Vietnamské prase-tlačenka atd.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

29.11.2012 14:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.147.173

Dá se dělat z takového prasete dělat tlačenka, jelita atd.

Neregistrovaný uživatel

29.11.2012 17:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.141.11

Tlačenku jsme z vietnamcu normálně dělali.

Neregistrovaný uživatel

29.11.2012 17:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.147.173

Co když je prase např černé nevadí to tomu nějak?

Neregistrovaný uživatel

30.11.2012 22:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.8.128

My když děláme výrobky a prase je tmavé tak automaticky nahrazujeme koupí kuže od praste bílého.Nám se to neosvědčilo,už jen když najdete třeba v tlačence chlup z bilého prasete tak ho je možno přehlédnout,ale chlup od černého prasete fakt nelze přehlédnout.U nás řezníci automaticky u tmavého prasete stahují kuži a postup jako u divočákasmajlík

Neregistrovaný uživatel

1.12.2012 13:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.66

Dobrý den
z vietnamce uděláte veškeré výrobky jako z normálního prasete-tlačenku,jelita jaternice,sulc naložíte špeky uděláte si konzervy.Nikda jsme neměli problém s tím ho opařit a očistit.Jenom se u toho musí dávat větší pozor aby někde něco nezůstalo.Ve finále je dobré ho ještě celé vzít opalovačkou

Přidejte reakci

Přidat smajlík