Agama sinajská – dá se sehnat? Zkušenosti...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.2.2015 03:51
Danimal

XXX.XXX.94.209

Ahoj, nevíte někdo, zda se dá v ČR sehnat Agama Sinajská?
Případně děkuji za sdělení zkušeností s chovem této agamky.

22.2.2015 12:38
radiata

XXX.XXX.234.5

Myslis asi tieto, Pseudotrapelus sinaitus sinaitus (Heiden,1827), Pseudotrapelus sinaitus werneri (Moravec,2002).
Tak tu by som bol opatrny, importy padali zaradom. Ked nemas skusenosti urcite si vyber nieco menej narocne.

22.2.2015 21:13
Danimal

XXX.XXX.94.209

Ahoj, diky za info.
Jen nevím co myslíš tím "importy padaly zaradom".

Jajaja

23.2.2015 16:44
Jajaja

XXX.XXX.116.226

Danimal napsal(a):
Ahoj, diky za info.
Jen nevím co myslíš tím "importy padaly zaradom".

Akvaristika v tvojom pripade asi to naj. Karas do gule.

26.2.2015 03:18
Danimal

XXX.XXX.218.15

Jajaja: no comment...
- Tak za prvé jsem nepsala nic o tom, zda a jestli mám v plánu tuto Agamu pořizovat
- Za druhé jsem neřekla nic o tom, že ( kdyby ano ) by měla být pro mě, takže bych se být tebou zdržela trapných komentářů na moje zkušenosti s akvaristikou
- Za třetí bych se být tebou zamyslela nad sebou samým, nad tím, jaký postoj zaujímáš k lidem, o kterých vůbec nic nevíš a nad slovy, jako je posuzování, odsuzování a hodnocení...

Na tvůj názor se nikdo neptal, ani o něj nestál...nechápu tedy, když nemáš smysluplnou odpověď na mou zcela jednoduchou a smysluplnou otázku, proč na ní vůbec reaguješ.
Ale i tak ti děkuji za informaci, jak jsem na tom s akvaristikou, určitě bude pro mne velkým přínosem
A pardon, ale sk slovo "zaradom" opravdu neznám

26.2.2015 08:22
teratorium.hb

XXX.XXX.62.0

Danimal napsal(a):
Jajaja: no comment...
- Tak za prvé jsem nepsala nic o tom, zda a jestli mám v plánu tuto Agamu pořizovat
- Za druhé jsem neřekla nic o tom, že ( kdyby ano ) by měla být pro mě, takže bych se být tebou zdržela trapných komentářů na moje zkušenosti s akvaristikou
- Za třetí bych se být tebou zamyslela nad sebou samým, nad tím, jaký postoj zaujímáš k lidem, o kterých vůbec nic nevíš a nad slovy, jako je posuzování, odsuzování a hodnocení...

Na tvůj názor se nikdo neptal, ani o něj nestál...nechápu tedy, když nemáš smysluplnou odpověď na mou zcela jednoduchou a smysluplnou otázku, proč na ní vůbec reaguješ.
Ale i tak ti děkuji za informaci, jak jsem na tom s akvaristikou, určitě bude pro mne velkým přínosem
A pardon, ale sk slovo "zaradom" opravdu neznám

No to si budeme asi muset zvyknout, bohužel...Já sa idem venovať "hmyzákom"

Přidejte reakci

Přidat smajlík