Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.165
Otázka pro ty, co dělají sýr a prodávají buď ze dvora nebo třeba i nefociálně známým.
Zajímá mě hlavně tvaroh, měkké a polotvrdé sýry z kravského mléka. Našla jsem podobnou diskuzi na kozách, ale tam je samozřejmě cena jiná. Tak prosím prosím, dejte vědět, za kolik sýry posíláte do světa, já teprve začínám, ale pár známých ochutnalo a chtějí si brát pravidelně, no a já to s cenou nechci ani přehnat, ani jít pod cenu. I když kolikrát po té fušce s výrobou natěsnanou mezi pracovní dobu mám pocit, že mají sýry cenu zlata, a že je nikomu nedám Hanaka
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.229.252
Vyrabim jen korbačky a za 5 kusu si beru 0 - 25kc. Delam je ale jen tak 1x do mesice a kdyz prijdou nejaci kamaradi tak je necham si vyrobit svoje vlastni a samozrejme za ne nic nechci, kor kdyz s sebou prinesou nejakou lahvinku :)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.127.146
Dobrý den,moje mamka prodává 1kg/150Kč a to do sýrů ještě přidává česnek nebo ořechy, mě to přijde málo,protože vím, co je to za práci,ale nic s tím nenadělám.Já vyrábím kozí sýry 1kg/250Kč,letos přemýšlím,že trochu podražím.Majda
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.204.251
Polotvrdý kravský 190/kg, ale krávu začnu pomalu zasušovat, od nové laktace zvednu na minimálně 210. Máslo za 200 a budu zvedat asi na 220.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.165
Díky moc, no je fakt, že ta práce je asi neocenitelná Ale aspoň jsem si udělalo představu, bylinky taky dávám, takže když se to tak sečte... no uvidím. Ještě jednou díky, Hanaka
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.66
loni na seminaři na zemědělce se řešila i cena a za polotrdý syr optimum 270,- ja prodavam kozi čerství 240,- polotvrdý uzeny,camembert 320,- uvažuji i o kravě tak jsem to tak počital čerstvý 200,- ostatní 250,-.Pokud budete vyrabět omezene množství tak poptavka bude převišovat nad nabídkou a nebudete mít problem prodat za takovou cenu, a kdyby jste to chtěla dělat oficialně tak budete rada když jse vam vrati investice atd. A komu se ta cena nelíbí tak ať si jde koupit tuctovku do obchodu.Kde mimo jine lučina ktera se da srovnat s čerstvým se prodava za 200,- kilo
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.205
Dobrý den, prosím, nemohla byste se mi ozvat na maila ? - Aplik57@seznam.cz - Vlastina
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.165
No určitě nechci jít pod cenu, už jen proto, abych nekazila ceny mezi námi malovýrobci . A když vidím, kolik je s tím práce - to radši ty sýry doma sníme, zas takovej problém to není
A je fakt, že když člověk vidí třeba cenu čerstvého sýra v supermarketu, je to docela síla a chuť už taky dávno není, co bývala
Takže díky moc - Hanaka
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.165
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den, prosím, nemohla byste se mi ozvat na maila ? - Aplik57@seznam.cz - Vlastina
Teď nevím, je to na mě nebo někoho jiného? Hanaka
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.205
Na Vás, chci s Vámi konzultovat výrobu sýru :-) Vlastina