivy (ta ani v Eidamu nebývají), ale kdoví čím. Vše, co je jako Eidam běžně na pultech, je především zoufale nedozrálé. Nezralý tvrdý sýr často není dobrý. Během zrání zhořkne a teprve za x týdnů je zase dobrý, podle druhu. Bohužel průměrný český zákazník kupuje podle ceny a podle toho nabídka také vypadá.
Byla bych moc ráda, kdyby mě někdo doporučil skutečně kvalitní, vyzrálý a dobrý eidam z dobré suroviny, já jsem ho na pultech našich obchodů zatím nenašla. Lenka ze Dvora
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.155.43
Děkuji za odpověď. Je to bohužel hrůza co se prodává to je pravda. Ještě jednou dík. Zad.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.46.78
Já v práci prodávám sýry, co dělá kamarádka kozařka (dnešní dávka byla hlavně kravských, jen pár kozích, kozího mléka ještě není dost). Chodím do práce na 7 a za hodinu většinou nemám nic. Kolegové, kteří si přispí a přijdou do kanceláře až na 8, mají smůlu . To myslím taky vypovídá o kvalitě kupovaných sýrů...
Marketa z Albre
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.235
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já v práci prodávám sýry, co dělá kamarádka kozařka (dnešní dávka byla hlavně kravských, jen pár kozích, kozího mléka ještě není dost). Chodím do práce na 7 a za hodinu většinou nemám nic. Kolegové, kteří si přispí a přijdou do kanceláře až na 8, mají smůlu . To myslím taky vypovídá o kvalitě kupovaných sýrů...
Marketa z Albre
Jestli myslíš Judynu, tak ta sýry dělá vynikající, o tom žádná Ale dostal se nám do ruk třeba kraví sýr od paní od Hustopeč n. B. a děkuji, stačilo jednou (ochutnali jsme několik variant), to už radši kupovaný Eidam z obchodu. A to ho dělají celkem ve velkém a jedou "v mléce" od r.92 mám dojem. K.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.204.155
já dělám sýry kozí i kravské, občas se mi podaří něco prodat () a sestry kamarádka, která jezdí pravidelně do Francie říkala, že moje jsou lepší než nejlepší francouzské. Jeden Švýcar si vezl moje sýry domů, prý jsou "exkluzivní". NO já to neposoudím, mě chutná všechno, co strčím do huby a manžel na sýry není, spíš na šunku. Ale mám pocit, že, čím větší výrobce, tím horší sýry dělá.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.6.56
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To nic, já jednou z Eidamu cítila močůvku.
Co si do něj přidáte to je neuvěřitelné