Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.1.2015 22:00
vercapolankova

XXX.XXX.37.152

Dobrý den, mám mládě Tereky africké.Vždy se brouzdala spíše ve vodě a na suchu v hlíně byla jen zřídka, ale poslední asi 2 týdny se nějak naučila chodit do hlíny.Poprvé se z hlíny sama vyhrabala a šla zpět do vody, ale asi už třikrát se do hlíny zahrabala, 2 dny v ní byla (udělala si díru ze které kouká ven) a nechtěla vylézt.Tak jsem jí už asi po třetí po 2 dnech vyndala, protože nic nejedla a dala zpět do vody, kde se vždycky najedla.Tak se chci zeptat..mám jí v té hlíně nechat jak dlouho bude chtít? myslíte, že se třeba chystá na zimování? Ona v té hlíně nespí..kouká z hlíny ven, tak vážně nevim.

22.1.2015 15:20
vercapolankova

XXX.XXX.37.152

Prosím, mužete mi někdo poradit?

22.1.2015 18:40
elaphka

XXX.XXX.199.251

vercapolankova napsal(a):
Prosím, mužete mi někdo poradit?

Želvař nejsem - ale aby nějaký želvař pomoci mohl, musíte popsat podmínky chovu: velikost a vybavení tera, teplotu, vlhkost, krmení, světlo, stáří chovance a nejlépe i přihodit fotku ubikace i želvy.

22.1.2015 20:03
radiata

XXX.XXX.234.153

elaphka napsal(a):
Želvař nejsem - ale aby nějaký želvař pomoci mohl, musíte popsat podmínky chovu: velikost a vybavení tera, teplotu, vlhkost, krmení, světlo, stáří chovance a nejlépe i přihodit fotku ubikace i želvy.

Netreba. Tato korytnacka nezimuje. Jedine "lahkym", letnym spankom, zimnym urcite nie. Deje sa to, ked v prirode vsetko vysicha, teploty dosiahnu maxima, na par tyzdnov sa zahrabe do hliny a precka v letargii toto obdobie.Teploty 25-30C, pred zimovanim zvysit, spustit vodu na min., vytvorit suchy cyklus.

23.1.2015 22:33
vercapolankova

XXX.XXX.37.152

Děkuji moc smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík