Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

3.11.2013 16:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.208.217

Dobrý den chtěl jsem se zeptat zda někdo poradí jak zabít vietnamce.Mám dvě kanca a svini mají okolo 60kg tak si myslím že by se měli zabít aby nebyly moc tuční.Je potřeba stáhnout kuži a dají se z toho taky dělat jitrnice,tlačenka,škvarky jestli to má cenu?
Děkuji za pomoc

Neregistrovaný uživatel

3.11.2013 17:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.139

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den chtěl jsem se zeptat zda někdo poradí jak zabít vietnamce.Mám dvě kanca a svini mají okolo 60kg tak si myslím že by se měli zabít aby nebyly moc tuční.Je potřeba stáhnout kuži a dají se z toho taky dělat jitrnice,tlačenka,škvarky jestli to má cenu?
Děkuji za pomoc

Vietnamské prase se zabíjí stejně jako bílé,jen pokud je černé, tak se o něco hůř čistí při paření.Stahovat z kůže není potřeba pokud to není s divočákem.Ta váha je na porážku u vietnamců tak akorát.Jen nevím jak máte starého toho kance a pokud není kastrován, tak
maso bude jen na zpracování do klobás,karbanátků a pod.Jinak ty výrobky jak píšete děláme i z viet. prasat.

Neregistrovaný uživatel

3.11.2013 17:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.208.217

je to křížený s divočákem oba a kanec je kastrován.Takže kůži stáhnout teda a ten kanec se může normálně tedy použít na maso a polívku ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík