Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

8.9.2006 09:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.148.82

Máme doma 2 krávy - čestra a hloštýnku. Nejdříve jsme měli doma jednu jerseyku, takže to se to mlíko v dědině celkem udalo, ale teď nám toho přece jen dost zbývá. Jsme schopni dělat tvaroh a tvarohový sýr. Potřeboval bych radu, ohledně výroby sýrových provázků apod. Popřípadě se podívat na nějakou menší farmu.
Děkuji Lukas.

Neregistrovaný uživatel

8.9.2006 20:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.134.78

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Máme doma 2 krávy - čestra a hloštýnku. Nejdříve jsme měli doma jednu jerseyku, takže to se to mlíko v dědině celkem udalo, ale teď nám toho přece jen dost zbývá. Jsme schopni dělat tvaroh a tvarohový sýr. Potřeboval bych radu, ohledně výroby sýrových provázků apod. Popřípadě se podívat na nějakou menší farmu.
Děkuji Lukas.

Mrkněte se ke kozám, tam je nabídka na sýrařský kurz, třeba je ještě místo.
Jiřina

Neregistrovaný uživatel

15.10.2006 14:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.95.108

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Máme doma 2 krávy - čestra a hloštýnku. Nejdříve jsme měli doma jednu jerseyku, takže to se to mlíko v dědině celkem udalo, ale teď nám toho přece jen dost zbývá. Jsme schopni dělat tvaroh a tvarohový sýr. Potřeboval bych radu, ohledně výroby sýrových provázků apod. Popřípadě se podívat na nějakou menší farmu.
Děkuji Lukas.

Já vyrábím z mléka co neprodám sýry typu Hermelín, jde velice na odbyt, zrající typu romadůr, také jde velice na odbyt a dále vyrábím tvrdé sýry typu Gouda a ty jsou nejlepší čim starší. Píšou, že jsou nejlepší po 3 letech. To mám rezervu kdyby nebylo z čeho vyrábět.

Neregistrovaný uživatel

21.10.2006 09:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.95.108

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Já vyrábím z mléka co neprodám sýry typu Hermelín, jde velice na odbyt, zrající typu romadůr, také jde velice na odbyt a dále vyrábím tvrdé sýry typu Gouda a ty jsou nejlepší čim starší. Píšou, že jsou nejlepší po 3 letech. To mám rezervu kdyby nebylo z čeho vyrábět.

Rád pomohu a poradím

Přidejte reakci

Přidat smajlík