Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

1.2.2009 22:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.182

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli tento druh vodní želvy spadá do povinné registrace CITES???Děkuji za případné odpovědi Darax

Neregistrovaný uživatel

2.2.2009 12:00
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli tento druh vodní želvy spadá do povinné registrace CITES???Děkuji za případné odpovědi Darax

Ahoj,
na karetku novoguinejskou - Carettochelys insculpta se nevztahuje povinná registrace. Karetky jsou však CITES II a mělo by stačit mít doma po ruce kupní smlouvu, popřípadě čestné prohlášení prodejce a pokud jsou karetky z dovozu, tak kopii dovozního povolení.

Neregistrovaný uživatel

2.2.2009 15:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.182

Ahoj,
na karetku novoguinejskou - Carettochelys insculpta se nevztahuje povinná registrace. Karetky jsou však CITES II a mělo by stačit mít doma po ruce kupní smlouvu, popřípadě čestné prohlášení prodejce a pokud jsou karetky z dovozu, tak kopii dovozního povolení.

A co když je mám doma již delší dobu a nemám ani čestné prohlášení ani kupní smlouvou?Kupoval jsem je asi před 6 lety ve zverimexu který již v současné době neexistuje!!!

Neregistrovaný uživatel

2.2.2009 17:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.34

A co když je mám doma již delší dobu a nemám ani čestné prohlášení ani kupní smlouvou?Kupoval jsem je asi před 6 lety ve zverimexu který již v současné době neexistuje!!!

Tak ti stačí tvé vlastní čestné prohlášení,případně je vhodné doplnit dokladovými fotkami o např.růstu zvířat.Žádný stres.

Neregistrovaný uživatel

2.2.2009 17:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.182

Tak ti stačí tvé vlastní čestné prohlášení,případně je vhodné doplnit dokladovými fotkami o např.růstu zvířat.Žádný stres.

Díky moc za odpovědi,jak je to vůbec z chovem těchto želv v ČR?Odchovávají se?Hojnost u chovatelů?Osobně si myslím že odchovů asi moc nebude a moc lidí je taky nebude vlastnit nebo se pletu?Darax

Neregistrovaný uživatel

2.2.2009 18:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.48.24

Díky moc za odpovědi,jak je to vůbec z chovem těchto želv v ČR?Odchovávají se?Hojnost u chovatelů?Osobně si myslím že odchovů asi moc nebude a moc lidí je taky nebude vlastnit nebo se pletu?Darax

před cca 15 lety jsme je měli možnost vidět tak akorát na obrázku a před 5 lety se dali koupit v Horbachu - kam ten svět spěje

Neregistrovaný uživatel

2.2.2009 21:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.182

před cca 15 lety jsme je měli možnost vidět tak akorát na obrázku a před 5 lety se dali koupit v Horbachu - kam ten svět spěje

Já osobně dvě tyto želvy doma mám,ale bohužel nevím jak poznat pohlaví ani jak by se dali rozmnožit.Darax

Neregistrovaný uživatel

3.2.2009 20:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.34

Má je hodně lidí i neteraristů,protože se ve velkých nádržích dají chovat skoro jako rybičky(to ten Hornbach)...ale nemnoží je.

Neregistrovaný uživatel

26.6.2009 21:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.176

Má je hodně lidí i neteraristů,protože se ve velkých nádržích dají chovat skoro jako rybičky(to ten Hornbach)...ale nemnoží je.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak velké akvárium je potřeba pro chov karetek. Díky.

30.3.2019 22:51
Pootie

XXX.XXX.236.228

Mega veľké 2 tis hore

30.3.2019 22:52
Pootie

XXX.XXX.236.228

Chová ich niekto?

Přidejte reakci

Přidat smajlík