Vietnamska prasata využití masa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

3.2.2013 19:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.180.234

zdravím chtěl bych se zeptat chovatelů vietnamských prasat co se všechno dá udělat s masem a vnitřnostmi při zabijčce jestli to je jako u bilých prasat- jitrnice tlačenka atd díky za odpovědi

Neregistrovaný uživatel

3.2.2013 19:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.20.160

Samozřejmě ano osobně bych vám doporučil uzeni masa je prorostlé tukem neni suché a špeky jsou vynikající .Do tlačenek si dejte vařit ikus plecka aby byly masitější ane samé tlusté maso

Neregistrovaný uživatel

3.2.2013 19:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.180.234

a využije se všechno z prasete nebo je hodne odpadu?

Neregistrovaný uživatel

4.2.2013 16:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.194.87

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Samozřejmě ano osobně bych vám doporučil uzeni masa je prorostlé tukem neni suché a špeky jsou vynikající .Do tlačenek si dejte vařit ikus plecka aby byly masitější ane samé tlusté maso

Nevím jak tedy krmíte, ale pokud se krmí vietnamské prase tak jak má, tak maso vůbec není prorostlé tukem a není na něm žádné tlusté maso. Naopak právě chováme vietnamská prasata, protože žádný tuk nemají, samozřejmě při správném krmení. Pokud opravdu chceme nechat prase na zabijačku, tj. dělat jitrnice, jelita, tlačenky, uzené apod. necháváme svině. Pokud se přikrmují, pak nějaký ten tuk udělají, dříve než kanci. Samozřejmě, že zpracovat jde téměř vše, jako z normálního prasete.

Neregistrovaný uživatel

4.2.2013 18:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.20.96

Ja už je nechovám několik let teď už to nejsou ty vietnamáci co byly dříve hodně zlepšilo kvalitu masa křížení s divočákem a landrasou Vy máte čistokrevné vietnamce ? Těch už je hodně málo

Neregistrovaný uživatel

5.2.2013 15:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.104

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Nevím jak tedy krmíte, ale pokud se krmí vietnamské prase tak jak má, tak maso vůbec není prorostlé tukem a není na něm žádné tlusté maso. Naopak právě chováme vietnamská prasata, protože žádný tuk nemají, samozřejmě při správném krmení. Pokud opravdu chceme nechat prase na zabijačku, tj. dělat jitrnice, jelita, tlačenky, uzené apod. necháváme svině. Pokud se přikrmují, pak nějaký ten tuk udělají, dříve než kanci. Samozřejmě, že zpracovat jde téměř vše, jako z normálního prasete.

Vy chováte čistokrevná prasátka ? A odkud jste ?

Neregistrovaný uživatel

6.2.2013 09:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.144

Příteli,tak jsem onehdá projížděl přípražskou vesnící a asi ve farmářském krámu s nápisem vajíčka dokonce připsáno čerstvá,koupil též jaterničky za 15O kč jeden kg.Poté jsem v Makru spatřil vepřovou krkovici bez kosti za poloviční cenu tj.75Kč.
Z této cenové relace jsem dovodil.že si koukím celé prase z něhož si ponechám to nejcenější,rypák s uchem,střeva,játra,pajšl,krev,lalok a kůži,upeču z hrubé mouky buchtu,pořídím ječné velké kroupy a vyrobím jaternice a jelítka.K nim pořídím cenovky,jaternice 1kg za 15OKč,domácí jaternice 1kg za 17OKč,farmářské jaterničky 1Kg za 19OKč a bio jaternice za 249Kč.Nejen,že mně zákazníci utrhnou ruce,pak bych to již nenapsal,ale je nesporné že budu v ranci,tak již připravuji smlouvu na líznutí mercedesu ML AMG.
Přesto mně trápí myšlenka co s tím laciným odpadem jako ,plec krk,kýta,kolena atd.No,kaliférku platit nebudu,zkusím žrádlo pro psy.
Ještě jsem konzultoval, moji účast, s jedním šéfkuchařem na světové gastronomické soutěži ve Francii s jaterničkou,ale vyslovil obavu,že ani vývoj jaderných zbraní v Iráku není takovou hrozbou pro svět,jako export jaternic.

Neregistrovaný uživatel

6.2.2013 13:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.12.139

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Příteli,tak jsem onehdá projížděl přípražskou vesnící a asi ve farmářském krámu s nápisem vajíčka dokonce připsáno čerstvá,koupil též jaterničky za 15O kč jeden kg.Poté jsem v Makru spatřil vepřovou krkovici bez kosti za poloviční cenu tj.75Kč.
Z této cenové relace jsem dovodil.že si koukím celé prase z něhož si ponechám to nejcenější,rypák s uchem,střeva,játra,pajšl,krev,lalok a kůži,upeču z hrubé mouky buchtu,pořídím ječné velké kroupy a vyrobím jaternice a jelítka.K nim pořídím cenovky,jaternice 1kg za 15OKč,domácí jaternice 1kg za 17OKč,farmářské jaterničky 1Kg za 19OKč a bio jaternice za 249Kč.Nejen,že mně zákazníci utrhnou ruce,pak bych to již nenapsal,ale je nesporné že budu v ranci,tak již připravuji smlouvu na líznutí mercedesu ML AMG.
Přesto mně trápí myšlenka co s tím laciným odpadem jako ,plec krk,kýta,kolena atd.No,kaliférku platit nebudu,zkusím žrádlo pro psy.
Ještě jsem konzultoval, moji účast, s jedním šéfkuchařem na světové gastronomické soutěži ve Francii s jaterničkou,ale vyslovil obavu,že ani vývoj jaderných zbraní v Iráku není takovou hrozbou pro svět,jako export jaternic.

asi blázen smajlík

Neregistrovaný uživatel

6.2.2013 14:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.165.45

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Příteli,tak jsem onehdá projížděl přípražskou vesnící a asi ve farmářském krámu s nápisem vajíčka dokonce připsáno čerstvá,koupil též jaterničky za 15O kč jeden kg.Poté jsem v Makru spatřil vepřovou krkovici bez kosti za poloviční cenu tj.75Kč.
Z této cenové relace jsem dovodil.že si koukím celé prase z něhož si ponechám to nejcenější,rypák s uchem,střeva,játra,pajšl,krev,lalok a kůži,upeču z hrubé mouky buchtu,pořídím ječné velké kroupy a vyrobím jaternice a jelítka.K nim pořídím cenovky,jaternice 1kg za 15OKč,domácí jaternice 1kg za 17OKč,farmářské jaterničky 1Kg za 19OKč a bio jaternice za 249Kč.Nejen,že mně zákazníci utrhnou ruce,pak bych to již nenapsal,ale je nesporné že budu v ranci,tak již připravuji smlouvu na líznutí mercedesu ML AMG.
Přesto mně trápí myšlenka co s tím laciným odpadem jako ,plec krk,kýta,kolena atd.No,kaliférku platit nebudu,zkusím žrádlo pro psy.
Ještě jsem konzultoval, moji účast, s jedním šéfkuchařem na světové gastronomické soutěži ve Francii s jaterničkou,ale vyslovil obavu,že ani vývoj jaderných zbraní v Iráku není takovou hrozbou pro svět,jako export jaternic.

jojo, Makro, to je značka kvality!

Přidejte reakci

Přidat smajlík