Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

8.1.2013 09:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.76.199

Zdravím. Mám dvouletou Agamu. Když jsem si jí před měsícem dovezl, tak byla strašně nenažraná. Krásně lovila cvrčky po terárku no prostě super. Žrala jablko a všechno možné. Ale najednou začla dělat divné zvuky a vypadalo to jako by jí něco vadilo v krku a jako by chtěla zvracet nebo něco. Od té doby přestala žrát cvrčky a žere třeba jednou za dva dny dva červy. Víc do ní nedostanu a pořád má ty divné stahy nebo jak bych to nazval. Na veterině jsem byl ale nic pořádného mi nerekly a vyplazl jsem tam 500 kč za rentgen a nějaké léky na odplinopvání. Pritom si myslim, že tohle nema se strevama nic spolecneho.... Prikladam video. Budu rad za kazdou dobrou radu.
V terariu je teplota cca 28 stupnu a pod zarovkou i 38-40 stupnu. Vodu davam a rosim obden.

začíná to dělat na 27sec. http://www.youtube.com/watch?v=0ZJkl_W3fkQ&feature=youtu.be

Neregistrovaný uživatel

8.1.2013 16:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.30

No a co příjem zeleniny, tu taky nechce? Dospělé agamy vousaté jsou téměř výhradně vegetariánské. Moučné červy bych vynechala úplně - neobsahují dostatek živin, příliš mnoho tuku a jsou špatně stravitelní.

Neregistrovaný uživatel

9.1.2013 01:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.76.199

Dávám jí pouze červy zophobas. Ne moučné červy a bohužel si nic jineho neveme...

Neregistrovaný uživatel

9.1.2013 15:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.215.246

A jak to má s vyprazdňováním? Je třeba najít a kontaktovat specializovaného veterináře přes plazy a zkusit to u něj.

Začínajícíchovatel

28.3.2019 14:36
Začínajícíchovatel

XXX.XXX.53.238

Mám roční agamu vousatou má 30 cm možná i víc má jeden rok nechceš Radůza s tak měsíc měsíc nebo nebo může mít někdo

28.3.2019 14:49
nuty

XXX.XXX.59.47

Začínajícíchovatel napsal(a):
Mám roční agamu vousatou má 30 cm možná i víc má jeden rok nechceš Radůza s tak měsíc měsíc nebo nebo může mít někdo

Šlo by to napsat srozumitelně?

Přidejte reakci

Přidat smajlík