Agama vousatá mláďata

Prodám Agamu vousatou - Dobrý den, mám na prodej 2 měsíční mláďata Agamy vo...
500 KčNeregistrovaný uživatel
XXX.XXX.76.199
Zdravím. Mám dvouletou Agamu. Když jsem si jí před měsícem dovezl, tak byla strašně nenažraná. Krásně lovila cvrčky po terárku no prostě super. Žrala jablko a všechno možné. Ale najednou začla dělat divné zvuky a vypadalo to jako by jí něco vadilo v krku a jako by chtěla zvracet nebo něco. Od té doby přestala žrát cvrčky a žere třeba jednou za dva dny dva červy. Víc do ní nedostanu a pořád má ty divné stahy nebo jak bych to nazval. Na veterině jsem byl ale nic pořádného mi nerekly a vyplazl jsem tam 500 kč za rentgen a nějaké léky na odplinopvání. Pritom si myslim, že tohle nema se strevama nic spolecneho.... Prikladam video. Budu rad za kazdou dobrou radu.
V terariu je teplota cca 28 stupnu a pod zarovkou i 38-40 stupnu. Vodu davam a rosim obden.
začíná to dělat na 27sec. http://www.youtube.com/watch?v=0ZJkl_W3fkQ&feature=youtu.be
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.199.30
No a co příjem zeleniny, tu taky nechce? Dospělé agamy vousaté jsou téměř výhradně vegetariánské. Moučné červy bych vynechala úplně - neobsahují dostatek živin, příliš mnoho tuku a jsou špatně stravitelní.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.76.199
Dávám jí pouze červy zophobas. Ne moučné červy a bohužel si nic jineho neveme...
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.215.246
A jak to má s vyprazdňováním? Je třeba najít a kontaktovat specializovaného veterináře přes plazy a zkusit to u něj.
Začínajícíchovatel
XXX.XXX.53.238
Mám roční agamu vousatou má 30 cm možná i víc má jeden rok nechceš Radůza s tak měsíc měsíc nebo nebo může mít někdo