Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.148.82
Máme doma 2 krávy - čestra a hloštýnku. Nejdříve jsme měli doma jednu jerseyku, takže to se to mlíko v dědině celkem udalo, ale teď nám toho přece jen dost zbývá. Jsme schopni dělat tvaroh a tvarohový sýr. Potřeboval bych radu, ohledně výroby sýrových provázků apod. Popřípadě se podívat na nějakou menší farmu.
Děkuji Lukas.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.134.78
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Máme doma 2 krávy - čestra a hloštýnku. Nejdříve jsme měli doma jednu jerseyku, takže to se to mlíko v dědině celkem udalo, ale teď nám toho přece jen dost zbývá. Jsme schopni dělat tvaroh a tvarohový sýr. Potřeboval bych radu, ohledně výroby sýrových provázků apod. Popřípadě se podívat na nějakou menší farmu.
Děkuji Lukas.
Mrkněte se ke kozám, tam je nabídka na sýrařský kurz, třeba je ještě místo.
Jiřina
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.95.108
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Máme doma 2 krávy - čestra a hloštýnku. Nejdříve jsme měli doma jednu jerseyku, takže to se to mlíko v dědině celkem udalo, ale teď nám toho přece jen dost zbývá. Jsme schopni dělat tvaroh a tvarohový sýr. Potřeboval bych radu, ohledně výroby sýrových provázků apod. Popřípadě se podívat na nějakou menší farmu.
Děkuji Lukas.
Já vyrábím z mléka co neprodám sýry typu Hermelín, jde velice na odbyt, zrající typu romadůr, také jde velice na odbyt a dále vyrábím tvrdé sýry typu Gouda a ty jsou nejlepší čim starší. Píšou, že jsou nejlepší po 3 letech. To mám rezervu kdyby nebylo z čeho vyrábět.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.95.108
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já vyrábím z mléka co neprodám sýry typu Hermelín, jde velice na odbyt, zrající typu romadůr, také jde velice na odbyt a dále vyrábím tvrdé sýry typu Gouda a ty jsou nejlepší čim starší. Píšou, že jsou nejlepší po 3 letech. To mám rezervu kdyby nebylo z čeho vyrábět.
Rád pomohu a poradím