Porážka vietnamských prasat

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

9.7.2010 15:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.57.28

Potřebuji vědět zda se musí vietnamský kanec před porážkou vykleštit. Děkuji. Mach

Neregistrovaný uživatel

9.7.2010 19:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.7.14

Vietnamské kance jsme zabíjeli několikrát a nikdy jsme je nekastrovali.Nevím jestli máte na mysli malé kanečky,nebo staršího kance.Vždy jsme zabíjeli starší kance už po několika připouštěních protože bylo potřeba místo pro novou krev.Maso bylo cítit jenom trochu dalo se to sníst.Sousedka mi poradila,že se dá maso před kuchynskou úpravů vymáčet v mléce to taky pomúže zmírnit nechtěný zápach.A pokud tohle všechno nepomůže najít šikovného řezníka který udělá salámy,klobásy a tak.Tyhle výrobky jsme dělali z 10 letého kance a snědl se bez problémů

Neregistrovaný uživatel

10.7.2010 11:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.57.28

Děkuji za odpověd jedná se o dvouletého kance. Mach

Neregistrovaný uživatel

20.7.2010 19:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.7.14

Dobrý den,
pokud je to dvouletý kanec tak bych se toho opravdu nebála možná má někdo jiný názor,ale jak jsem psala tak my nikdy problémy neměli,anebo nám to prostě nevadí.Pokud jste někdy jedl zvěřinu tedy divočáka tak ty nikdo nekastruje a je to jedlý/víte jak to asi myslím/.Pokud někdo střelí staršího kance tak se to maso taky nevyhodí.smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík