Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

8.10.2006 11:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.247.117

Ahoj, moje želva byla odčervena na základě toho,že paraziti byli patrní pod mikroskopem, takže se nedělal rozbor trusu. Za jak dlouho mám teda ten rozbor nechat udělat? díky

Neregistrovaný uživatel

8.10.2006 11:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.14.103

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ahoj, moje želva byla odčervena na základě toho,že paraziti byli patrní pod mikroskopem, takže se nedělal rozbor trusu. Za jak dlouho mám teda ten rozbor nechat udělat? díky

Pod mikroskopem se dělá rozbor trusu.

Neregistrovaný uživatel

8.10.2006 12:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.247.117

Pod mikroskopem se dělá rozbor trusu.

Ale tohle prý byl rozbor pod nějakým mikroskopem u veterináře,kde nevidí vajíčka,ale pouze dospělé jedince a bylo mi řečeno, že na ten správný rozbor nemají vybavení a mám si donést trus na veterinární ústav, kde na to vybaveni jsou. Tak mi právě není jasný, kdy tam ten trus mám nést, když mezitím želvu veterinář odčervuje - dal jednu dávku a já mám dát za 10 dnů dávku druhou (poslední)

Neregistrovaný uživatel

8.10.2006 14:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.217.142

Ale tohle prý byl rozbor pod nějakým mikroskopem u veterináře,kde nevidí vajíčka,ale pouze dospělé jedince a bylo mi řečeno, že na ten správný rozbor nemají vybavení a mám si donést trus na veterinární ústav, kde na to vybaveni jsou. Tak mi právě není jasný, kdy tam ten trus mám nést, když mezitím želvu veterinář odčervuje - dal jednu dávku a já mám dát za 10 dnů dávku druhou (poslední)

Podľa čoho dávkoval liečivá? Mala si mu doniesť trus a on ho mal poslať na rozbor, kde by mu zdelili aj či je invázia nadmerná, či treba liečiť alebo sa jedná o bežné symbiotické parazity. Korytnačka neni pes!!!

Neregistrovaný uživatel

8.10.2006 14:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.63.66

Vajicka jsou videt i pod normalnim mikroskopem. Co tu resite?

Neregistrovaný uživatel

8.10.2006 14:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.247.117

Podľa čoho dávkoval liečivá? Mala si mu doniesť trus a on ho mal poslať na rozbor, kde by mu zdelili aj či je invázia nadmerná, či treba liečiť alebo sa jedná o bežné symbiotické parazity. Korytnačka neni pes!!!

Bohužel,teď musim řešit,co mám udělat a kdy nechat udělat ten rozbor, to že to měl veterinář udělat jinak, s tim už nic nenadělám Kdy mám teda odnést ten trus na správný rozbor? díky

Neregistrovaný uživatel

8.10.2006 14:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.247.117

Vajicka jsou videt i pod normalnim mikroskopem. Co tu resite?

Nemám mikroskop,takže vycházím z toho, co řek veterinář. Můžete mi teda někdo poradit, jak teda dál? kdy dát trus na rozbor? a s výsledky zpět k veterináři?

Neregistrovaný uživatel

9.10.2006 01:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.94.154

Nemám mikroskop,takže vycházím z toho, co řek veterinář. Můžete mi teda někdo poradit, jak teda dál? kdy dát trus na rozbor? a s výsledky zpět k veterináři?

Želvě už nic nedávej, tento veterinář nebude na želvy ten pravý odborník. Ale trus na rozbor mu dones. Kam ho má poslat , by vědět měl. Pak si počkej na výsledky a poraď se s veterinářem, který plazům rozumí. Pozor, ne každý přizná , že ne! Tady ti určitě někdo dá tip.

Přidejte reakci

Přidat smajlík