Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.218.1
Dobrý den chci se zeptat,jaká máte zkušenosti se zabíjačkou,nejvíc mě zajímává jak se zbavit těch chlupů,jestli se paří klasicky jako normální prase,za odpovědi děkuji..
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.208.207
ano jde normalně opařit,ale dost chovatelů je stahuje jako ovce,
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.185.29
Tak to by mě zajímalo jak budeš stahovat prase, který váží 200 kg. Normálně se paří nebo opaluje ale fakt se nestahuje
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.5.45
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak to by mě zajímalo jak budeš stahovat prase, který váží 200 kg. Normálně se paří nebo opaluje ale fakt se nestahuje
A jak se stahuje skot teda, když 200 kg je podle vás problém???!!???
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.43.124
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak to by mě zajímalo jak budeš stahovat prase, který váží 200 kg. Normálně se paří nebo opaluje ale fakt se nestahuje
a jak si asi stahuje krava ty valejici se chychotálku?pověsí se a stahuje ne?nikdo ti nebrání prase pařit a nadělat si bordel ze štětin po celým dvoře,kalafuna drahá jako bejk,tak si škrabej,pokud chci jen maso a zabijím si prase každou chvilku,tak naco budu čistit kůži když ji stejně vyhodím.stahujeme jakýkoli prase,od vietnamáka po obyčejný.každý má svůj způsob,zadavatel se ptal na názor,tak co se pošklebuješ.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.43.124
dle chychotálka si asi kráva sundá hovězinu v šatně před jatkama ,asi ji má na suchejj zip.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.101.16
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
a jak si asi stahuje krava ty valejici se chychotálku?pověsí se a stahuje ne?nikdo ti nebrání prase pařit a nadělat si bordel ze štětin po celým dvoře,kalafuna drahá jako bejk,tak si škrabej,pokud chci jen maso a zabijím si prase každou chvilku,tak naco budu čistit kůži když ji stejně vyhodím.stahujeme jakýkoli prase,od vietnamáka po obyčejný.každý má svůj způsob,zadavatel se ptal na názor,tak co se pošklebuješ.
No a my máme kůži nedostatek...
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.185.29
Jelikož se slanina udí i s kůží a Mangalice je prase sádelnatého typu, které se kromě masa chová právě pro svoji slaninu tak stahovat takovéto zvíře by mohl jenom opravdový expert
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.213.166
Je to půl na půl, v Maďarsku ho buď stahují nebo opalují (tam ho nepaří, resp. nepařili...) U nás se paří právě kvůli kůžím a následnému jejímu využití do tlačenky apod. Sama moc dobře vím, že kůže dost často chybějí, když děláme víc tlačenek. Ono se dělá kraj od kraje a zabíjačka od zabíjačky lecos. Už jsem dostala na ochutnávku jitrnici ve střevě jenom vypláchlým, neobráceným....M.