Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.180.234
zdravím chtěl bych se zeptat chovatelů vietnamských prasat co se všechno dá udělat s masem a vnitřnostmi při zabijčce jestli to je jako u bilých prasat- jitrnice tlačenka atd díky za odpovědi
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.20.160
Samozřejmě ano osobně bych vám doporučil uzeni masa je prorostlé tukem neni suché a špeky jsou vynikající .Do tlačenek si dejte vařit ikus plecka aby byly masitější ane samé tlusté maso
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.180.234
a využije se všechno z prasete nebo je hodne odpadu?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.194.87
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Samozřejmě ano osobně bych vám doporučil uzeni masa je prorostlé tukem neni suché a špeky jsou vynikající .Do tlačenek si dejte vařit ikus plecka aby byly masitější ane samé tlusté maso
Nevím jak tedy krmíte, ale pokud se krmí vietnamské prase tak jak má, tak maso vůbec není prorostlé tukem a není na něm žádné tlusté maso. Naopak právě chováme vietnamská prasata, protože žádný tuk nemají, samozřejmě při správném krmení. Pokud opravdu chceme nechat prase na zabijačku, tj. dělat jitrnice, jelita, tlačenky, uzené apod. necháváme svině. Pokud se přikrmují, pak nějaký ten tuk udělají, dříve než kanci. Samozřejmě, že zpracovat jde téměř vše, jako z normálního prasete.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.20.96
Ja už je nechovám několik let teď už to nejsou ty vietnamáci co byly dříve hodně zlepšilo kvalitu masa křížení s divočákem a landrasou Vy máte čistokrevné vietnamce ? Těch už je hodně málo
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.104
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nevím jak tedy krmíte, ale pokud se krmí vietnamské prase tak jak má, tak maso vůbec není prorostlé tukem a není na něm žádné tlusté maso. Naopak právě chováme vietnamská prasata, protože žádný tuk nemají, samozřejmě při správném krmení. Pokud opravdu chceme nechat prase na zabijačku, tj. dělat jitrnice, jelita, tlačenky, uzené apod. necháváme svině. Pokud se přikrmují, pak nějaký ten tuk udělají, dříve než kanci. Samozřejmě, že zpracovat jde téměř vše, jako z normálního prasete.
Vy chováte čistokrevná prasátka ? A odkud jste ?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.144
Příteli,tak jsem onehdá projížděl přípražskou vesnící a asi ve farmářském krámu s nápisem vajíčka dokonce připsáno čerstvá,koupil též jaterničky za 15O kč jeden kg.Poté jsem v Makru spatřil vepřovou krkovici bez kosti za poloviční cenu tj.75Kč.
Z této cenové relace jsem dovodil.že si koukím celé prase z něhož si ponechám to nejcenější,rypák s uchem,střeva,játra,pajšl,krev,lalok a kůži,upeču z hrubé mouky buchtu,pořídím ječné velké kroupy a vyrobím jaternice a jelítka.K nim pořídím cenovky,jaternice 1kg za 15OKč,domácí jaternice 1kg za 17OKč,farmářské jaterničky 1Kg za 19OKč a bio jaternice za 249Kč.Nejen,že mně zákazníci utrhnou ruce,pak bych to již nenapsal,ale je nesporné že budu v ranci,tak již připravuji smlouvu na líznutí mercedesu ML AMG.
Přesto mně trápí myšlenka co s tím laciným odpadem jako ,plec krk,kýta,kolena atd.No,kaliférku platit nebudu,zkusím žrádlo pro psy.
Ještě jsem konzultoval, moji účast, s jedním šéfkuchařem na světové gastronomické soutěži ve Francii s jaterničkou,ale vyslovil obavu,že ani vývoj jaderných zbraní v Iráku není takovou hrozbou pro svět,jako export jaternic.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.12.139
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Příteli,tak jsem onehdá projížděl přípražskou vesnící a asi ve farmářském krámu s nápisem vajíčka dokonce připsáno čerstvá,koupil též jaterničky za 15O kč jeden kg.Poté jsem v Makru spatřil vepřovou krkovici bez kosti za poloviční cenu tj.75Kč.
Z této cenové relace jsem dovodil.že si koukím celé prase z něhož si ponechám to nejcenější,rypák s uchem,střeva,játra,pajšl,krev,lalok a kůži,upeču z hrubé mouky buchtu,pořídím ječné velké kroupy a vyrobím jaternice a jelítka.K nim pořídím cenovky,jaternice 1kg za 15OKč,domácí jaternice 1kg za 17OKč,farmářské jaterničky 1Kg za 19OKč a bio jaternice za 249Kč.Nejen,že mně zákazníci utrhnou ruce,pak bych to již nenapsal,ale je nesporné že budu v ranci,tak již připravuji smlouvu na líznutí mercedesu ML AMG.
Přesto mně trápí myšlenka co s tím laciným odpadem jako ,plec krk,kýta,kolena atd.No,kaliférku platit nebudu,zkusím žrádlo pro psy.
Ještě jsem konzultoval, moji účast, s jedním šéfkuchařem na světové gastronomické soutěži ve Francii s jaterničkou,ale vyslovil obavu,že ani vývoj jaderných zbraní v Iráku není takovou hrozbou pro svět,jako export jaternic.
asi blázen
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.165.45
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Příteli,tak jsem onehdá projížděl přípražskou vesnící a asi ve farmářském krámu s nápisem vajíčka dokonce připsáno čerstvá,koupil též jaterničky za 15O kč jeden kg.Poté jsem v Makru spatřil vepřovou krkovici bez kosti za poloviční cenu tj.75Kč.
Z této cenové relace jsem dovodil.že si koukím celé prase z něhož si ponechám to nejcenější,rypák s uchem,střeva,játra,pajšl,krev,lalok a kůži,upeču z hrubé mouky buchtu,pořídím ječné velké kroupy a vyrobím jaternice a jelítka.K nim pořídím cenovky,jaternice 1kg za 15OKč,domácí jaternice 1kg za 17OKč,farmářské jaterničky 1Kg za 19OKč a bio jaternice za 249Kč.Nejen,že mně zákazníci utrhnou ruce,pak bych to již nenapsal,ale je nesporné že budu v ranci,tak již připravuji smlouvu na líznutí mercedesu ML AMG.
Přesto mně trápí myšlenka co s tím laciným odpadem jako ,plec krk,kýta,kolena atd.No,kaliférku platit nebudu,zkusím žrádlo pro psy.
Ještě jsem konzultoval, moji účast, s jedním šéfkuchařem na světové gastronomické soutěži ve Francii s jaterničkou,ale vyslovil obavu,že ani vývoj jaderných zbraní v Iráku není takovou hrozbou pro svět,jako export jaternic.
jojo, Makro, to je značka kvality!