Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

2.5.2011 11:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.30

Prosím, ve zkratce,mohl by mi někdo popsat ,budeme zabíjet kanečka a prasničku, nejsou moc velcí, jsou to kříženci s čínským.
Měla bych možnost od souseda -zastřelit a co pak?Klasickou zabíjačku nebudu, jen na maso.Ale bojím se, abych něco nezanedbala a maso neznehodnotila. Na co si dávat pozor?Díky za Vaše poznatky.L.

Neregistrovaný uživatel

2.5.2011 11:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.215.126

Střelit,vykrvit. Můj řezník tato prasata stahuje a nepaří. Vyvrhnout a buď rovnou rozbourat a nebo zavěsit ve sklepě a nechat maso vystydnout a potom rozbourat . Vychladlé maso nabalíčkovat a do mrazáku. Roklanka

Neregistrovaný uživatel

2.5.2011 12:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.30

a jak to stahování jde? L.

Neregistrovaný uživatel

2.5.2011 15:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.215.126

Bohužel ne jako králík,pozvolna se kůže odřezává,nejlépe ve visu. Roklanka

Neregistrovaný uživatel

2.5.2011 21:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.171.36

V loni jsem měl prasátko vietnamské, bílá forma. Udělali jsme klasickou zabijačku, prase spařili, oškrabali, jitrnice i jelítka nadělali, sádlo vyškvařili, atd.

Neregistrovaný uživatel

3.5.2011 09:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.51.27

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Prosím, ve zkratce,mohl by mi někdo popsat ,budeme zabíjet kanečka a prasničku, nejsou moc velcí, jsou to kříženci s čínským.
Měla bych možnost od souseda -zastřelit a co pak?Klasickou zabíjačku nebudu, jen na maso.Ale bojím se, abych něco nezanedbala a maso neznehodnotila. Na co si dávat pozor?Díky za Vaše poznatky.L.

Chce to zabíjet když je zima a nelétají mouchy. Což už moc příležitostí není. Zastřelit, vykrvit, "oškrabat", pověsit, vyvrhnout, rozpůlit a nechat trochu vychladnout, rozporcovat a maso necháváme v chladné místnosti pořádně vychladnout (otáčíme) a druhý den do mrazáku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík