yohualli
napsal(a):
O rozměrech vím, máme jak zařídit.. A taky možnost sehnat levně, od chovatele..
Tak to vám závidím, tmavky mám moc ráda, ale bohužel do bytu 2+kk ji nemáme kam dát :d mimochodem než koupíte obyč tmavku, doporučuju podívat se na nějaké barevné mutace. Dneska se dají sehnat opravdu zajímavé kousky za rozumnou cenu. A třeba takový blonde nebo granite, to je podívaná :).
yohualli
napsal(a):
To ještě uvidím.. potom dám fotku..:) No my máme velký byt, místo na terárko určitě je, všechno je vymyšlené, takže by nás nemělo nic zaskočit.. Ano jsou krásné..
Prečo akurát tmavka? Tak ťa očarila, či chceš zapôsobiťu návštev, aha čo máme. Na toto si daj odpoved. Je vela inych druhov zaujimavejších, no hlavne nie rozmerov tmavky. Je jedno či maš veľký byt, ide o jej rozmery v dospelosti. Ak je to tvoj výber, okúzlenie, skús.
yohualli
napsal(a):
Jaké proč právě ona? Takovou otázku si můžete položit při jakémkoli jiném zvířeti.. Něco jiného je, když si člověk koupí hada, potom zjistí že ho nemá kam dát, nedokáže se o něj postarat a prodává ho z rodinných důvodů.. Takhle to nebude.
Pyta sa ta velmi mudro, pretoze u teba to vyzera, ze sam nevies co chces a radi ti mudro ! Si precitaj aky ma nazov vlakno a co riesis o den neskor! Este sa parkrat zamysli a uz to mozno bude znova nieco ine. Videl si uz vobec manipulaciu s 3-4m hadom? Nebolo to v byte a nebola to az taka sranda ako sa zda. Co uz si choval? Ten velhad podla mna bola lepsia volba.
Dobře, jestli vám to udělá radost, popřemýšlím o tom.. Už není potřeba se k tomuto jakkoli vyjadřovat. Určitě to není o tom že nevím co chci.. S tímhle už nemá můj dotaz nic společného, ale stejně děkuji.. Myslím si, že každý by si to měl uvědomit sám, ne s pomocí druhých..Ale je pravda, že ne vždy to tak je.
yohualli
napsal(a):
Dobře, jestli vám to udělá radost, popřemýšlím o tom.. Už není potřeba se k tomuto jakkoli vyjadřovat. Určitě to není o tom že nevím co chci.. S tímhle už nemá můj dotaz nic společného, ale stejně děkuji.. Myslím si, že každý by si to měl uvědomit sám, ne s pomocí druhých..Ale je pravda, že ne vždy to tak je.
Nám to ma robiť radosť? Nie, radosť mi to neurobí. Ale áno, tvoj dotaz má s tým veľa spoločného. Tak keď maš názor aký máš, načo tu kladieš otázky? Nedáva to zmysel.
Užovka
napsal(a):
Mohu se zeptat je hroznýš královský pro 10 leté dítě 🤔🤔
To Ti nikdo zodpovědně nemůže říct.Hroznýš může být flegma,nebo ne.Dítě může být pozér co se chce vytahovat na spolužáky,nebo jedinec se skutečným zájmem o teraristiku.Hroznýš dosahuje větších rozměrů a eventuální kousanec je holt něco jiného než třeba od gutky,nebo korálovky.
Tak pre 10 ročne dieťa podľa mňa nie. Môže byť tá užovka, ale ak mu učarovalo niečo "väčšie", tak regius úplne stačí. Je to už taký macatejši had, ale zas 10ročný si s ním poradí. Na začiatok aj kľudná povaha(česť výnimkám).
Ak ale uvažujete nad kúpou hada pre dieťa, vysvetlite prosím že had sa neťahá z teráriá ako morča. Beriem späť ak je to dieťa znalé, má záujem o teraristiku a ozaj ho to baví.
nuty
napsal(a):
To Ti nikdo zodpovědně nemůže říct.Hroznýš může být flegma,nebo ne.Dítě může být pozér co se chce vytahovat na spolužáky,nebo jedinec se skutečným zájmem o teraristiku.Hroznýš dosahuje větších rozměrů a eventuální kousanec je holt něco jiného než třeba od gutky,nebo korálovky.
Naprostý souhlas.
Dobrý deň, zaobstarala som si boa constrictor samičku a bolo mi povedané, že to je mutácia Albino Sharp. Nevyznám sa ešte moc v mutáciách tak sa chcem uistit či to je pravda? Ďakujem.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.35.23
petrk
napsal(a):
Ano, bude Albino Sharp
Z pohledu lze urcit jen ze je to albin. Zda sharp ci kahl jako fakt nepoznate nicmene v tomto pripade nebyl duvod ke lhani kahlu je u nas pomalu.