Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

27.11.2006 10:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.188.148

Kde sháníte bambusové tyče do terárií? V Obi mají jen tenké dlouhé tyče, akvaristiky mají mrňavé drahé tyče, prodejci tera pomůcek na burzách taktéž, když tam teda vůbec nějaké mají. Sehnala jsem si výrobce bambusového nábytku, mají velký výběr a celkem slušné ceny. Jen by mě zajímalo, jestli nemá někdo ještě lepší typ...napadlo mě třeba zahradnictví...ale zatím jsem v nich nebyla úspěšná. Díky za typy

Neregistrovaný uživatel

27.11.2006 11:25
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Kde sháníte bambusové tyče do terárií? V Obi mají jen tenké dlouhé tyče, akvaristiky mají mrňavé drahé tyče, prodejci tera pomůcek na burzách taktéž, když tam teda vůbec nějaké mají. Sehnala jsem si výrobce bambusového nábytku, mají velký výběr a celkem slušné ceny. Jen by mě zajímalo, jestli nemá někdo ještě lepší typ...napadlo mě třeba zahradnictví...ale zatím jsem v nich nebyla úspěšná. Díky za typy

Obrat se na www.terarko.com sehnal jsem od nich 2M bambus průměr 10cm za 250Kč

Neregistrovaný uživatel

27.11.2006 11:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.10

Obrat se na www.terarko.com sehnal jsem od nich 2M bambus průměr 10cm za 250Kč

http://www.bambusovezbozi.cz/

Neregistrovaný uživatel

27.11.2006 12:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.188.148

http://www.bambusovezbozi.cz/

Děkuji za reakce. Předešlou adresu jsem také našla, ale Brno je pro mě daleko a s poštovným bych se dostala zase na vysokou cenu. Prodejna nábytku má srovnatelné ceny, jako píšete u maxterárka, jsou ale přecijen o něco nižší.

Neregistrovaný uživatel

27.11.2006 16:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.127.22

Hornbach, Baumax

Neregistrovaný uživatel

27.11.2006 17:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.188.148

Hornbach, Baumax

Tam už jsem taky koukala, stejný jako v obi, jen tenký dlouhý tyčky.

Neregistrovaný uživatel

27.11.2006 18:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.54.86

Tam už jsem taky koukala, stejný jako v obi, jen tenký dlouhý tyčky.

U nas v Hornbachu maju 150cm dlhé tyče s priemerom 8 cm za 550 sk

Neregistrovaný uživatel

28.11.2006 23:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.14.117

U nas v Hornbachu maju 150cm dlhé tyče s priemerom 8 cm za 550 sk

Ahoj ,v Hornbachu v Praze na Černém mostě koupíš bambusové tyče o průměru od 1cm do 20cm v délkách od 1m do 3m
Viper

Neregistrovaný uživatel

29.11.2006 11:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.47.187

Ahoj ,v Hornbachu v Praze na Černém mostě koupíš bambusové tyče o průměru od 1cm do 20cm v délkách od 1m do 3m
Viper

Skvělý, dík. Mrknu tam na ceny.

Mianda

13.8.2019 11:40
Mianda

XXX.XXX.228.222

Dobrý den,

pokud koupíte bambus do terária v obi či hornbachu, jak ho ošetřujete? Stačí pretrit zverolekskou dezinfekci? Či je potřeba ještě jiná úprava?

Děkuji za odpověď,

Mia

Přidejte reakci

Přidat smajlík