Piškot

XXX.XXX.109.64
Dobrý den jsem totalní začátečník a rozhodl jsem se chovat gekončíka nočního a potřeboval bych radu. Pořídil jsem si terarium (75X55X40) je odvětrávane ze spoda i z hora vytapim pouze žárovkou a když jsem testoval před pořízením draka teplotu v terariu tak se v ruzných mistech se pohybuje mezi 25-30 °C jen tam kam dopadá světelný paprsek teplota přesahuje 35°C doatane se až na 38°C tak se chci poptat zda to vadí aby se mi Gekončíci nepřehřáli. Předem děkuju za odpověd Piškot.
Piškot

XXX.XXX.109.64
Jj děkuji za odpověd ale jde mi spíš o tu teplotu ke 40°C je to puze tam kde dopadá přimo světelný paprsek tak jestli to není zase moc těch 40 ? Aby se mi nějak neupekli ?
Piškot

XXX.XXX.109.64
Ok děkuji za odpověd ještě zkusím slabší žárovku !
Piškot

XXX.XXX.109.20
Dobrý večer jak už jsem psal výše jsem začátečník a dneska se mi jeden gekončík začal poprvé co jsem majitelem svlékat a tak se chci zeptat jak takový svlek dlouho trva (cca) a popřípadě když si dráček neporadí sam se svlekem na končetinach tak po jake době mu mam zkoušet od staré kůže pomahat ? Předem děkuji za radu
Jajajajajaja

XXX.XXX.234.21
Piškot
napsal(a):
Dobrý večer jak už jsem psal výše jsem začátečník a dneska se mi jeden gekončík začal poprvé co jsem majitelem svlékat a tak se chci zeptat jak takový svlek dlouho trva (cca) a popřípadě když si dráček neporadí sam se svlekem na končetinach tak po jake době mu mam zkoušet od staré kůže pomahat ? Předem děkuji za radu
"Dráček"...žasnem naozaj..