Váží 200g a co dál?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.1.2015 15:56
beranifb

XXX.XXX.161.55

Máme chameleona samce, žere jen červy jakéhokoliv druhu. Cvrčky ani šváby nic. Jen vyčkává a jak se něco kroutí v ruce přibíhá. Je kontaktní miluje pochody po obýváku různé ovoce nebo zeleninu. Pořád po terárku cestuje. Přes sklo bojuje s kočkama. Ale to žrádlo!
nic než ty červy? co stím?hladovka proběhla tí stylem, že byl vychrtlýn na kost.ale toho cvrčka nevzal... Ach jo.co myslíte.

Neregistrovaný uživatel

26.1.2015 16:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.230.209

Tak mu ty červy podávejte v menší míře, sarančata jste zkoušeli? Ty mají chameleoni také rádi.

26.1.2015 16:36
beranifb

XXX.XXX.161.55

Těch se asi bojí nebo co? zůstavají tam mrtvé.

26.1.2015 20:09
Homopus

XXX.XXX.234.129

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Tak mu ty červy podávejte v menší míře, sarančata jste zkoušeli? Ty mají chameleoni také rádi.

Blbost, v menší míře? Složku potravy m.červy zcela vyloučit z jídelníčku. Max 10-20%, zophobas v zimě. Pozor bychom si měli dát na moučné červy, obsahují totiž mnoho proteinů, tuku,..

Neregistrovaný uživatel

26.1.2015 20:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.230.209

Homopus napsal(a):
Blbost, v menší míře? Složku potravy m.červy zcela vyloučit z jídelníčku. Max 10-20%, zophobas v zimě. Pozor bychom si měli dát na moučné červy, obsahují totiž mnoho proteinů, tuku,..

Jistě, také bych se přikláněl k tomu aby se v jídelníčku chameleona mouční červi nevyskytovali. Ovšem soudě dle znění původního dotazu myslím že je lepší podávat moučné červy, než jej nechat pojít hlady... Jestli-že je zvíře tlusté, tak je snad logické snížit krmnou dávku, navykání na jinou potravu je myslím samozřejmostí.

Neregistrovaný uživatel

26.1.2015 21:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.230.209

A jak se tak dívám, jinde to s vámi jiné není. Furt ta stejná písnička.
Lidi milí, jestli já budu jednou taky takovej, tak máte právo mě zastřelit!

26.1.2015 22:59
radiata

XXX.XXX.234.15

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jistě, také bych se přikláněl k tomu aby se v jídelníčku chameleona mouční červi nevyskytovali. Ovšem soudě dle znění původního dotazu myslím že je lepší podávat moučné červy, než jej nechat pojít hlady... Jestli-že je zvíře tlusté, tak je snad logické snížit krmnou dávku, navykání na jinou potravu je myslím samozřejmostí.

Nie je. Jevlepsie pidavat napr.zelene krmivo, navto sa casto chameleony chytia. Zelene panchlory, rozne druhy husenic, priadky morusove tiez. Len preboha nie mucne cervy, tie vynechajte uz uplne. Tym ho zarucene odpravite, pecen. Urcite radsej zofobasy, su zlozenim vhodnejsie, no prejst na spomenute krmivo. Riesi to aj hladovka, pravdepodobne po tyzdni sa casto chyti vela zvierat. V CR vam to pride kurietom za 1den.
Praj vela uspechov a trpezlivosti.

27.1.2015 17:37
beranifb

XXX.XXX.161.55

Díky, tak opět zkusím vydržet(už po 101) a ty červy mu nedat. Po týdnu se ozvu-je úterý, tak uvidíme, kdo z kohosmajlík

27.1.2015 20:55
radiata

XXX.XXX.234.15

beranifb napsal(a):
Díky, tak opět zkusím vydržet(už po 101) a ty červy mu nedat. Po týdnu se ozvu-je úterý, tak uvidíme, kdo z kohosmajlík

Skuste to zelene krmovo..to chameleony nastartuje. Pripadne muchy, tie tiez s oblubou pozieraju.

4.2.2015 16:34
beranifb

XXX.XXX.161.55

Zdravím všechny, jak jsem slíbila tak od minulého úterý žádný červ. Cvrčky jsem ho sice viděla chytat, ale pár se jich stále pohybuje po terárku. Tudíž chamik o ně nejeví až zas takový zájem, Zato list salátu, nebo krájenou okurku spořádá bez problémů. O víkendu jak svítilo slunko byl celý den na větvi na okně a při té příležitosti tam okousal celý sukulent, takže je myslím v pohodě.Až na tu masovou složku.No ikdyž na mě hledí neustále z toho terárka a čeká červa, tak musím odolat

4.2.2015 17:52
jarda59

XXX.XXX.205.178

Já bych skusil larvy zlatohlávků je to opravdu kvalitnía plnohodnotné krmivo.
S pozdravem Jarda.

4.2.2015 17:54
beranifb

XXX.XXX.161.55

A kde je mám sehnat?

4.2.2015 18:03
jarda59

XXX.XXX.205.178

Já je chovám jsem z Prahy.

4.2.2015 18:46
radiata

XXX.XXX.234.157

beranifb napsal(a):
A kde je mám sehnat?

Kedze chyta cvrcky, mate vyhrate..Pestrost krmiva je dobra, no vo vasom pripade aj to je vyhra. Ako som pisal uvodom, vacsinou len vydrzat a zviera zacne lovit aj inu potravu..
Skuste este tie svaby,..larvy mozte vyskusat, ked ich mate v dosahu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík