Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.30
Prosím, ve zkratce,mohl by mi někdo popsat ,budeme zabíjet kanečka a prasničku, nejsou moc velcí, jsou to kříženci s čínským.
Měla bych možnost od souseda -zastřelit a co pak?Klasickou zabíjačku nebudu, jen na maso.Ale bojím se, abych něco nezanedbala a maso neznehodnotila. Na co si dávat pozor?Díky za Vaše poznatky.L.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.215.126
Střelit,vykrvit. Můj řezník tato prasata stahuje a nepaří. Vyvrhnout a buď rovnou rozbourat a nebo zavěsit ve sklepě a nechat maso vystydnout a potom rozbourat . Vychladlé maso nabalíčkovat a do mrazáku. Roklanka
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.30
a jak to stahování jde? L.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.215.126
Bohužel ne jako králík,pozvolna se kůže odřezává,nejlépe ve visu. Roklanka
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.171.36
V loni jsem měl prasátko vietnamské, bílá forma. Udělali jsme klasickou zabijačku, prase spařili, oškrabali, jitrnice i jelítka nadělali, sádlo vyškvařili, atd.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.51.27
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Prosím, ve zkratce,mohl by mi někdo popsat ,budeme zabíjet kanečka a prasničku, nejsou moc velcí, jsou to kříženci s čínským.
Měla bych možnost od souseda -zastřelit a co pak?Klasickou zabíjačku nebudu, jen na maso.Ale bojím se, abych něco nezanedbala a maso neznehodnotila. Na co si dávat pozor?Díky za Vaše poznatky.L.
Chce to zabíjet když je zima a nelétají mouchy. Což už moc příležitostí není. Zastřelit, vykrvit, "oškrabat", pověsit, vyvrhnout, rozpůlit a nechat trochu vychladnout, rozporcovat a maso necháváme v chladné místnosti pořádně vychladnout (otáčíme) a druhý den do mrazáku.