Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.155
Dobrý den,máme 5 týdnů naložené maso v česneku a soli.Trochu nasmrádlo,Dá se to nějak napravit?Třeba namočit do mléka,nebo octa?Pomohlo by to?Děkuji.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.3
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den,máme 5 týdnů naložené maso v česneku a soli.Trochu nasmrádlo,Dá se to nějak napravit?Třeba namočit do mléka,nebo octa?Pomohlo by to?Děkuji.
5 týdnů? To se pak nedivte...co tak vím, tak se v tom nechává maso cca týden....a v chladu. Můžete zkusit ten ocet, ale nevím nevím, zda to zachrání....
Zuzka F.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.155
v zimě se nechává maso až 6 týdnů,aby se česnek a sůl dostal dovnitř,teplota byla pod nulou a maso jsme překládali,jenže jsme tam nechali i kolena s kostí a jak je známo,od kosti to smrádne rychleji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.210.193
ja jsem o tom taky slesela jako o vhodnem zpusobu konzervace ale nevim jak presne mysli ze to musi byt nejak zatizene jako kapusta aby to nenasmradlo ale jinak nevim pokud to smrdi tak omyt a nalozit na chvili do octove vody nebo zkuste kysele mleko
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.155
Maso jsme naložili do mléka a pak omyli.Znovu potřeli česnekem a solí.Maso už je v udírně a v pořádku.Zatížené bylo.Na velikost hrnce jsem nařezal prkýnka,ty jsem zatížil,a to hodně.Je to kvůli tomu,aby se k masu nedostalo moc vzduchu.Zítra budeme ochutnávat,tak uvidím.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.6.56
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Maso jsme naložili do mléka a pak omyli.Znovu potřeli česnekem a solí.Maso už je v udírně a v pořádku.Zatížené bylo.Na velikost hrnce jsem nařezal prkýnka,ty jsem zatížil,a to hodně.Je to kvůli tomu,aby se k masu nedostalo moc vzduchu.Zítra budeme ochutnávat,tak uvidím.
tak to bude s.r.a.j.da
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.155
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
tak to bude s.r.a.j.da
Maso je výborné a žádná srajda nebyla.