Mám samce nebo samičku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jakubhošek

3.3.2015 10:47
Jakubhošek

XXX.XXX.51.184

Zdravím,

Jsem z Tachova a mám doma dvouletou agamu vousatou. Koupil jsem jí před 4 měsíci v akvazoo. Chci mít jestě jednu a tak bych potřeboval poradiť jestli mám samce nebo samičku. Podle knížky a informací na iternetu to vypadá na samičku, ale zatím mi nesnesla žádná vajíčka.

Pokud by jste mi někdo uměl dobře poradiť, tak pistě na e-mail: mariopp@seznam.cz.

Předem velice děkuji.

3.3.2015 13:41
ondrab

XXX.XXX.159.39

No asi by to chtělo nějakou fotku, dle které by ti někdo poradil... Ideálně těch partií, podle kterých se to poznat dá Ale třeba se tu najde nějaký jasnovidec a řekne ti jaký pohlaví máš doma

Jakubhošek

3.3.2015 15:30
Jakubhošek

XXX.XXX.51.184

Až se dostanu z práce domů tak něco nafotím a vložím to sem.

3.3.2015 16:23
radiata

XXX.XXX.71.222

Jakubhošek napsal(a):
Zdravím,

Jsem z Tachova a mám doma dvouletou agamu vousatou. Koupil jsem jí před 4 měsíci v akvazoo. Chci mít jestě jednu a tak bych potřeboval poradiť jestli mám samce nebo samičku. Podle knížky a informací na iternetu to vypadá na samičku, ale zatím mi nesnesla žádná vajíčka.

Pokud by jste mi někdo uměl dobře poradiť, tak pistě na e-mail: mariopp@seznam.cz.

Předem velice děkuji.

Bude to na par faktorov:
1. nema samca,2. nie je to sliepka,3. je to samec. smajlík

jakubhošek

3.3.2015 18:09
jakubhošek

XXX.XXX.209.10

Tak jsem něco nafotil, tak mi dejte prosím někdo info.

4.3.2015 16:39
ondrab

XXX.XXX.159.39

Já bych řekl samička, ale mělo by se to dát poznat i podle hlavy každopádně moc pěkný návod je zde http://www.collectors-dragons.cz/agama-vousata-clanky/rozliseni-pohlavi/#! podle toho to určitě poznáte

Přidejte reakci

Přidat smajlík