Za kolik prodávate sýry?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

9.2.2012 15:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.165

Otázka pro ty, co dělají sýr a prodávají buď ze dvora nebo třeba i nefociálně známým.
Zajímá mě hlavně tvaroh, měkké a polotvrdé sýry z kravského mléka. Našla jsem podobnou diskuzi na kozách, ale tam je samozřejmě cena jiná. Tak prosím prosím, dejte vědět, za kolik sýry posíláte do světa, já teprve začínám, ale pár známých ochutnalo a chtějí si brát pravidelně, no a já to s cenou nechci ani přehnat, ani jít pod cenu. I když kolikrát po té fušce s výrobou natěsnanou mezi pracovní dobu mám pocit, že mají sýry cenu zlata, a že je nikomu nedám :-|:-)) Hanaka

Neregistrovaný uživatel

9.2.2012 22:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.229.252

Vyrabim jen korbačky a za 5 kusu si beru 0 - 25kc. Delam je ale jen tak 1x do mesice a kdyz prijdou nejaci kamaradi tak je necham si vyrobit svoje vlastni a samozrejme za ne nic nechci, kor kdyz s sebou prinesou nejakou lahvinku :)

Neregistrovaný uživatel

10.2.2012 13:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.127.146

Dobrý den,moje mamka prodává 1kg/150Kč a to do sýrů ještě přidává česnek nebo ořechy, mě to přijde málo,protože vím, co je to za práci,ale nic s tím nenadělám.Já vyrábím kozí sýry 1kg/250Kč,letos přemýšlím,že trochu podražím.Majda

Neregistrovaný uživatel

10.2.2012 15:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.204.251

Polotvrdý kravský 190/kg, ale krávu začnu pomalu zasušovat, od nové laktace zvednu na minimálně 210. Máslo za 200 a budu zvedat asi na 220.

Neregistrovaný uživatel

10.2.2012 16:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.165

Díky moc, no je fakt, že ta práce je asi neocenitelná :-( Ale aspoň jsem si udělalo představu, bylinky taky dávám, takže když se to tak sečte... no uvidím. Ještě jednou díky, Hanaka

Neregistrovaný uživatel

10.2.2012 19:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.66

loni na seminaři na zemědělce se řešila i cena a za polotrdý syr optimum 270,- ja prodavam kozi čerství 240,- polotvrdý uzeny,camembert 320,- uvažuji i o kravě tak jsem to tak počital čerstvý 200,- ostatní 250,-.Pokud budete vyrabět omezene množství tak poptavka bude převišovat nad nabídkou a nebudete mít problem prodat za takovou cenu, a kdyby jste to chtěla dělat oficialně tak budete rada když jse vam vrati investice atd. A komu se ta cena nelíbí tak ať si jde koupit tuctovku do obchodu.Kde mimo jine lučina ktera se da srovnat s čerstvým se prodava za 200,- kilo

Neregistrovaný uživatel

11.2.2012 05:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.205

Dobrý den, prosím, nemohla byste se mi ozvat na maila ? - Aplik57@seznam.cz - Vlastina

Neregistrovaný uživatel

11.2.2012 08:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.165

No určitě nechci jít pod cenu, už jen proto, abych nekazila ceny mezi námi malovýrobci :-). A když vidím, kolik je s tím práce - to radši ty sýry doma sníme, zas takovej problém to není :-)) A je fakt, že když člověk vidí třeba cenu čerstvého sýra v supermarketu, je to docela síla a chuť už taky dávno není, co bývala smajlík
Takže díky moc - Hanaka

Neregistrovaný uživatel

11.2.2012 08:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.165

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den, prosím, nemohla byste se mi ozvat na maila ? - Aplik57@seznam.cz - Vlastina

Teď nevím, je to na mě nebo někoho jiného? smajlík Hanaka

Neregistrovaný uživatel

11.2.2012 14:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.205

Na Vás, chci s Vámi konzultovat výrobu sýru :-) Vlastina

Přidejte reakci

Přidat smajlík