Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

11.3.2010 10:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.238

Ráda bych se zeptala, jaký je nejlepší způsob zdělání masa z prasnice cca 300kg která už měla selata. Salámy neumíme. Dá se tuk ještě použít na škvarky a sádlo? Dá se maso udit, nebo je lepší ho zavařit, ci zamrazit? Díky Jana

Neregistrovaný uživatel

20.3.2010 18:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.7.84

podle mého řezníka,je to,to nejlepší maso na uzení.Sádlo samozřejmě na škvarky a sádlo. Roklankaz

Neregistrovaný uživatel

24.3.2010 11:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.111

maso je normální.jen musíte prasnici po odstavu selat tak měsíc nechat.jinak je břicho pro psy.jinak i sádlo je výborné.

Přidejte reakci

Přidat smajlík