Neregistrovaný uživatel

Chci se zeptat na zkusenosti s "Chamaeleolis barbatus", a s jejich mladaty. Prodava je prej nejaka pani POSELUZNA, no prej jenom 1.1, 2.2, 3.3,...co je zvlastni, protoze samci jsou silne teritorialni a 1.2 apod. nechce prej prodat. 1.1 se neoplati asi kupovat.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Chci se zeptat na zkusenosti s "Chamaeleolis barbatus", a s jejich mladaty. Prodava je prej nejaka pani POSELUZNA, no prej jenom 1.1, 2.2, 3.3,...co je zvlastni, protoze samci jsou silne teritorialni a 1.2 apod. nechce prej prodat. 1.1 se neoplati asi kupovat.
Co je na tom zváštního? Ty samostané samce by už nikdo nekoupil a tak to prodává pouze v párech. U méně prodávaných zvířat běžná praxe.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Co je na tom zváštního? Ty samostané samce by už nikdo nekoupil a tak to prodává pouze v párech. U méně prodávaných zvířat běžná praxe.
Jo??? To kdes vzal chytroline??? Bězna praxe 1.2, 1.3...V kazdem kramu se zviraty ti prodaji 1.2, 1.3..., nobo zvlast samice..tutiz na burzach!!!!!
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jo??? To kdes vzal chytroline??? Bězna praxe 1.2, 1.3...V kazdem kramu se zviraty ti prodaji 1.2, 1.3..., nobo zvlast samice..tutiz na burzach!!!!!
Nech si ty hanlivé oslovení! Znovu opakuju, že u méně prodávaných zvířat je běžné, že se samostané samice téměř nenabízí. A s největší pravděpodobností je to i důvod té paní co zvířata prodává.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nech si ty hanlivé oslovení! Znovu opakuju, že u méně prodávaných zvířat je běžné, že se samostané samice téměř nenabízí. A s největší pravděpodobností je to i důvod té paní co zvířata prodává.
Podle me je to zcela její vec, samotné samce by nekdo koupil jen stezí, já jsem jednou kupoval i 3,1 aby mi je dotycný prodal, je pravda, ze jeden samec uhynul, druhý je zatím zdravý (je videt podrízení a príjem potravy vázne), ale poslední samce je skvelý kus, a tak ho samice prijala (ted je poprvé gravidní), tak pokud chces víc samic, budes muset koupit i víc samcu, je to sice dost morbidní resení, ale vyselektovaný samec bude silný a pravdepodobne s nímj pri dobré péci dosáhnes dobrých vysledku.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nevím čemu se divíte?Pokud se u některých druhů vyskytují ve větší míře samci, tak jen samici prakticky nejde sehnat.Zcela běžná praxe je, že když sháníte jen samici, tak koupíte celý pár a samce buď neodeberete nebo jej někomu darujete.Často se to stává u vzácných druhů gekonů.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A co si takhle o zviratech, ktera chces chovat, neco zjistit? Jak bys chtel chovat dosti striktne parova zvirata, jako jsou napr. chameleolisove, jinak nez v parech? 1,8? Asi jo, kdyz podle tebe nema smysl kupovat par. Tak hodne uspechu! ;)
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A co si takhle o zviratech, ktera chces chovat, neco zjistit? Jak bys chtel chovat dosti striktne parova zvirata, jako jsou napr. chameleolisove, jinak nez v parech? 1,8? Asi jo, kdyz podle tebe nema smysl kupovat par. Tak hodne uspechu! ;)
Zrovna u chameleolisu je normalni,ze samcu je o hodne vic nez samic! A tak ja si musela koupit 3,4,protoze nikde jinde nebyli k sehnani pekne se mi uvolnila kapsa,ale dva samce jsem prodala jen cirou nahodou a tak mam 1,4 a pomerne se mi to uz vyplaci,ale tady ten odkup mladat neni moc priznivy!
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak se tu poperte....
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zrovna u chameleolisu je normalni,ze samcu je o hodne vic nez samic! A tak ja si musela koupit 3,4,protoze nikde jinde nebyli k sehnani pekne se mi uvolnila kapsa,ale dva samce jsem prodala jen cirou nahodou a tak mam 1,4 a pomerne se mi to uz vyplaci,ale tady ten odkup mladat neni moc priznivy!
To byl zas chytrak! Kazdy anolisar prece vi, ze vsichni chamaeleolisove jsou striktne parova zvirata a jedno pohlavi navic je vzdy ve stresu. V parech ziji i v prirode. Tak klidek..
lukyda

XXX.XXX.110.32
email je na mou mamku ale chtěl bych vědět něco o chovu chameleolis vepřý v teraristice už mám nějáké skušenosti a chovám pagekona řasnatého.chtěl bych vědět jak jsou nároční a co vyžadují.vím že potřebují pralesní terarium o min. rozměrech 40,40-50,60 šířka,délka,výška že to jsou hmyzožravci ne býložravci -agamy a trnorepové- čtu chov anolisů jejich příbuzných prosím o rady
Uživatel s deaktivovaným účtem

lukyda
napsal(a):
email je na mou mamku ale chtěl bych vědět něco o chovu chameleolis vepřý v teraristice už mám nějáké skušenosti a chovám pagekona řasnatého.chtěl bych vědět jak jsou nároční a co vyžadují.vím že potřebují pralesní terarium o min. rozměrech 40,40-50,60 šířka,délka,výška že to jsou hmyzožravci ne býložravci -agamy a trnorepové- čtu chov anolisů jejich příbuzných prosím o rady
Informací je dost na internetu, jinak nechápu proč píšete do příspěvku 14 let starého