Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.221.178
Začala jsem s chovem vietnamských prasat. S chovem jako takovým problém nemám, ale setkala jsem se s názorem, že vietnamské sele není na rožnění dobré...Není mi jasné proč by nebylo...
Jaká je nejlepší úprava vietnamského selete či prasete? Domnívala jsem, že lze vše stejně jako u klasického bílého prasete...
Moc díky za názory a zkušenosti.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.248.237
nebojte je to výborný na roštu nejlépe ho den do předu napíchat solí nechat odležet a marinádu si musíte namýchat podle chuti(potěr)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.57
Hlavně nenapíchat den před zabitím klidně nechat odležen i 3 dny, nejlépe v ledničce nebo někde v řeznictví v chlaďáku (za nějaký ten bakšiš samozřejmě) určitě se nebát česneku
potom už jenom čekat a může začít hostina
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.221.178
Díky moc za odpovědi, to jsem si oddechla, už jsem se lekla, že si snad budeme muset nechat zajít chuť