Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.82
Chci se zeptat, zda jste to někdo někdy praktikoval, jdou tyto sýry udit v klasické udírně?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.157.205
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Chci se zeptat, zda jste to někdo někdy praktikoval, jdou tyto sýry udit v klasické udírně?
My oštiepok údime v elkovitej, studeným dymom
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.205
Sýry udíme také v udírně studeným kouřem, jen bych chtěla umět sýry lépe, mám je dost měkké. Jak se daří pařené sýry Vám?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.45
No já bych je také chtěla umět opravdu lépe....asi jsem ten nekňuba, co dělá hodně moc věcí najednou a žádnou pořádně nedotáhne do konce, tvaroh super, pokud ho nepřehřeju, přírodní sýr balkánského typu super, niva se mi povedla excelentně, to se musím pochválit, pak už jsem ji radši vůbec nezkoušela, camembert skončil pipinám, ale to jsem schodou okolností odjela do porodnice :-D, teď jsem zkoušela přírodní ochucené, taky dobrej výsledek a teď mám rozděláno na parenicu, ale asi si zase dají pipiny, chtěla jsem absolvovat sýrařský kurz, to mi všichni rozmlouvali ale asi na něj stejně budu muset někam dojet
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.205
I tak jste toho zvládla hodně- nemůžete se podělit? jaapl@seznam.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.193.27
je nutné sýřeninu nejprve SILOU vymačkat do koule a pak SILOU napresovat do ceďáku a nechat 24hodin.pak máme sýry tvrdé i tak,že skoro nejdou krájet.s uzením máme zkušenost,že sýr vydrží i 70stupňůC a neteče. n!