Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

2.3.2011 17:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.155

Dobrý den,máme 5 týdnů naložené maso v česneku a soli.Trochu nasmrádlo,Dá se to nějak napravit?Třeba namočit do mléka,nebo octa?Pomohlo by to?Děkuji.

Neregistrovaný uživatel

2.3.2011 20:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.3

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den,máme 5 týdnů naložené maso v česneku a soli.Trochu nasmrádlo,Dá se to nějak napravit?Třeba namočit do mléka,nebo octa?Pomohlo by to?Děkuji.

5 týdnů?smajlík To se pak nedivte...co tak vím, tak se v tom nechává maso cca týden....a v chladu. Můžete zkusit ten ocet, ale nevím nevím, zda to zachrání....:-| Zuzka F.

Neregistrovaný uživatel

3.3.2011 01:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.155

v zimě se nechává maso až 6 týdnů,aby se česnek a sůl dostal dovnitř,teplota byla pod nulou a maso jsme překládali,jenže jsme tam nechali i kolena s kostí a jak je známo,od kosti to smrádne rychleji

Neregistrovaný uživatel

4.3.2011 22:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.210.193

ja jsem o tom taky slesela jako o vhodnem zpusobu konzervace ale nevim jak presne mysli ze to musi byt nejak zatizene jako kapusta aby to nenasmradlo ale jinak nevim pokud to smrdi tak omyt a nalozit na chvili do octove vody nebo zkuste kysele mleko

Neregistrovaný uživatel

5.3.2011 13:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.155

Maso jsme naložili do mléka a pak omyli.Znovu potřeli česnekem a solí.Maso už je v udírně a v pořádku.Zatížené bylo.Na velikost hrnce jsem nařezal prkýnka,ty jsem zatížil,a to hodně.Je to kvůli tomu,aby se k masu nedostalo moc vzduchu.Zítra budeme ochutnávat,tak uvidím.

Neregistrovaný uživatel

5.3.2011 21:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.6.56

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Maso jsme naložili do mléka a pak omyli.Znovu potřeli česnekem a solí.Maso už je v udírně a v pořádku.Zatížené bylo.Na velikost hrnce jsem nařezal prkýnka,ty jsem zatížil,a to hodně.Je to kvůli tomu,aby se k masu nedostalo moc vzduchu.Zítra budeme ochutnávat,tak uvidím.

tak to bude s.r.a.j.da smajlík

Neregistrovaný uživatel

7.3.2011 07:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.155

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
tak to bude s.r.a.j.da smajlík

Maso je výborné a žádná srajda nebyla.:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík