Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.147.173
Dá se dělat z takového prasete dělat tlačenka, jelita atd.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.141.11
Tlačenku jsme z vietnamcu normálně dělali.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.147.173
Co když je prase např černé nevadí to tomu nějak?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.8.128
My když děláme výrobky a prase je tmavé tak automaticky nahrazujeme koupí kuže od praste bílého.Nám se to neosvědčilo,už jen když najdete třeba v tlačence chlup z bilého prasete tak ho je možno přehlédnout,ale chlup od černého prasete fakt nelze přehlédnout.U nás řezníci automaticky u tmavého prasete stahují kuži a postup jako u divočáka
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.66
Dobrý den
z vietnamce uděláte veškeré výrobky jako z normálního prasete-tlačenku,jelita jaternice,sulc naložíte špeky uděláte si konzervy.Nikda jsme neměli problém s tím ho opařit a očistit.Jenom se u toho musí dávat větší pozor aby někde něco nezůstalo.Ve finále je dobré ho ještě celé vzít opalovačkou