Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.102.154
Prosím můžete mi někdo říct,proč je sýr jednou kompaktní,bez pórů a jednou je samá bublinka a je jako houba??? Moc díky
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.40.197
už se to tu řešilo, prýt o dělá nějaká kvasinka, která se tam objevila někdy během výroby
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.102.154
co s tím?? Sýr je tedy chuťově dobrý,ale nebude se kazit?? Nakládám sýry do oleje(jako nakládaný hermelín)....Jen je ten sýr čerstvý...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.40.197
mě se to jednou stalo s kysanou smetanou, normálně jsem jí použila do vaření nic se mi nestalo
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.102.154
Tak už se mi to stalo zase....Může to být tím,že mléko nebylo pasterizováno???
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.40.197
no samozřejmě, to asi bude ten problém. Já pokaždé mléko na sýry pasterizuju, většinu sýrů prodávám a nechci riskovat, že někdo bude mít zdravotní problémy. Dana
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.102.154
Tak to bude ono.... Dvakrát jsem to neudělala. Sýry zatím neprodávám a to co naložím,většinou nestihne ani pořádně uzrát...Tak super.Už budu poctivě pasterizovat..Díky..Renata