Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

22.10.2011 23:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.139.53

Ahoj..Jak prosím děláte zakysanou smetanu?? Nechat jen zkysnout,to asi není ono že??? Díky Renata

Neregistrovaný uživatel

23.10.2011 13:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.40.197

já jí spasterizuju ve vodní lázni, zchladím na asi 35° a pak naočkuju, buď se dá použít smetanová kultura v prášku od Milkomu (taková ta, co se používá při výrobě sýrů), ale mám skvělé zkušenosti s Valašskou kyškou - originál z Valašského meziříčí. Na 1l smetany dám asi půl deci kyšky. Dobře zamíchám a dám na teplo. Dana

Neregistrovaný uživatel

23.10.2011 16:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.139.53

díky:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík