Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.1.2015 16:27
tadeas10

XXX.XXX.204.217

Zdravím mám dotaz ohledně tohoto krasného tvora, mám v plánu si ho pořídit a právě proto bych rád zjistil co nejvíce rad o kočičandě. Hlavně mě zajímá velikost terária mám koupené skleněné terárium 100x40x50 myslíte že by agama měla problémy vtomto teráriu žít? o moc vétší si nemůžu dovolit z důvodu místa. Děkuji za rady :).

13.1.2015 23:25
lacerta7

XXX.XXX.193.243

Vzhledem k tomu, že kočinčíny dorůstají kolem 80-100cm, tak se mi zdá asi celkem jasné, že terárium s hloubkou 40cm nemůže být dostačující. Sice se určitě najde někdo, kdo to tak má a chová, ale osobně se mi toto terárium zdá i dost nízké. Takové zvíře si zaslouží prostorný bazének a ten do tak malého terárka budete cpát dost těžko. Moc nechápu, proč si nejdřív kupujete terárium a až pak zjišťujete, co se do něj vejde - zvlášť, když máte jasnou představu. Ale zkuste zvážit jiné druhy, kterým by takové terárium mohlo vyhovovat víc.

14.1.2015 07:20
tadeas10

XXX.XXX.100.12

Chápu, ja jsem terarium kupoval uz dávno a nedávno jsem se rozhod ze půjdu do kocicandy bohužel mám toto menší terarium tak nwm jestli pořídit nové větší a nebo nějaký podobný menší druh... Je nějaký menší druh který je hodně podobný ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík