Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

15.8.2011 20:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.102.154

Prosím můžete mi někdo říct,proč je sýr jednou kompaktní,bez pórů a jednou je samá bublinka a je jako houba??? Moc díky

Neregistrovaný uživatel

15.8.2011 22:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.40.197

už se to tu řešilo, prýt o dělá nějaká kvasinka, která se tam objevila někdy během výroby

Neregistrovaný uživatel

16.8.2011 22:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.102.154

co s tím?? Sýr je tedy chuťově dobrý,ale nebude se kazit?? Nakládám sýry do oleje(jako nakládaný hermelín)....Jen je ten sýr čerstvý...

Neregistrovaný uživatel

16.8.2011 22:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.40.197

mě se to jednou stalo s kysanou smetanou, normálně jsem jí použila do vaření nic se mi nestalo

Neregistrovaný uživatel

17.8.2011 21:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.102.154

Tak už se mi to stalo zase...smajlíksmajlík.Může to být tím,že mléko nebylo pasterizováno???

Neregistrovaný uživatel

17.8.2011 22:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.40.197

no samozřejmě, to asi bude ten problém. Já pokaždé mléko na sýry pasterizuju, většinu sýrů prodávám a nechci riskovat, že někdo bude mít zdravotní problémy. Dana

Neregistrovaný uživatel

17.8.2011 23:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.102.154

Tak to bude ono.... Dvakrát jsem to neudělala. Sýry zatím neprodávám a to co naložím,většinou nestihne ani pořádně uzrát...Tak super.Už budu poctivě pasterizovat..Díky..Renata

Přidejte reakci

Přidat smajlík